ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

nmeras

dabar klausimas ka panaudot kad is originaliu skyliu vietoj priesrukiniu padaryt jiem tinkama (65-70) skersmeni, reikia kazkokio remuko, nes nenoresiu palikt tustuma aplink. Gal kas zino kieno eina apie 70 mm skersmens priesrukiniai?

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 30, 2014, 17:00:43 PM
dabar klausimas ka panaudot kad is originaliu skyliu vietoj priesrukiniu padaryt jiem tinkama (65-70) skersmeni, reikia kazkokio remuko, nes nenoresiu palikt tustuma aplink. Gal kas zino kieno eina apie 70 mm skersmens priesrukiniai?
Pasikartosiu: aš tai nieko nedaryčiau, nes gerai atrodo  (y) Jau geriau prieš važiuojant į TA juos nuimčiau  ;)

nmeras

o kas sake kad kai perdesiu neatrodys gerai ? :D

Avensis Verso 2005.07

nmeras

siaip man jie nereikalingi pagal paskirti vis tiek :) nematau labai didelio efekto net per ruka, pagrindinese lempose night braker sudejes tai man neblogai sviecia ;)

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 30, 2014, 19:08:14 PM
siaip man jie nereikalingi pagal paskirti vis tiek :) nematau labai didelio efekto net per ruka, pagrindinese lempose night braker sudejes tai man neblogai sviecia ;)
Man asmeniškai gražiau atrodo halogenai + DRL  ;)

nmeras

Bemsas

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 30, 2014, 19:29:26 PM
Man asmeniškai gražiau atrodo halogenai + DRL  ;)

O man gal graziau atrodo melynai svieciantys purkstukai, raudoni LED gabaritose, visi tamsinti langai ir galingas 1 prozektoris ant stogo :D Bet to daryti negalima ir viskas. Yra juk reikalavimai.

Beje jau seniai maciau su melynais purkstukais masinas :D

MindaugasB

nmerai - yra tokie ziedai, uzpildo tarpa tarp DRL zibintelio ir priesrukinio korpuso. Kazkas is klubieciu state Osram ir poto tuos ziedus aplink dejo. gal net sitoje temoje yra. Masina buvo Corolla Verso.

Bemsai - kas tie melyni purkstukai?  :-]
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tevas

Bemsas turi omeny stiklo apiplovimo purkstukus kapote  ;)

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 30, 2014, 19:58:07 PM

Bemsai - kas tie melyni purkstukai?  :-]

Vietoj originaliu langu purkstuku statosi kitajski, su melynais LED. Buna su raudonais LED, maciau mirgsinciu melyna-raudona :D

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 30, 2014, 19:56:56 PM
O man gal graziau atrodo melynai svieciantys purkstukai, raudoni LED gabaritose, visi tamsinti langai ir galingas 1 prozektoris ant stogo :D Bet to daryti negalima ir viskas. Yra juk reikalavimai.

Beje jau seniai maciau su melynais purkstukais masinas :D
Čia tau pavydas groja? Palyginai pirštą su b,- neuždėjo juk prožektoriaus ant stogo ir nesako, kad tai DRL. Va ir šitaip gražiau