Įjungus AC nemalonus kvapas

Pradėjo DjRokis, Lapkritis 29, 2011, 18:04:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

muncis

Citatazibalas parašė:
Tema toke jau yra  apie pelesio kvapa.As purksiu 2 \ 3 kartus i metus ta likimoli,nepadeda

Tai kam toliau purski, jeigu nepadeda..
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

mmersass

man lb retai jauciamas kazkoks lig chemikalu kvapas, bet kazkur karta per 3 men.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

InfernalH

Citatazally parašė:
Jei man su anglu tai paciam su lietuviu.:D
http://liqui-moly.lt/index.php?page=7&cid=8&id=136
Sorry, aš lietuviško nė neskaičiau :D lietuvaičiai taip išverčia, kad kitą kartą net juokas nebeima - vertalas padaro vieną išvadą, o atsivertus originalą - tikroji išvada visiškai priešingai. Panašus atvejis :)

Pas mane kondiškę įjungus kvapas ok, bet vos išjungus, smirda lygtai kokiais vaistais. Įtariu, ta pati problema. Jei tas KLIMA FRESH nepadeda, reik turbūt nuvežt rimtai išvalyt. Kiek tokia procedūra trunka ir kainuoja?

lawyer

Citatazibalas parašė:
Tema toke jau yra  apie pelesio kvapa.As purksiu 2 \ 3 kartus i metus ta likimoli,nepadeda

tam, kad padetu ir daugiau nesmirdetu chemija reikia purkst i kondicionieriaus kondensato nutekejimo vamzdeli (corolloj guminis, randasi masinos dugne, is priekinio keleivio puses, priejimas tik esant duobei ar estakadai). purskiant chemija i mineta vamzdeli, chemija patenka ne tik i ortakius, bet ir (kas svarbiausia) i kondcionieriaus garintuva, kuriame susikaupia daugiausia bakteriju. man uzteko vieno balonelio, kad kvapas dingtu. purskiau du kartus su keliu menesiu pertrauka.

guminis

ka domina toks dalykėlis - AÞ, kainą paderinsim ;)

dainilandija

Arturas

Gal kas galit pasakyti kur vilniuje galima butu isivalyti kondiske normaliai ir kur naudoja WYNN'S oro kondicionierių valymo įrenginį? Klausiu kad nereiktu visiems servisams is eiles skambineti.
 Nes jau atsibodo paciam, isleidau tiek litu kad geriau buciau nuvares iskarto.  Pirkau is wuth viena uz 60 lt kita uz 40, dar pirkau du balionelius po 25 lt , viena supuciau pagal paskirti pro kondensato nutekejimo slangele, kita susinervines kad nepadeda puciau i angas pro kur pucia oras. Duokit kas kontakta ir tikiuosiu nebereikes kesti tos svarves.
Foto bus veliau :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataArturas parašė:
Gal kas galit pasakyti kur vilniuje galima butu isivalyti kondiske normaliai ir kur naudoja WYNN'S oro kondicionierių valymo įrenginį? Klausiu kad nereiktu visiems servisams is eiles skambineti.
 Nes jau atsibodo paciam, isleidau tiek litu kad geriau buciau nuvares iskarto.  Pirkau is wuth viena uz 60 lt kita uz 40, dar pirkau du balionelius po 25 lt , viena supuciau pagal paskirti pro kondensato nutekejimo slangele, kita susinervines kad nepadeda puciau i angas pro kur pucia oras. Duokit kas kontakta ir tikiuosiu nebereikes kesti tos svarves.
siaip ta smarve bus visada po ziemos ir reiks kiekviena  pavasari valyti kondiške,tokvila valo su wynns

zalias1

Pas mane ta pati problema su blogu kvapu. Jau turiu naują salono filtrą, nes senas labai užsinešęs. Tai klausimas ar geriau pirmiau padaryti valymą su šia priemone https://www.tobis.lt/lt/oro-kondicionieriu-valikaeroz-250-ml-1x12 ir tada keisti filtrą ar galiu pasikeisti filtrą ir kai nusipirksiu valiklį valyti?
Nes lyg ir rašo, kad po valymo rekomenduoja keisti filtra.

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 09:21:39 AM
Pas mane ta pati problema su blogu kvapu. Jau turiu naują salono filtrą, nes senas labai užsinešęs. Tai klausimas ar geriau pirmiau padaryti valymą su šia priemone https://www.tobis.lt/lt/oro-kondicionieriu-valikaeroz-250-ml-1x12 ir tada keisti filtrą ar galiu pasikeisti filtrą ir kai nusipirksiu valiklį valyti?
Po valymo filtrą, nes blogas kvapas tai bakterijos ir grybeliai kurie ant filtro papuls is garintuvo su šaltu oru.

Sent from my iPlyta using Tapatalk

zalias1

Nepadėjo tas aerozolis, nes nifiga ten nėra traukos po keleivio kojomis kur yra anga....
Reikia bandyt per variklio skyrių,  šviežio oro padavimo angą (kuri paprastai yra variklio skyriuje keleivio pusėje. Kur ta anga gal galit kas paprotint? Corolla 1,6 81kw benzas 2002m??

RDeEsser

Citata iš: zalias1 Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 09:21:39 AM
Valant filtra isvis reik isimt,o po to ideti atgal.Tai jei filtra nesenai buvai ketes ir jis svarus,tai kam ji keisti dar karta?
E

augisz

Buvo pas mane smarve kai pagaliau kondiske uzpildziau po pirkimo. RIMI buvo toks aerozolis. Ijungi oro paemima is vidaus, putima ant lango arba i veida irgi nepamenu, ir kondiske ant MAX, ir salta ar karsta ora tik nepamenu. Tada aerozoli nuspaudi ir uzsifiksuoja, kad purkstu ir gale tarp sedyniu padejau.

MINUSAS - smarve visa savaite kaip pigaus odekolono arba sudino dezodoranto.

PLIUSAS - neliko smarves.  :V

P.S. Neisiminejau salono filtro tai darant. Pries tai smirdejo lyg kokiais supuvusiais kiausais.

zalias1

Nekeiciu dar :) sian pasikeiciau pries tai isvales.

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 14:10:57 PM
Nepadėjo tas aerozolis, nes nifiga ten nėra traukos po keleivio kojomis kur yra anga....
Reikia bandyt per variklio skyrių,  šviežio oro padavimo angą (kuri paprastai yra variklio skyriuje keleivio pusėje. Kur ta anga gal galit kas paprotint? Corolla 1,6 81kw benzas 2002m??
Yra putos dezinfekcinės, per kondencato nuleidimo angą šlangelę pravedi ir ant garintuvo tų putų užvarai ir baigsis visi nemalonus kvapai ;)

Sent from my iPlyta using Tapatalk