Mašinos dažymo ypatumai servise

Pradėjo Agne, Lapkritis 22, 2011, 18:27:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

dazant salono uzdengt nebandet?;)du kartus daiziau Tokviloje  ir salonas koks buvo toks ir liko,ir auto isplauta po remonto buvo:)kaip pas garazinius dazai tai taip ir gaunasi;)

mmersass

Maniske daze Linkmenu g. prie tu griuvesiu, kokybe gera, viskas svaru, kokia atidaviau, tokia ir pasiemiau :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Agne

Linkmenų g. ne vienas žmogus sako, kad dažo gerai ir su dažais kokybiškais. O man čia pamoka - pirmiausiai viena į jokį servisą dėl didesnių darbų nebevažiuosiu. Nemanau, kad norma purvinas salonas, normalus servisas tokios mašinos neatiduotų :)
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)

Venza

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
dazant salono uzdengt nebandet?;)du kartus daiziau Tokviloje  ir salonas koks buvo toks ir liko,ir auto isplauta po remonto buvo:)kaip pas garazinius dazai tai taip ir gaunasi;)
Tokiu atveju reiketu ir kaina dazymo paminet ;) .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

AVENSIS D4D CHIP

CitataVenza parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Tokiu atveju reiketu ir kaina dazymo paminet ;) .
man kainavo 200lt frančize,o samata draudimui buvo apie 1300lt kita karta 1600lt dazant 1 auto šoną;)

Rober

Citataagne parašė:
Patariu moterims į UAB "Autosritis", Lvovo g. 68A, Vilnius, kreiptis tik išmanant darbų specifiką. .
Manau, kad ten nevažiuosim ir mes, vyrai :)

MantasT

Pastoviai tenka dažyti savo auto, tai kainas žinau mintinai :) Galinio bamperio dažymas ~500-600 lt (bet kuriame normalesniame servis). Paskutinį kartą dažė bamperį, galinį sparną ir galines vienas dureles ~2500 lt. kadangi mokėjo draudimas, tai variau į Tokvilą. Kaip visada - mašiną atsiėmiau nuplautą, išsiurbtu salonu ir ką tik išplautais kilimėliais. Spalva nesiskyrė nuo likusio kėbulo spalvos.
Jeigu atėjus atsiimti auto, sako, kad kaina buvo pasakyta be PVM, tai tiesiu taikymu į mokesčių inspekciją :)

Agne

CitataTokiu atveju reiketu ir kaina dazymo paminet ;) .

Detalė - 300 Lt. 5 detalės- 1500 lietuviškų kainavo.
Dar reikia paminėt, kad beveik visi plastmasiniai varžtai išlaužyti ir nesusukti nauji. Teks važiuot nusipirkt i Tokvilą, nes nebenoriu, kad jie dar kažką darytų. Nebent po žiemos dažai nukris :D
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)

mmersass

Citataagne parašė:
CitataTokiu atveju reiketu ir kaina dazymo paminet ;) .

Detalė - 300 Lt. 5 detalės- 1500 lietuviškų kainavo.
Dar reikia paminėt, kad beveik visi plastmasiniai varžtai išlaužyti ir nesusukti nauji. Teks važiuot nusipirkt i Tokvilą, nes nebenoriu, kad jie dar kažką darytų. Nebent po žiemos dažai nukris :D
uz tuos plastmasinius varztus nemazai paklosi Tokviloj :D man irgi reiktu varztu kur po kapotu, tai paklausiau kiek vienas kainuoja tai geriau buciau neklausias, 1vnt apie 10lt, o ten reik 7 :D reiks paieskot neoriginalu :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

horn

patarčiau A_G krieptis į vartotojų teises, kol dar garantija yra, tegul perdažo normalia spalva, nes tai ne tavo problema, kad jie dažų nemoka parinkti, o jų problema ;) Vartotojų teisės tirkai sudoros tą įmonę, kadangi patyrei žalos dėl nepataikytos automobilio spalvos. Oi kaip mėgstu aš tokius bajerius  :p

looking4snow

Kad nekurti naujos temos... Man cia vienas aiskino, kad Toyotos zemiau tos juostos, kuri dureliu viduriu eina, buna nudazytos kiek kitokiais dazais negu auksciau tos juostos. "Kad apsaugotu nuo akmenuku." Ten buvo pirmasis Avensis, bet jis sake visose Toyotose taip yra. Cia teisybe, ar ten perdazyta masina pas ji ir tiek? :) Spalva tai ta pati, bet, kaip cia issireiskus, pavirsiaus grubletumas kitoks.

bladas

Ko gero, ten yra padengta taip vadinamu graviteksu. Tai yra antikorozinė , bet negamyklinė danga

RolisJ

Na, nesutikciau, jog tai nera gamykline danga, nes kiek maciau T22, visu kebulas, zemiau moldingo, buvo padengtas ta danga. Galbut padengimas priklause nuo komplektacijos ar buvo papildomai uzsakoma paslauga. O jei ir nebudavo, tai tik ant vienu duru ar viso sono, tai, mano manymu, reiksdavo, jog kebulas jau tvarkytas.

egariukas1

Citatalooking4snow parašė:
Kad nekurti naujos temos... Man cia vienas aiskino, kad Toyotos zemiau tos juostos, kuri dureliu viduriu eina, buna nudazytos kiek kitokiais dazais negu auksciau tos juostos. "Kad apsaugotu nuo akmenuku." Ten buvo pirmasis Avensis, bet jis sake visose Toyotose taip yra. Cia teisybe, ar ten perdazyta masina pas ji ir tiek? :) Spalva tai ta pati, bet, kaip cia issireiskus, pavirsiaus grubletumas kitoks.
Kiek teko pastebet,iki 2000 metu galo pagamintuose avensiuose(iki atnaujinimo)visuose padengta dureliu apacia graveriu.Skaidriom lempom turi bendradarbis,pas ji lygus dazai,taip kad cia neaisku kaip yra,gal nuo komplektacijos dar priklauso?Pas visus pazystamu senesnius avensius linea sol,to naujesnio nezinau,ten jo salonas kitoks

RolisJ

Pas mane 2000.10, jau po facelift'o, Linea Sol, bet apacia dengta. Todel nemanau, jog tame reiktu izvelgt ypatinga kriminala, jei tik ta antikorozija nepanasi i kalnagubrius ;)