Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 19, 2014, 00:08:08 AM
Tikiu, kad gal pradės rodyti, jei momentinė viršys 3.4 ribą riedėjimo metu. Bet kadangi ant laisvo beveik niekada nesiridinėju, tai tiek tos bėdos.

Taip butent :) ant situ modeliu minimumas 3.4 kaip sakai. Bet pas save esu sugebejes ir 3.3 pamatyt, bet jau zemiau niekaip :D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

EvaldasL

Bet kaip keistai, pas visus skiriasi. Pas mane momentines maziausiai rodo 3,4 litro. O daugiausiai - 35 litrai. Su begiu nuo kalno riedant rodo 3,3.

Avensis 2003 metu dyzelis.

O vidurki irgi visada rodo 1,3-1,5 litro mazesni nei is tikruju yra. Nes visada pilu pilna baka ir pasiskaiciuoju tikras sanaudas.

toyota2008

Riedant nuo kalno ant begio rodo -- o riedant nuo kalno ant laisvu 1,2- 2lt

Bemsas

Citata iš: toyota2008 Įrašytas Kovas 23, 2014, 14:30:07 PM
Riedant nuo kalno ant begio rodo -- o riedant nuo kalno ant laisvu 1,2- 2lt

isjunk AC, bus maziau.

denka90

Sveiki visi. Pas mane tokia problemele pasitaike  :V kompas rodo vidutines kuro  sanaudas 6.5l, bet kai uzsipilu pilna baka vidurkis  pakyla iki 25.0l !!  Pravaziavus pora simtu km vidurkis vel sumazeja iki 6.5l. cia kompas grybauja ar kaip?  (!?)
Gal kam jau buvo tokia problema?

tevas

Citata iš: denka90 Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:07:03 PM
Sveiki visi. Pas mane tokia problemele pasitaike  :V kompas rodo vidutines kuro  sanaudas 6.5l, bet kai uzsipilu pilna baka vidurkis  pakyla iki 25.0l !!  Pravaziavus pora simtu km vidurkis vel sumazeja iki 6.5l. cia kompas grybauja ar kaip?  (!?)

po kuro pylimo automatiskai nusiresetina (nesugalvoju lietuvisko zodzio) sanaudu vidurkio skaiciavimas

denka90

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:10:54 PM
po kuro pylimo automatiskai nusiresetina (nesugalvoju lietuvisko zodzio) sanaudu vidurkio skaiciavimas
Tai cia yra normalu? pas visus tai yra?

tevas

Citata iš: denka90 Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:13:26 PM
Tai cia yra normalu? pas visus tai yra?

kiek turejau toyotu, pas visas taip buvo, gal kas placiau pakomentuos. Mano galva, tai visai neblogai, nereikia papildomai nulinti.

denka90

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:21:07 PM
kiek turejau toyotu, pas visas taip buvo, gal kas placiau pakomentuos. Mano galva, tai visai neblogai, nereikia papildomai nulinti.

Nu gal ir tavo tiesa  :smoke:

Saulius SSS

Manoji nenusiresetina pati. Reikia resetinti rankiniu budu.  Tik pastebejau toki dalyka,kad jei vaziuoju tik uzmiestyje ,tai kompas rodo teisingas kuro sanaudas. Na,o jei vien meiste tai jau reikia dadeti apie 1-1,5 l.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Citata iš: denka90 Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:07:03 PM
Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:10:54 PM
"Lietuviškai"- nunulinti :) Taip, pas mane irgi taip pat. Tėvas visiškai teisus. Po užpylimo nusinulina ir vėl vidurkį iš naujo skaičiuoja.

arunaskeras

Citata iš: Donis7 Įrašytas Balandis 24, 2014, 19:34:24 PM
"Lietuviškai"- nunulinti :) Taip, pas mane irgi taip pat. Tėvas visiškai teisus. Po užpylimo nusinulina ir vėl vidurkį iš naujo skaičiuoja.
Gali ir pats nusinulinti paspausti ir palaikyti  mygtuka ir vel skaiciuos is naujo o po pylimo tai vyksta automatiskai
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Donis7

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Balandis 25, 2014, 09:14:21 AM
Gali ir pats nusinulinti paspausti ir palaikyti ODO mygtuka ir vel skaiciuos is naujo o po pylimo tai vyksta automatiskai
Vo blyn, nežinojau. Reikės pabandyti.

Pabandžiau, nifiga pas mane nenusinulino. Gal todėl, kad mano avensis 2005, iki facelifto.....

Raiforas

O pas jus nebuna taip kad rodmenis nusiresetina patis is lempos, nepylant kuro. Pvz cia savaite net du kartus nusiresetino. O siaip i menesi karta stabiliai nusiresetina.

arunaskeras

Buna kai masina pastatai nelygiai pvz ikalneje tai turbut pasikreipusiame bake pasikeicia pludes lygis ir kompas supranta kad pasikeite kuro lygis
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI