ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

UfO

Pagaliau ir aš prisiruošiau susimontuoti LED'us. Aišku paaukojau priešrūkinių (kurių niekada neturėjau :) ) vietas, bet tai buvo vienintelė galima vieta LED'ams maniškėje corolloje be papildomos intervencijos į bamperio architektūrą :D
Štai rezultatas (fotografuota saulėtą popietę, debesuotą dieną manau būtų ryškiau):

Sumontavimo vieta

Palyginimas tarp "trumpųjų" ir LED'ų ("trumpos")

Palyginimas tarp "trumpųjų" ir LED'ų (LED'ai)

Iš toliau

Vieno žibinto galingumas 5W. Aišku norėjosi didesnių ir matmenimis ir galia, tačiau vietos stoka viską išsprendė :)

LED DRL'ai pirkti čia:
http://www.geroskainos.lt/Apsvietimas/Dienos-sviesos-zibintai-DRL/Dienos-sviesos-zibintai-LED-DRL-10.html. Pas juos pakankamai didelis pasirinkimas, taip pat yra visi žymėjimai (kaip RL 00 ir E).

Tačiau dabar iškilo klausimas, ar reikia nuvaryt į TA, kad TA lape būtų eilutė "bla bla bla LED DRL'ai tvarkingi"? Nes logiškai mąstant gali bet ką sumontuot ir policinkams sakyt, kad TA praėjai...

Bemsas

Nieko nereikia, tiesiog vazineji ir viskas.

Gmc

Visai gerai atrodo, tik jei tilptu as buciau dejesis apvalius.
O siaip kaip ir sake niekur nereikia varyt. Gali atsispausdinti lapa is dokumento, kuri bemsas buvo idejes, jei kas nors kokiam gudziam kaime paklaus kas cia tokio :D As turiu bardacioke :D
O ant saules DRL tikrai kiek prasciau matosi, bet kaip kazkas minejo, lempos irgi nelabai...
Tiesa yra DRL kur daug W, tai tie tikrai ryskus, net akina siek tiek.

UfO

Man taip pat labiau imponavo apvalūs (po 6W berods), bet jų diametras - vienų 71, kitų 90 mm, o vietos tik 60 mm buvo... :)

Gmc

CitataUfO parašė:
Man taip pat labiau imponavo apvalūs (po 6W berods), bet jų diametras - vienų 71, kitų 90 mm, o vietos tik 60 mm buvo... :)
Supratau. Man irgi tilpo ne visai tokie, kokiu norejau :D
Tik kadangi jau buvo priesrukines, tai ju ismest ir vietoj ju det apvalius, as nenorejau.

Robertas

CitataGmc parašė:
Na kolegos vertinkit :)

turiu itarima, kad esam kaip ir kaimynai ir an dienu kaip tik maciau isvaziuojant is kiemo su drl, tai atrodo labai gerai :) tinkama vieta drl ten, bent mano nuomone :)
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Gmc

CitataRobertas parašė:
CitataGmc parašė:
Na kolegos vertinkit :)
turiu itarima, kad esam kaip ir kaimynai ir an dienu kaip tik maciau isvaziuojant is kiemo su drl, tai atrodo labai gerai :) tinkama vieta drl ten, bent mano nuomone :)
Dekui :) Taip ir yra :) Vakar kaip tik uz taviskes masina pasistates buvau :)
Tavo DRL irgi seniai uzmates esu ir tada sugalvojau, kad reikia isimest :)

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Robertas

CitataGmc parašė:
Dekui :) Taip ir yra :) Vakar kaip tik uz taviskes masina pasistates buvau :)
Tavo DRL irgi seniai uzmates esu ir tada sugalvojau, kad reikia isimest :)

as del elektros tukumo masinoje isidejes tuos drl, bo amzinai nedakrautas akumas del audio :) tik va manikiai netinka techui :D nes zymejimai 00LL ir E4, o RL ner :|

Citatammersass parašė:
na va kai kas cia net kaimynus susiranda :D

manau, kad ir daugiau cia rastumem kaimynu :D daug toyotu kieme turim :)
-

Gmc

Supratau :) jei gerai pamenu, maciau, kad pas tave pajungta, jog gali sviesti ir lempos ir DRL, tai supratau, kad TA nelabai tiks.
O Toyotu pas mus tikrai netruksta :)
PS. reikes susitikt kada gyvai pasikalbet :)

Robertas

CitataGmc parašė:
Supratau :) jei gerai pamenu, maciau, kad pas tave pajungta, jog gali sviesti ir lempos ir DRL, tai supratau, kad TA nelabai tiks.

no no, pas mane ok pajungta :) nuo degimo saugiklineje po kapotu paimtas maitinimas ir ijungus sviesas rele isjungia maitinima ir uzgesta drl :) nepereiciau vien del zymejimo, kai variau techa baltai corollai, tai uzklausiau prie progos kaip kas ten :) o del meet, tai galima. su tiek toyotu galima atskira forume skilti kurt sito kiemo :D vien kieme milijonas ju stovi, o dar kiek i pozemi sulenda :o
-

Gmc

CitataRobertas parašė:
CitataGmc parašė:
no no, pas mane ok pajungta :) nuo degimo saugiklineje po kapotu paimtas maitinimas ir ijungus sviesas rele isjungia maitinima ir uzgesta drl :) nepereiciau vien del zymejimo, kai variau techa baltai corollai, tai uzklausiau prie progos kaip kas ten :) o del meet, tai galima. su tiek toyotu galima atskira forume skilti kurt sito kiemo :D vien kieme milijonas ju stovi, o dar kiek i pozemi sulenda :o
Oj sorry tada, kreivai pasiziurejau matyt :)

aviko

Turiu DRL LED žibintus, kuriuos nusipirkau, bet į mano avensį nelabai tinka, nes yra tiesūs, be jokio išlenkimo, gal kas pritaikytų kitam auto.
Su privalomu E žymėjimu, su gabaritų funkcija (nereikia jokių papildomų blokelių).Atrodo taip:
http://www.dectane.de/product_info.php?info=p20505_tagfahrlicht-mit-28-led-lxhxt-200x22x32mm---2-stueck--black.html
Pirkau irgi už panašią kainą, bet atiduočiau už 100 lietuviškų.
Jei kam reikia, rašykit Į PM.
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Gmc

CitataUfO parašė:
Pagaliau ir aš prisiruošiau susimontuoti LED'us. Aišku paaukojau priešrūkinių (kurių niekada neturėjau :) ) vietas, bet tai buvo vienintelė galima vieta LED'ams maniškėje corolloje be papildomos intervencijos į bamperio architektūrą :D
Iš toliau

Vieno žibinto galingumas 5W. Aišku norėjosi didesnių ir matmenimis ir galia, tačiau vietos stoka viską išsprendė :)
CitataSian ryte maciau gyvai Ozo g., kai prasilenkem, tai sviecia tikrai gana ryskiai. Mano blankesni, nes pas mane 4W vienam zibinte. Dabar jei deciaus is naujo - tikrai deciau daugiau W.

UfO

Tada mačiau ir aš tavuosius DRL'us, tik sakyčiau auto nr ne tokie kaip nuotraukoje aukščiau ;) O saulėtą dieną/rytą nei vieni žibintai nėra ryškūs ypač lyginant su saule... :D