Previjos (grotuvas navigacija)

Pradėjo Kesteliss, Gruodis 06, 2011, 14:50:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

kepure

Siulau B9002 su cd ir gpso antena:)pigiau nei b9010

Viktorlex

Gerai aš detaliai tada surasiu ir atsiųsiu nuorodą su visais lizdais ir jų paaiškinimais. kad visi žinotume.Tasa profesionaliai padiskutuosime apie tai. Bandysiu dar palyginti B9002. ;)
Gyvenk ir leisk gyventi kitiem

kepure

Jai yra susidomejusiu i privata:)

Kesteliss

kai parduosiu savo, deresimes :))))
tel.868737941

kepure

jokiu problemu:)bendra kalba vistiek rasim

Viktorlex

Tai va visų dėmesui orginalus Toyota (previa taip pat naudojamas) grotuvas su visų lizdų aprašymu:
http://www.ertasvc.ru/tovar/499.htm
http://www.ertasvc.ru/tovar/500.htm
Galima dabar lyginti su b9010 ir b9002

hugg666

b9010 kuri fyske yra nuo vairo valdymas?

Viktorlex

Ichtiandrs

Nu, noretusi kazka rimtesnio isidet. Bet jau susiveliau informacijos sraute. Kaip suprantu, nei vienas Toyotinis DIN2 ale "multimedijinis" neturi TV, bet turi man nereikalinga Navi. USB/card reader'io irgi neturi. Kokia visgi alternatyva butu is kitu gamintoju? Apie kinus nekalbekim. Ar megint koki naujesni is avensio ar corrolos ar Camry? Nes reiktu kad jungtusi galinio vaizdo kamera.
Jei cia rasau, vadinasi, kazkas svarbu

Viktorlex

Tai kad būtent apie tai ir buvo visa ši tema. Apie originalius toyota grotuvus ir jų visokius variantus. Perskaityk atidžiau tikrai rasi ko ieškai. ;)

ketvirtasis

CitataIchtiandrs parašė:
Nu, noretusi kazka rimtesnio isidet. Bet jau susiveliau informacijos sraute. Kaip suprantu, nei vienas Toyotinis DIN2 ale "multimedijinis" neturi TV, bet turi man nereikalinga Navi. USB/card reader'io irgi neturi. Kokia visgi alternatyva butu is kitu gamintoju? Apie kinus nekalbekim. Ar megint koki naujesni is avensio ar corrolos ar Camry? Nes reiktu kad jungtusi galinio vaizdo kamera.
Visi tojotiniai 2DIN multimedijiniai magai turi galinio vaizdo kanmeros jungtį. Apie tai jau yra kalbėta

Ichtiandrs

Atsiprasau uz akiplesiskuma, bet prasau perskaityti, pries tai buvusio,mano posto antra sakini. Uz tai ir perklausiu pagal save........
Maniau, kad tik nuo B9010 kazkas zmonisko. Bet ir tai....

Antras dalykas, gal truputi ne temoj, bet gal kas ziurejo, kokie garsiakalbiai stovi priekinese duryse? Apvalus 16-kai, 13-kai ar dar kazkas?
Is anksto dekoju.
Jei cia rasau, vadinasi, kazkas svarbu

tomazinas

gal kas turit multimedija previjai parduoti

Iwata

Sweiki vyrai gal bandet kas deti alpinos ar pionier multimedia tinka ten kas ar ne?

ketvirtasis

Citata iš: Iwata Įrašytas Rugsėjis 19, 2015, 21:53:12 PM
Sweiki vyrai gal bandet kas deti alpinos ar pionier multimedia tinka ten kas ar ne?
Niekas netinka, reikialingi adapteriai ir lankeliai