Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

spokas

Ar tik ne sitam toyotos forume buvau skaites, kad nelabai patartina pilti sklidinai, kazkas ten uzsikisti gali, nesu ekspertas sorry tik gandus esu girdejes.

MindaugasB

Jeigu skaitei, tai vadinasi buvo parasyta. Surask ta zinute ir nukopink nuoroda.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

katana7

Citata iš: spokas Įrašytas Sausis 26, 2017, 14:20:19 PM
Ar tik ne sitam toyotos forume buvau skaites, kad nelabai patartina pilti sklidinai, kazkas ten uzsikisti gali, nesu ekspertas sorry tik gandus esu girdejes.
Niekas ten neužsikiša, visada pilu pilną baką. Pas mane po miesta važiuojant 9,0 l.

slashas

Citata iš: spokas Įrašytas Sausis 26, 2017, 14:20:19 PM
Jei yra EVAP sistema, tada jai bus šakės jei priverstinai dar kelis litrus privarysi, nes pateks grynas kuras į separatorių... bet tai galioja tik benzinui ;) nes jis bake garuoja.

Arnosio92

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 25, 2017, 17:55:28 PM
Šiandien 2006 2.0 benzinas, vidutinis greitis 7km/h, 14.5ltr :)

kieeeeek ? :D  (wow)

Arnosio92

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 26, 2017, 14:49:47 PM
Jei yra EVAP sistema, tada jai bus šakės jei priverstinai dar kelis litrus privarysi, nes pateks grynas kuras į separatorių... bet tai galioja tik benzinui ;) nes jis bake garuoja.

cia rimtai ? :D kas per evap sistema, kaip suzinot ar ji yra pas mane pvz ? :D visada pilna pilu, gal koki litra ir netycia virsaus uzpilu.. :D

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Sausis 26, 2017, 17:36:40 PM
cia rimtai ? :D kas per evap sistema, kaip suzinot ar ji yra pas mane pvz ? :D visada pilna pilu, gal koki litra ir netycia virsaus uzpilu.. :D
Tai yra kuro bako ventiliacija į įsiurbimo kolektorių, kad benzino garų nemesti į atmosferą, nuo kažkurio euro standarto privalomas... kaip toyotoje pažiūrėti nežinau ;)

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Sausis 26, 2017, 17:34:49 PM
kieeeeek ? :D  (wow)
Pavažiuok tokiu greičiu ir tavo kokius 13 parodys ;) dabar nukrito iki 12.5

Arnosio92

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 26, 2017, 17:52:31 PM
Tai yra kuro bako ventiliacija į įsiurbimo kolektorių, kad benzino garų nemesti į atmosferą, nuo kažkurio euro standarto privalomas... kaip toyotoje pažiūrėti nežinau ;)

na jei tiesa tai reiks pilantis rezerva palikt tada siek tiek :D visada palieku iki galo kad pumpuotu.. del kuro sanaudu tai cia kosmosas biskeli, automatas pas tave ? Na greitkely, autostradoj tai tikrai 7-7,5, o mieste (Siauliu)- ~10, ivairiom valandom vazinejama ~50-80km/h greiciu tai nezinau. Pats 2l, o ne 1.8 pasiemei del to, kad bsk nevaliuha 1.8 ?

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Sausis 26, 2017, 19:22:29 PM
na jei tiesa tai reiks pilantis rezerva palikt tada siek tiek :D visada palieku iki galo kad pumpuotu.. del kuro sanaudu tai cia kosmosas biskeli, automatas pas tave ? Na greitkely, autostradoj tai tikrai 7-7,5, o mieste (Siauliu)- ~10, ivairiom valandom vazinejama ~50-80km/h greiciu tai nezinau. Pats 2l, o ne 1.8 pasiemei del to, kad bsk nevaliuha 1.8 ?
Šiaulių eismas, tai autostrada lyginant su Vilniaus kamščiais ;) paėmiau 2.0 nes radau geriausios būklės tuo metu. 2.0 jautriau į gazą reaguoja ir geriau dideliu greičiu važiuojant begėjasi, mieste iki 60-80km/h jokio skirtumo ;)

Joyced

Nupirkau Avensis II 2.0l 85kw, buvo daugiau nei puse bako, nuvaziavus 150km rodykle rodo prie dugno. Taip pat dega VSC TRC ir variklio checkai. Gal turite patarimu kur pasidaryti diagnostika, geriausiai butu kad kas daro diagnostika iratliktu reikalingus remonto darbus. Lauksiu kontaktu. Aciu

zexel

Nežinau kaip Avensis, bet mano Corola kai užpilu pilną baką tai iš mirties taško rodyklė pajuda pravažiavus apie 130-150 km mieste. Po to kuo toliau, tuo greičiau ji juda žemyn ir nėra taip, kad kiek pravažiavai pilnas-pusė, tiek pravažiuosi ir pusė-tuščias.

slashas

Citata iš: zexel Įrašytas Vasaris 01, 2017, 11:18:56 AM
Nežinau kaip Avensis, bet mano Corola kai užpilu pilną baką tai iš mirties taško rodyklė pajuda pravažiavus apie 130-150 km mieste. Po to kuo toliau, tuo greičiau ji juda žemyn ir nėra taip, kad kiek pravažiavai pilnas-pusė, tiek pravažiuosi ir pusė-tuščias.
Tas pats ir avensyje, geriau rodykle nepasitikėti pilnai, ji tokia daugmaž orientacinė :)

arunaskeras

Citata iš: Joyced Įrašytas Vasaris 01, 2017, 10:22:25 AM
Nupirkau Avensis II 2.0l 85kw, buvo daugiau nei puse bako, nuvaziavus 150km rodykle rodo prie dugno. Taip pat dega VSC TRC ir variklio checkai. Gal turite patarimu kur pasidaryti diagnostika, geriausiai butu kad kas daro diagnostika iratliktu reikalingus remonto darbus. Lauksiu kontaktu. Aciu
Jei zinotume kuriam pasaulio kraste gyveni butu lengviau. As siuliau sovli
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Joyced

Esu  Vilniuje.
Bet ka pastebejau, tai kad kiekvienu masinos uzvedimu ar tai butu rytas ar vel koks paros metas, kuras mazeja neproporcingai greitai. Parodymai vidutiniu sanaudu niekada nenukrenta zemiau 11l/100km, kazkaip nelabai realu. Reikia kompiuterines diagnostikos ir ziureti kame cia bedos. Pabandysiu uzpilti pilna baka ir paziureti kaip tada cia viskas atrodys.
Ar gali buti del EGR padidejusios ant tiek sanaudos? Taip pat duokit meistra kuris ir diagnostika padarytu ir imtus remontu? Megstu atvaryti masina, palikti ir kai jau ok isvaziuoti ramiai :)

Aciu