naujo nario bedos. avensis 2004 2.0diesel

Pradėjo giedza, Lapkritis 25, 2011, 17:21:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Citatagiedza parašė:
manes tikrai nestebina mazos ridos, tik dziaugiuosi jei kam pavyksta gaut auto su maza rida.

o kas del smagracio; susirinksiu, ir savaite pasivazinesiu. veliau bus matyt. nusilupsiu deze jei kas ir viskas bus aisku. tik bandau is anksto pasiplanuot darba, laika ir pinigus:)

Taip ir padaryk nes galiu pasakyti is savo patirties. Kai pradejau vazinet surinkes po avarijos tai dar islindo keletas smulkmenu, kurios is karto atrode visai kitaip, ir masina pravaziavus buvo tik 13200 km
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

zally

Rida dalykas rimtas.Pvz as su savo auto, pirkta is salono per 4,5 metu tenuvaziavau 22000 km.:D Visokiu situaciju buna gyvenime ir vienareiksmiskai lygiuot visas masinas i viena eile yra neteisinga:(
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Minju

Sveiki,
vėl visose diskusijose kalbama apie kilometrų atsukimą,nepatikimą smagratį ir panašiai... kievienas iš mūsų galime įvertinti kokį automobilį pirkom iš antrų rankų.....po kelių metų jo eksploatacijos..Mano patirti  jau 5m važinėju Avensiu d-4d,atvaryta siš Italijos pasibaigus 5m garantijai,jis buvo mano nupirktas jau Lietuvoje...buvo visi dokumentai ,serviso knygelė,visos aptarnavimo-remonto sąskaitos....110kkm,dabar jau jam 220kkm,pakeičiau savalaikiai diržus su guoliais,o smagračio negerumų dar nėra jokių požymių. Išvada: būna gerų ir blogų pirkinių ir produktas iš second hand yra loterija...aš galvoju,kad man pasisekė..to noriu palinkėti ir visiems kitiems Toyotų turėtojams....

Renis

Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

GALLANT

Na manasis pirktas is Belgu 3m senumo su 166t km rida, manau nesukta.
Pakeiciau aisq dirzus su visais guoliais ir kas ten priklauso ir sankaba, nes buksavo. Sia vasara laikinai pahalturinau galinio stabilizatoriaus guma, bet reiks abi gumas keisti. Manau irgi ganetinai pasiseke.