vanduo galiniuose žibintuose

Pradėjo kitasalgis, Lapkritis 28, 2011, 19:36:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

zuviss

Pasitikrinkit ar yra tokios juodos gumines tarpines.As viena stopa taip sugadinau desines puses

kitasalgis

Šią temą aš pradėjau. Pradžiai nusipirkau dvi gumines šiems žibintams skirtas tarpines. žibintus išėmė ir viską sutvarkė autoelektrikas Kaune, Pienių g. 20 garažuose. Kaltos buvę tarpinės. Elektriko tel. turiu, mano 8 687 20759.
[mail][/mail]

GALLANT

O kur tu gumu yra pirkti, pas mane irgi vanduo renkasi, jau galvojau ant stiklo kliju lempa sodinti, kad niekas niekur neprasisunktu.

kitasalgis

Pirkau Kaune, Žukausko gatvėje, atrodo pastatas Nr. 7, iš pastato galo įėjimas į japoniškų autodalių parduotuvę.
[mail][/mail]

GALLANT

Na reiks musu kaime paieskoti, nes speju per tiek laiko tikrai bus susispaudusios.

tevas

Citata iš: GALLANT Įrašytas Kovas 23, 2014, 20:49:18 PM
O kur tu gumu yra pirkti, pas mane irgi vanduo renkasi, jau galvojau ant stiklo kliju lempa sodinti, kad niekas niekur neprasisunktu.

jei jau taip eksperimentuosi, paieskok akvariumams skirto hermetiko, sukimba nenormaliai, jei reikia paskui ardyti, tai sukibimas laikosi, o luzta salia klijavimo vietos  :)

jerrylt

Tai priklijavęs su hermetiku paskui visai neišimsi lempos, jei reikės... :)
Man viskas pasibaigė tuo, kad išsivaliau vandenį iš priešrūkinio žibinto ir nuvažiavau vėl į techninę. Nuėjau pas budintį kontrolierių, tas pažiūrėjo, pamokė, kaip vandenį su fenu išsidžiovinti ir paleido su žaliu lapu.  :)

tojo

?gal kas zino kur tu tarpiniu vilniuje galima isigyti?

MindaugasB

Citata iš: tojo Įrašytas Balandis 13, 2014, 15:02:58 PM
?gal kas zino kur tu tarpiniu vilniuje galima isigyti?

Tokvila arba Mototoja. apie 70 lt/vnt. Kitur sunkiai rasi, jeigu ieskai naujos.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Vladas55

Atejo man atrodo dabar ideja i galva gera,o jeigu paimt lipnia juosta kuria klijuoja prie perimetru tvirtinant gipskartona,atkirpt siaura ilga juosta,priklijuot prie zibinto per visa ilgi ir bus saunu,tik neprisimenu auksti,jeige per zema galima dar viena ant virsaus uzklijuot,parduodama Senukuose,jinai labai gerai limpa.Cia ne gamykline tarpine bus,galima ir truputi platesne,geriau bus.Juosta juodos spalvos suvyniota i rulona.Gal galima ir metra pirkt nes as pirkau visa rulona.Automobilyje galima daug kut pritaikyt.

tojo

Citata iš: kitasalgis Įrašytas Kovas 24, 2014, 20:45:14 PM
Pirkau Kaune, Žukausko gatvėje, atrodo pastatas Nr. 7, iš pastato galo įėjimas į japoniškų autodalių parduotuvę.

kokia kaina?

Vladas55

Neprisimenu kainos,daug pirkau,reikes pasiziuret saskaitas,jeigu metra pirksi visai pygiai iseis.

danylas

Manau tiktu ir senukuose prekiaujamos durų tarpinės :)