naujo nario bedos. avensis 2004 2.0diesel

Pradėjo giedza, Lapkritis 25, 2011, 17:21:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

jei pats perki aukcione neturiu ka pasakyti, jei pazystami .................;)ir pats matai kai 100kkm +dar 120kkm ir be prolemu;) toyota kantrus auto ir smagaciai ne blogesni nei kitu modeliu. Cia nereikia nei tikejimo nei pasitikejimo auto pats pasisako apie bedas.........;) Cia tavo zodziai.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

giedza

uz pazistamus taip drasiai nesnekeciau. turiu visas nuotraukas aukcijonui dar nepaskelbtam. kebulo numeri, kuri gali tikrintis ir nemazai laiko savo kainai pasakyt:)

audrius

"mane padaryk zinanciu, as tave padarysiu turtingu" -palaima zinoti
neuzpyk, tikrai manau zinai ka sakai as didesnis pesimistas nei tu optimistas

Venza

Esu senas spekuliantas ir is Belgijos esu pirkes nemazai masinu.Netikiu ir as tokia rida.Svolociai tie belgai kaip reta.Dar viena blogybe,kad taksai pas juos ne geltoni kaip vokieciuos,o bet kokios spalvos ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

audrius

patirtis - neikainojamas turtas, bet jis veda i nevilti renkantis automobili.................:D

giedza

:D gal as cia per uztikrintai galvoju... :)
bet is kitos puses, ten neparduodami sveiki auto, jie po ivykio. su savininkais atsiskaityta, o toliau sklebiamas auksionas. nu nemanau, kad kazkas dar lakstys ir suks rida del keliu simtu euru draudimui.
siaip sukt jie turi del ko. pas juos kai auto virsyja 200kkm, apziura einama ne kas dveji metai, o kas metai. vat jie kartais zaidzia ant ridos. bet tai labai retas variantas ir savininkas turi turet musu arba rusu kraujo, kad atsukinet.
pasidare ir man neramu, teks pasiskambint i tokvila ryt:)

Venza

Nuo ridos priklauso ir likutine masinos verte ir draudimo ismoka.Taip kad stimulu atsukinet yra daug...:)

arunaskeras

Ko jus cia zmogu apstojot su ta rida. Negi pradejot pavydet, kad nusipirko normalu auto.Koks skirtumas ta rida. Jei vidus tvarkingas.Sedynes, vairas pedalai pavaru svirtis ir stabdziu diskai ir kitos detales kur labiausiai trinam nenudrozti, vadinasi masina gera.Pats pirkau dauzta susitvarkiau ir dziaugiuosi. Niekada nebepirkciau sveikos masinos.Niekas geru masinu neparduoda.O cia buvo dauzta tai daug sansu, kad del to ir pardave. Patarkit, kaip susitvarkyti, o nesigincykit del ridos. Sitas forumas tam ir yra, kad suteiktume vieni kitiems pagalba.Susitvarkysi ir vazinesi pamirses visas bedas. Sekmes.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Venza

Jeigu zmogus bendrauja ir nesiuncia visu po velniu,tai ir jam turbut idomu ta rida nustatyt.Tam forumai ir skirti :) .Cia turbut daugeli nuvyle toks dalykas,kad masina su 100K rida ir smagratis jau kapiec.Bando visi pateisint Toyota :D

arunaskeras

Ar isitikenes kad tikrai cia kaltas tas smagratis nes kaip rasiai ''smugis i priekini kaires puses rata'', gal smugis apgadino ten ka nors nes juk ir deze ten salia.As asmeniskai nezinau, bet kiek esu cia paskaitinejas forume yra daug temu apie ta smagrati, ten daug kas skundziasi vibracija. Manau,kad ten jokio skirtumo ar jis saltas ar siltas. Bandyk dar kaip nors isitikinti.Gal kas parasytu kam sugedo ta sankaba ir kuom pasireiske.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Kestutis777

Citataaudrius parašė:
matau, kad zirniais i siena pasakoju,
vienintelis variantas pasukti i Tokvila(ir tik i Tokvila) ir paprasyt,i kad patikrintu paskutini garantini remonta pagal kebulo nr, JEI NERA ISTORIJOS VADINASI X3 (KART TRYS) RIDA,KA MATAI ANT ODOMETRO:( ir tai dar geriausias variantas tokio amziaus auto, siap auto rida normali(musu supratimu jei auto privaciuose rankose) per metus 50-60 kkm:( Siuo metu domiuosi 2009 m auto ir nerandu maziau 300kkm. ir jeigu mane laikai idiotu tu labai klysti;)

as tikiu stebuklais nes vienas pazystamas nupirko 2007m C5 nuvaziavusi 200 km:o ir ten niekas nebarska ir nekelia abejoniu, kad auto nenaujas netgi man.

Mano Corolla Verso 2008 metu ir nulekusi dabar 57 000km B) Pirkta is Toyotos dyleriu ;) Yra istorija :) Vienintele didele beda tame, kad variklis buvo perkaitintas. Bet viskas perrinkta, sukistos naujos detales ir garantija metine suteikta. Tad yra galimybe, kad auto gali buti labai mazai prabeges.

previs

logiskai pagalvojus nuo smugio turetu ilinkti ar itrukti korpusas, gal ten kas nors lieciasi, trinasi. Gal nebutinai smagratis kaltas. Susirask tarkim visa komplekta sankabos is kur pirkti, tada ardyk masina, jai matys kad kaskas negerai tada perki ir keiti. Youtubei yra prifilmuota belekiek vaizdu is sugedusiai dvieju masiu smagraciais, kaskur net buvo parodyta kaip juda senas isidevejas ir naujas smagraciai. Bet cia tik mano nuomone
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

kajima

Sveiki , prikau ir as rugpjuti Avensi 2003.08 , rida 30 000 buvo. Gavus smugi i priekini desini rata. Pirkau vien del to kad auto kaip naujas ,  salonas kaip nuo konvejerio , xenon , TV- NAVI , juoda oda bet BENZAS 2.0 , automatas ir t.t .  Kai pirkau(atvare is vokieciu)  buvo visi popieriai irodantys kad tai tikra rida , net tech. apziuros talonas buvo. Kai skambinau i Tokvila norejau issiaiskinti ar rida tikra , tai zmogelis pasake kad jie negali nustatyti ar buvo suktas odometras.

Iki siol vazineju ir nezinau ar suktas speed'as ar ne:) bet kas pamato iskarto sako kad tikrai gali buti kad nebuvo suktas.

giedza

manes tikrai nestebina mazos ridos, tik dziaugiuosi jei kam pavyksta gaut auto su maza rida.

o kas del smagracio; susirinksiu, ir savaite pasivazinesiu. veliau bus matyt. nusilupsiu deze jei kas ir viskas bus aisku. tik bandau is anksto pasiplanuot darba, laika ir pinigus:)