Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Man momentinės niekada tiek mažai nėra rodę....mažiausiai buvo 3.2 ar 3.4. Pradžiai diagnostiką pasidaryk.

Ralfas

kai riedi ant laisvo tai momentines ir 0,0 rodo :)

MindaugasB

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 17, 2014, 11:47:46 AM
kai riedi ant laisvo tai momentines ir 0,0 rodo :)

Ant laisvo man 0.0 nerodo. Rodo kai nuo kalno su ijungtu begiu vaziuoji gazo nespausdamas. Ratai isuka varikli. Ant laisvo kai riedu tai lyg 0.3 rodo.... Neatsimenu tiksliai, gal daugiau. Ant laisvo vaziavau gal du kartus per ta laika.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

rolikas

Mano yariukui ant laisvu apsuku riedant, arba sovint uzkurtu varikliu nieko nerodo - t.y bruksniukai( kaip suprantu begalybe).Tik pradejus ratams suktis pasirodo skaiciai. Kuo daugiau variklis dirba tuscia eiga, tuo parodomas didesnis  degalu sanaudu vidurkis. Ar teisingai suprantu?

Donis7

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 17, 2014, 11:57:23 AM
Ant laisvo man 0.0 nerodo. Rodo kai nuo kalno su ijungtu begiu vaziuoji gazo nespausdamas. Ratai isuka varikli. Ant laisvo kai riedu tai lyg 0.3 rodo.... Neatsimenu tiksliai, gal daugiau. Ant laisvo vaziavau gal du kartus per ta laika.
Kai ant bėgio ar ant laisvo riedu, tada 0.0, o stovint brūkšniukus rodo.

Ralfas

pas mane stovint rodo 99,9, o riedant ant laisvo rodo 0,0 :)

Bemsas

Citata iš: rolikas Įrašytas Kovas 17, 2014, 12:07:40 PM
Mano yariukui ant laisvu apsuku riedant, arba sovint uzkurtu varikliu nieko nerodo - t.y bruksniukai( kaip suprantu begalybe).Tik pradejus ratams suktis pasirodo skaiciai. Kuo daugiau variklis dirba tuscia eiga, tuo parodomas didesnis  degalu sanaudu vidurkis. Ar teisingai suprantu?

Teisingai supranti. Ant laisvo stovint kuro ima "begalybe". Kiek tu sunaudosi kuro, kol stovedamas 100km pravaziuosi :D ?

Gmc

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 17, 2014, 12:13:02 PM
pas mane stovint rodo 99,9, o riedant ant laisvo rodo 0,0 :)
Negali but ant laisvo 0.0, taip gali buti tik ant begio :)

Ralfas

nu vot rytoj dar pabandysiu ir galesiu tiksliai pasakyt :) Bet as uzfiksaves, kad ant laisvo riedant rodo 0,0 :)

Gmc

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 17, 2014, 12:17:54 PM
nu vot rytoj dar pabandysiu ir galesiu tiksliai pasakyt :) Bet as uzfiksaves, kad ant laisvo riedant rodo 0,0 :)
Paziurek, mano Toyota niekada taip nerode :) Ant laisvo nuo kalno rodo normalias sanaudas, o ijungus begi ir riedant 0.0. Passat analogiskai.

Donis7

Citata iš: Gmc Įrašytas Kovas 17, 2014, 12:19:30 PM
Paziurek, mano Toyota niekada taip nerode :) Ant laisvo nuo kalno rodo normalias sanaudas, o ijungus begi ir riedant 0.0. Passat analogiskai.
Važiuosiu pietauti, tai irgi pažiūrėsiu kaip ten iš tikro....kaip tik kalniukas pakeliui yra :D

MindaugasB

Ant laisvo riedant tikrai turi rodyti kazkiek sanaudu. Apsukos bus 800.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

vitiok

Citata iš: Gmc Įrašytas Kovas 17, 2014, 12:17:11 PM
Negali but ant laisvo 0.0, taip gali buti tik ant begio :)
ant begio 0 rodo pas manes ant laisvo belekiek :D

Gmc

Citata iš: vitiok Įrašytas Kovas 17, 2014, 14:46:31 PM
ant begio 0 rodo pas manes ant laisvo belekiek :D
Taip ir turejo but :)

Renis

Gerai visur ten viska rodo. Ant laisvo gali rodyt 1, 2, 3, 99 l/100km priklausomai kokiu tu greiciu riedi. Jei sustosi, kaip kazkas sake bus -- (bruksniai) kas reiskia begalybe nes stovedamas nezinia kada 100 km pasieksi.
Ijungtas begis ir riedi be gazo - rodmuo 0 nes kuro nevartoja, varikli suka ratai.

Tik vienas niuansas, bent jau ant mano modelio, akivaizdziai maziausia reiksme, ka ECU sugeba parodyt ekrane momentines yra apie 3.3, nes jei maziau tai iskart 0 meta. Ant naujesniu modeliu jau sitas buvo pataisytas, rode ir  nuo 0 iki 3 ir t.t.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw