Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Citata iš: Joyced Įrašytas Vasaris 02, 2017, 09:08:53 AM
Esu  Vilniuje.
Bet ka pastebejau, tai kad kiekvienu masinos uzvedimu ar tai butu rytas ar vel koks paros metas, kuras mazeja neproporcingai greitai. Parodymai vidutiniu sanaudu niekada nenukrenta zemiau 11l/100km, kazkaip nelabai realu. Reikia kompiuterines diagnostikos ir ziureti kame cia bedos. Pabandysiu uzpilti pilna baka ir paziureti kaip tada cia viskas atrodys.
Ar gali buti del EGR padidejusios ant tiek sanaudos? Taip pat duokit meistra kuris ir diagnostika padarytu ir imtus remontu? Megstu atvaryti masina, palikti ir kai jau ok isvaziuoti ramiai :)

Aciu
Viskas čia OK , mano tiek pat ima , tik borto kompas rodo kad 7.8 , o realiai mieste 10/11ltr 100km , va tai tau 85kw dyzelinas

Viktoras777

Jei vilniuje, tai normalu stovint kamsciuose didziaja dali laiko tokios sanaudos. O kiek trasoje ima? jei ir dideles sanaudos, tada purkstukai gal kiauri jau....

slashas

Mda, mano benzinas dabar rodo 11,2 vidutinis greitis 21km/h, pabaigsiu baką ir matysime ar tiksliai rodo.

Viktoras777

Man kai kiauri purkstukai buvo, sanaudos trasoj zemiau 7 nekrisdavo nevirsijant 100km greicio.... dabar vel kazkas negerai, vibracija atsiradus, tubut bus purkstukai vel... bet sanaudos lyg ir ok viskas....

Laisvidas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Vasaris 02, 2017, 10:53:52 AM
Man kai kiauri purkstukai buvo, sanaudos trasoj zemiau 7 nekrisdavo nevirsijant 100km greicio.... dabar vel kazkas negerai, vibracija atsiradus, tubut bus purkstukai vel... bet sanaudos lyg ir ok viskas....

Nu jei vel purkstukai tai isivaizduoju koki bruda tu pili  ir apie kuro filtro keitima isvis net negalvoji , dar varijantas nieks turbut meginuko neeme is siurblio ir vel sudroze siurblys purkstukus.

spokas

Citata iš: Joyced Įrašytas Vasaris 02, 2017, 09:08:53 AM
Esu  Vilniuje.
Bet ka pastebejau, tai kad kiekvienu masinos uzvedimu ar tai butu rytas ar vel koks paros metas, kuras mazeja neproporcingai greitai. Parodymai vidutiniu sanaudu niekada nenukrenta zemiau 11l/100km, kazkaip nelabai realu. Reikia kompiuterines diagnostikos ir ziureti kame cia bedos. Pabandysiu uzpilti pilna baka ir paziureti kaip tada cia viskas atrodys.
Ar gali buti del EGR padidejusios ant tiek sanaudos? Taip pat duokit meistra kuris ir diagnostika padarytu ir imtus remontu? Megstu atvaryti masina, palikti ir kai jau ok isvaziuoti ramiai :)

Aciu
Nusiresetinai vidutiniu kuro sanaudu rodmenis? jei vilniuje 11 zinok realu jei tokios istikruju o ne borto kompe. Borto kompas daugeliui mieste rodo 2l/100km maziau. tad tikrinkis ar nera realiu 13l. As jau keiciausi purkstukus pries pakeitima kompas rode.12-13l 100/km. Po pakeitimo 9 bet tai nieko nereiskia reikia pilna baka sklidinai pilti ir ziureti.. Egr neturi itakos man taip insane chip tuning meistriukas pasake. Tarp kitko sitie bachuriukai kieti. man net uz diagnostika pinigu neeme, pravaziavo pasijunge kompus paaiskino suprantamai. Bet del padidejusiu sanaudu 99% bus purkstukai kalti. bet ju jokia diagnostika nepatikrina 100% reikia imt lauk ir stende tikrinti. Tai kainuoja nemazai. As irgi megstu atvaryti ir palikti bet reikia pasidometi truputi, nes jei pasitaikys koks "verslavas" tau ir priekini stikla del sanaudu isiulys pasikeisti

Nerastas

Sveiki,

Nenoredamas kurti naujos temos, paklausiu cia, seniau uzsipylus pilna baka dyzelio, rodydavo jog galiu pravaziuoti ~950 kilometru, trumpam atjungus akuma, pradejo jau rodyti 650 ir taip jau keli menesiai, gal zinot kodel taip...?

Zaroliz

Žiema? Važiavimo stilius?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Bemsas

Citata iš: Nerastas Įrašytas Vasaris 20, 2017, 05:57:56 AM
Sveiki,

Nenoredamas kurti naujos temos, paklausiu cia, seniau uzsipylus pilna baka dyzelio, rodydavo jog galiu pravaziuoti ~950 kilometru, trumpam atjungus akuma, pradejo jau rodyti 650 ir taip jau keli menesiai, gal zinot kodel taip...?

o REALIAI kiek pravazioji ?

zalias1

Seniau tai kada? Vasara gal? :D

Nerastas

Popilas

Pas mane visada tiek rodo apie 650 ipilus 48/50 ltr

Arnosio92

Smarkiai padidejo kuro sanaudos, be diagnostikos nieko nepribursi ar galim kazka? jokiu checku nemeta skydely, niekas neuzsidega, bet borto kompas vietoj anksciau rodytu mieste vidutiniskai ~9,5-10,5 rodo dabar 12-13, 1.8 benzas, neziurint i borto kompa jauciasi ir paciam, rodykle krenta zemyn greiciau, vaziavimas toks pat kaip ir tada kai rode 9-10,5 kuro sanaudas menuo atgal.. Pries menesi dare diagnostika, nes mete checka, patikrino, sake lambda zondas peza, klaida istryne, nuo to karto daugiau checko neismete, bet gali tai itakoti pagrinde?

Laisvidas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Kovas 13, 2017, 01:17:40 AM
Smarkiai padidejo kuro sanaudos, be diagnostikos nieko nepribursi ar galim kazka? jokiu checku nemeta skydely, niekas neuzsidega, bet borto kompas vietoj anksciau rodytu mieste vidutiniskai ~9,5-10,5 rodo dabar 12-13, 1.8 benzas, neziurint i borto kompa jauciasi ir paciam, rodykle krenta zemyn greiciau, vaziavimas toks pat kaip ir tada kai rode 9-10,5 kuro sanaudas menuo atgal.. Pries menesi dare diagnostika, nes mete checka, patikrino, sake lambda zondas peza, klaida istryne, nuo to karto daugiau checko neismete, bet gali tai itakoti pagrinde?

Klaida istryne gedimas zinok isnyko :D Geras jusu tvarkymas , bus su lambda beda

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Kovas 13, 2017, 01:17:40 AM
Bus lambda, matyt dar ribose ir klaidos nemeta, bet jau savo darbo nedirba ;)