Padangos - netradicinis keitimas*

Pradėjo tasdomas, Lapkritis 30, 2011, 10:33:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

CitataHDPaulius parašė:
Užrašyta R15 195-65, o senosios - 195/60, skiriasi  tik aukštis - 5cm, ir sako, kad negalima užmontuoti, tada ir suabejojau, negi yra pagal kiekvienų padangų plotį ir aukštį ratlankiai????? Netikiu, kaip ir minėjo Venza, kad jeigu skersmuo atitinka, tai turi būti galima užmontuoti, bet kitas klausimas: ką tada tie 5 cm reiškia, aukščiau?
Taigi venza paaiskino,ne cm o %,cia kazka mali,nebent montuotojai galvoja,kad bus per aukstos tavo masinai ir sieks kazka.Nesiekia,pas mane 195/65 r15

HDPaulius

Supratau, važiuosiu į kitą servisą, nes nemontuoja, sako, kad remsis. Tipo gamintojas tokių padangų nerekomenduoja dėti, nes nenurodė, o mašina 00m avensis, per sena, tik ant naujesnių tik deda. Nesąmonė. Supratau, ką venza paaiškino, o jie(meistrai) savo aiškina.

Ačiū klūbiečiams už protingas mintis.

mind

Citataegariukas1 parašė:
nebent montuotojai galvoja,kad bus per aukstos tavo masinai ir sieks kazka.Nesiekia,pas mane 195/65 r15
Egariukas- aiškiaregis. :)

Citataegariukas1 parašė:
CitataHDPaulius parašė:

Užrašyta R15 195-65, o senosios - 195/60, skiriasi  tik aukštis - 5cm, ir sako, kad negalima užmontuoti, tada ir suabejojau, negi yra pagal kiekvienų padangų plotį ir aukštį ratlankiai????? Netikiu, kaip ir minėjo Venza, kad jeigu skersmuo atitinka, tai turi būti galima užmontuoti, bet kitas klausimas: ką tada tie 5 cm reiškia, aukščiau?
Taigi venza paaiskino,ne cm o %,cia kazka mali,nebent montuotojai galvoja,kad bus per aukstos tavo masinai ir sieks kazka.Nesiekia,pas mane 195/65 r15

R15 ir R14 skersmens skirtumas yra 5 cm, o 65 ir 60, tai keli %.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

HDPaulius

Supratau. Ačiū dar kartą už protingas mintis ir kad paaiškinote, kaip ten tiksliai viskas yra. Respect.

NNZ

plius tu jiems gali pasakyti, kad nekliųs. Pas mane sudėtos R15 195/65 nors turi būt sudėtos kaip tu sakei. Viskas gerai nieks nieko neliečia.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

egariukas1

Kad manau pas daugeli tokios sudetos,nes jas paprasciau gauti nei 195/60.Ziemines pas mane 185/65,ir tas aukstis ne ka skiriasi

horn

pas mane žieminės 175/70, vasarinės 195/65 ir aukštis skiriasi akivaizdžiai, vien spidometro parodymai 5km skiriasi.

egariukas1

Tie spidometro parodymai isvis neaiskus,pagal navigacija rodo per daug iki 10km/h,kai vaziuoji virs 120,spidometras rode apie 180  navigacija uzfiksavo 185,nelabai sugaudau tuos parodymus

Avens

Citataegariukas1 parašė:
Tie spidometro parodymai isvis neaiskus,pagal navigacija rodo per daug iki 10km/h,kai vaziuoji virs 120,spidometras rode apie 180  navigacija uzfiksavo 185,nelabai sugaudau tuos parodymus
Venza imete nuoroda padangu skaiciuoklei. Pasiskaiciuosi kiek skiriasi nuo tavo užmautu ratu. O šiaip dar nusidėvejimas ir padangų slegis įtaką turi.
Aš kiek su navigacija tikrinausi, tai ji mažiau rodydavo. Ne is vieno besidomincio automobiliais esu girdėjęs, kad gamintojai speciailai rodo didesni greiti. Ar tai dėl saugumo ar sukčiaujant, na ir navigacija ne etalonas :)

egariukas1

Teoriskai,kai uzmaunu per aukstas padangas,turetu rodyt daugiau nei yra,bet kad kas kart rodo kitaip,yra kazkoks nesklandumas elektrinej daly,uzkurus ne is karto apsukos pakyla ir spidometro rodykle sokineja.Uzgesinus masina dar kokias 5 sekundes dreba spidometro rodykle

zalias1

Ateina laikas keist ratus,klausimas toks is 4 skardiniu ratu vienas matosi ne ten pat gamintas ir pasverus matau, kad 0,5kg sunkesnis. Kiti 3 vienodo svorii. Ar tai tures kokios itakos ir ant kurios asies ji deti?

arunaskeras

Citata iš: zalias1 Įrašytas Kovas 31, 2017, 07:29:52 AM
Ateina laikas keist ratus,klausimas toks is 4 skardiniu ratu vienas matosi ne ten pat gamintas ir pasverus matau, kad 0,5kg sunkesnis. Kiti 3 vienodo svorii. Ar tai tures kokios itakos ir ant kurios asies ji deti?
Dek ant galo. Subalansuos, kad lygiai suktusi. Nebus jokio skirtumo del to svorio.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI