Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

As netikiu kompo oro dregmes parodymais    :D   realiai pilna pripilu,100 km isvazineju ir vel pripilu,geriausias kompas man  (+)
Vidurki savo dcatui isvedziau nuo 8-10  (H-)

mega

Citata iš: vitiok Įrašytas Liepa 03, 2013, 19:15:02 PM
As netikiu kompo oro dregmes parodymais    :D   realiai pilna pripilu,100 km isvazineju ir vel pripilu,geriausias kompas man  (+)
Vidurki savo dcatui isvedziau nuo 8-10  (H-)
pili toj pačioj kolonėlėj, iš to pačio pistoleto, prie tokio pačio oro? (+)

S_Kulikauskas

As irgi netikiu, pilu pilna vazineju kol baigiasi ir vel pilu pilna, gauta rezultata vedu i puslapi http://www.spritmonitor.de/en/detail/495958.html , o jis pats rezultatus skaiciuoja :) .

Bet visgi norejosi, kad kompas kuo maziau pievas rodytu, o dabar atsirado galimybe ji kuo arciau prie realybes pritraukti :).

gisas

kiek jum dvilitris avensis iki feislifto(85kw), rodo RANGE pripylus pilna baka?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

vitiok

Citata iš: mega Įrašytas Liepa 03, 2013, 19:26:31 PM
pili toj pačioj kolonėlėj, iš to pačio pistoleto, prie tokio pačio oro? (+)
paskutinius puse metu ta pati kura is tos pacios koloneles pilu :)

mega

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Liepa 03, 2013, 19:58:46 PM
As irgi netikiu, pilu pilna vazineju kol baigiasi ir vel pilu pilna, gauta rezultata vedu i puslapi http://www.spritmonitor.de/en/detail/495958.html , o jis pats rezultatus skaiciuoja :) .

Bet visgi norejosi, kad kompas kuo maziau pievas rodytu, o dabar atsirado galimybe ji kuo arciau prie realybes pritraukti :).
išmaniems yra puiki programėlė aCar (y)

nmeras

daznai mano suskaiciuoti ir kompo parodymai arba sutampa suapvalinus iki desimtuju, arba skiriasi iki 0,2ltr, tik viena karta kazka vos ne 1,8 - 2 ltr neatitiko :D nors vazineju gana trumpais atstumais.

mega

Citata iš: nmeras Įrašytas Liepa 03, 2013, 23:36:23 PM
daznai mano suskaiciuoti ir kompo parodymai arba sutampa suapvalinus iki desimtuju, arba skiriasi iki 0,2ltr, tik viena karta kazka vos ne 1,8 - 2 ltr neatitiko :D nors vazineju gana trumpais atstumais.
praktika rodo, kad bc ir tikrasis suvartojimas gali grybauti iki 1,5 ltr/100 km, tą rodo ir VGTU tyrimas, siūlau ieškoti neatitikimų metodikoj, jei parodymai sutampa (+)

MindaugasB

Kulikauskai, ką tu ten maigei ir kur, galima detaliau?  :-)  maigęs irgi esu, tuos juodus ilgus smaigalius, bet man jokių procentų nedavė.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

S_Kulikauskas

Su kairiu mygtuku spaudineji kol atsiranda laikrodis, tada nuspaudi ir laikai, laikydamas isjungi degima vis dar neatleisdamas vel ijungi degima ir dar laikai kol uzsidegs maziukas skaiciukas su procentais, o tada spaudinedamas ta pati mygtuka keiti tuos procentus.
Nezinau ar gerai paaiskinau, jai nepades paaiskinimas galesiu i yotube imesti.

MindaugasB

Pameginsiu rytoj ant savo aurio. Jeigu nepavyks, tada youtuba reikes pajungti :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

nOnAmE

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Liepa 04, 2013, 18:34:10 PM
Su kairiu mygtuku spaudineji kol atsiranda laikrodis, tada nuspaudi ir laikai, laikydamas isjungi degima vis dar neatleisdamas vel ijungi degima ir dar laikai kol uzsidegs maziukas skaiciukas su procentais, o tada spaudinedamas ta pati mygtuka keiti tuos procentus.
Nezinau ar gerai paaiskinau, jai nepades paaiskinimas galesiu i yotube imesti.

Gal kas zhino kaip toky bajery su Corolla Verso padaryt ?

MindaugasB

Kulikauskai, pabandžiau ir viskas suveikė. Radau tuos procentus. Pastačiau ant 70. O kas toliau su tais procentais? :D Tipo kuro sanaudas tikslesnes rodo?

mega

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 06, 2013, 18:57:59 PM
Kulikauskai, pabandžiau ir viskas suveikė. Radau tuos procentus. Pastačiau ant 70. O kas toliau su tais procentais? :D Tipo kuro sanaudas tikslesnes rodo?
tau rodys atitinkamai mažesnes sąnaudas, čia skirta BC sukalibravimui, pagal tavo realias gali susireguliuoti borto kompą, nes paprastai jis linkęs meluot ir stipriai :D

MindaugasB

Tai man ant 130% statyti kad rodytu maksimaliai tikresnes?