Adaptyvine signalizacija

Pradėjo eduardasm, Gegužė 16, 2012, 18:26:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

gytis13

Aš įsistačiau pats tą GN6I, viskas normaliai gavosi, užteko instrukcijos žinių prisijungti. Aišku, signalizacija durnokai padaryta, du stori juodi laidai eina į variklio blokavimą, ardant ir durnam aišku ką trumpint kad užvesti mašiną. Tekę matyti modelius, kur iš bloko išeina krūva juodų vienodų laidų ir be schemos nesuprasi, ką daryti. Fabrikiniai nustatymai irgi nesužavėjo, teko gerokai pakaitalioti kol viskas normaliai gavosi. Tiksliai nepamenu, bet bajeris, kad signalizacijai atjungus maitinimą atsiblokuoja variklio užvedimo grandinė, atrodo irgi tinka šiai signalizacijai. O veikia viskas normaliai.

kalava

Citataeduardasm parašė:
O tai vis tik kaip su tais lietuviskais GN6I variantais? Ar yra daug isistaciusiu, kokie atsiliepimai, ar viskas ten normaliai?

as berods tokia isidejes. pusmetis turbut.
ka zinau, veikia :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

eduardasm

Vsio, isistaciau pagaliau adaptyvine autokode - sauniai vyrukai pasidarbavo, tuo paciu rado problema Body ECU del ko pas mane nedege salone sviesos prie atidarytu duru ir viska tuo paciu sutvarke.

AVENSIS D4D CHIP

Citataeduardasm parašė:
Vsio, isistaciau pagaliau adaptyvine autokode - sauniai vyrukai pasidarbavo, tuo paciu rado problema Body ECU del ko pas mane nedege salone sviesos prie atidarytu duru ir viska tuo paciu sutvarke.
kur montavai?

Henris

as i savo buvusi avensi irgi buvau istates adaptyvine, tai draudziau kasko 3 skirtingose dr. bendrovese ir visos be problemu draude. Dejau Klaipedoje Altas firmoje, isdave dokumenta, apie sumontuota garsine adaptyvine signalke, kainavo irgi berods 450lt.
Siaip as irgi tos numones jei nores nuvaryt, tai ir su palydovine signalke nuvarys :) Svarbiausia, kad apdrausta ir ramu. Na dar pagalvociau apie sim korteles pririsima prie signalkes, kad gautum skambuti i telefona, jei suveike signalke, cia nuo smulkiu zuliku patogu, bet tai kainuoja...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

eduardasm

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citataeduardasm parašė:
kur montavai?
Autokodas Vilniuje (autokodas.lt).

Bemsas

Citataeduardasm parašė:

Kokia sitema pastate?

eduardasm

Citatabemsas parašė:
Citataeduardasm parašė:
Kokia sitema pastate?

Tiksliai modelio nepasakysiu, bet pas juos buvo galima rinktis is ivairiu, italisku, lenkisku, + ivairiu priedu dar pasirinkt.

vasia

Sveiki, gal kas turi nuorodą, kur yra signalizacijos prijungimo taškai verso II 2005 m. (durų užrakinimą radau), o posūkių lemputės, degimas, durų atidarymo nesiseka surasti.
Jei kas netingės įmeskite į paštą cccw@mail.ru
ačiū