Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Manau universalus denso ne ką prasčiau už originalų denso. Šaibom nebent sujungimas išlakstys, bet reik mokėt jungt:)

sauja ryziu

Butent jog universalu denso ir dejau, ir po 1,5metu ir 20000km nusprogo.

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 30, 2018, 00:44:04 AM
Isejo lambda zondas 1.8 benzininej, pataria tik orginalu uz 180e, universalus po 1-2metu iseit saibom gali ir pokui visiems, ka siulytumet? 80% laiko norm sanaudos, bet kartais pyst 13l is 9l borto kompe uzsviecia..
O kam originalus? Juk toyotai gamina denso, tai pagal kodą perki denso, bet ne universalų ir pasikeiti ;) o zondas miršta ir dėl kitų bėdų anksčiau laiko, Pvz pavargusios žvakes ir pilnai nesudegęs kuras lekia ant zondo ;)

maaz

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 30, 2018, 17:13:03 PM
Butent jog universalu denso ir dejau, ir po 1,5metu ir 20000km nusprogo.

Gal pakliuvo koks brokaunas, arba kažkas auto negerai kad zondus žudo... 20kkm tikrai nedaug.

sauja ryziu

Na gal, pirkau pagal koda koki buvo irase toyota atstovybe sovli, pirkau ir autodoc.lt kitaip automobiliudalys24

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 30, 2018, 22:16:31 PM
Na gal, pirkau pagal koda koki buvo irase toyota atstovybe sovli, pirkau ir autodoc.lt kitaip automobiliudalys24
Tai jei pagal kodą, tai kaip gavosi universalus? Universalus juk be jungčių būna...
Aš iš ten pat nusipirkęs ir važiuoja kol kas, 10km jau bus turbūt.

sauja ryziu

Tpfu, supjoviau gryba, pagal koda zodziu denso koks turi but ir va dabar po 1,5metu 80-90% laiko norm, likusi laika sokineja sanaudos vaziuojant vietoj 9l pysteli 13l pvz.. vel pirkt is naujo teks ir vel rizikuot, 180e uz orginalu labai jau ranka nekyla moket

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 31, 2018, 02:01:48 AM
Tpfu, supjoviau gryba, pagal koda zodziu denso koks turi but ir va dabar po 1,5metu 80-90% laiko norm, likusi laika sokineja sanaudos vaziuojant vietoj 9l pysteli 13l pvz.. vel pirkt is naujo teks ir vel rizikuot, 180e uz orginalu labai jau ranka nekyla moket
O tu tikras, kad čia zondo bėda, kaip nustatei, klaidos kažkokios? Nes gausi lygiai tokį patį zondą denso tik toyotos dėžutėje...

sauja ryziu

Nustate toyota atstovybe cia man, ne siaip kur, tad nezinau, nebent vel pirkt uz +-50e nauja ir tiketis jog laikys.

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 31, 2018, 12:56:54 PM
Nustate toyota atstovybe cia man, ne siaip kur, tad nezinau, nebent vel pirkt uz +-50e nauja ir tiketis jog laikys.
Hmm, o tai klaidų nemeta? Nes zondai degeneruoja iš lėto ir nebūna taip, kad veikia arba ne nuo mėnulio fazių :) tiesiog sugenda arba lėtai dirba, panašu man kartu į jungties bėdas ar panašiai...

sauja ryziu

pradzioj mete checka, na kaip ir visiem trc off tuos, padare diagnostika- beda pries katalizatoriu zonde, nustate koda, parode man, pagal ji susiradau lambda zonda, praejo 1,5metu, pradejo durniuoti, vaziuojant normalios sanaudos, poto bam kaip sakiau uzkyla, poto vel nukrenta, nuveziau i Sovli, vel padare diagnostika- diagnozavo jog lygiai tas pats lambda zondas pagal ji toki pat koda tiesiog nepastoviai veikia, taip ir irase.

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 31, 2018, 18:08:30 PM
pradzioj mete checka, na kaip ir visiem trc off tuos, padare diagnostika- beda pries katalizatoriu zonde, nustate koda, parode man, pagal ji susiradau lambda zonda, praejo 1,5metu, pradejo durniuoti, vaziuojant normalios sanaudos, poto bam kaip sakiau uzkyla, poto vel nukrenta, nuveziau i Sovli, vel padare diagnostika- diagnozavo jog lygiai tas pats lambda zondas pagal ji toki pat koda tiesiog nepastoviai veikia, taip ir irase.
Mistika :)

Velnias Zack

sveiki. norejau paklausti. as vazinejantis diidelius atstumus su savo mazula. :D ir norejau paklausti. ar normalu kad 100km ryja 8.5l dyzeliuko. toyota avensis 2007 2.2 130kw . aciu is anksto kas draugiski busit :)  (h)

slashas

Citata iš: Velnias Zack Įrašytas Vasaris 25, 2019, 09:03:03 AM
sveiki. norejau paklausti. as vazinejantis diidelius atstumus su savo mazula. :D ir norejau paklausti. ar normalu kad 100km ryja 8.5l dyzeliuko. toyota avensis 2007 2.2 130kw . aciu is anksto kas draugiski busit :)  (h)
Labai priklauso kaip važiuoji ;)

mindkuzm

Kuri laika registruoju pats savo sanaudas ir i kompa neziuriu. Mieste su 2AD-FTV (100kw) buna ir virs 9L/100km, trasoj esu tilpes ir zemiau 6L/100km. Čia žiemos metu. Tai nemanau kad drastiskai skirtusi ir 2AD-FHV.