ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

4x4

Tai dabar liko paskutinis klausimas kur įsūdyti tuos DLR? nes jei montuoti juos tiesiog vietoje prieš rūkinių bijau kad TA nepraleis.
Gal kas esate susidėję į face lift modelį? Jei taip dėkoju už patarimus ar foto kaip jie susimontavo.

Gmc

Citata iš: 4x4 Įrašytas Gruodis 07, 2015, 17:08:56 PM
Tai dabar liko paskutinis klausimas kur įsūdyti tuos DLR? nes jei montuoti juos tiesiog vietoje prieš rūkinių bijau kad TA nepraleis.
Gal kas esate susidėję į face lift modelį? Jei taip dėkoju už patarimus ar foto kaip jie susimontavo.

Kodel turi TA nepraleist? Jei patys DRL, vieta ir idejimas atitink reikalavimus, tai su TA viskas bus gerai

4x4

na sumontavus vietoje prieš-rūkinių lempų kad ir šituos
http://www.auto-detales.lt/led-dienos-zibintai-drl/nssc/led-dienos-zibintai-drl-nssc-510.html

bus DLR bet neliks priešrūkinių,  dėl ko TA nepraleis..

ir vietoje jų reikia ieškoti DLR + FOG  kažką tokio ?
http://www.auto-detales.lt/led-dienos-zibintai-drl/osram/osram-ledriving-fog-drl.html
http://archiwum.allegro.pl/oferta/led-dzienne-drl-led-halogen-toyota-avensis-i4857605678.html

ar aš čia kažką painioju?

nmeras

kazka painioji, as sudejes praejo be problemu ;) neprivalomi priesrukiniai priekyje, tik gale :)

Bemsas

Man irgi idomu, kaip su TA. Jungiklis priesrukiniu priekiniu tai lieka, o ji pasukus priesrukiniai nedegs ir TA neturi praleisti. As sau irgi noreciau DRL tik del to, kad ijungus sviesas viskas prigesta. Vasara, kai diena ilga - ryskuma sukeliau iki max, bet dabar ryte reikia max apsvietimo, o vakare vaziojant is darbo jau naktinio apsvietimo, nes akina.

Gmc

Toyota kai variau TA tai nebuvo nei puses zodzio del Drl, bet pas mano buvo salia idetos. Kazkaip nemanau, kad delto kabinsis. Bet jei ka, senos lemputes guli ir bus galima atgal idet. Aisku tam reikia 2metus su masina atvazinet :D

Naujokas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 07, 2015, 19:10:50 PM
Man irgi idomu, kaip su TA. Jungiklis priesrukiniu priekiniu tai lieka, o ji pasukus priesrukiniai nedegs ir TA neturi praleisti. As sau irgi noreciau DRL tik del to, kad ijungus sviesas viskas prigesta. Vasara, kai diena ilga - ryskuma sukeliau iki max, bet dabar ryte reikia max apsvietimo, o vakare vaziojant is darbo jau naktinio apsvietimo, nes akina.
Dar sutaupai siek tiek kuro, ir langu plovimo ksyscio nemazai, nes lempu apilovimas nezmoniskai suryja jo taip pat tausoji reflektorius. Na cia mano pastebejimas.

nmeras

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 07, 2015, 19:10:50 PM
Man irgi idomu, kaip su TA. Jungiklis priesrukiniu priekiniu tai lieka, o ji pasukus priesrukiniai nedegs ir TA neturi praleisti.
tai nutrink ta zenkla ir liks tik tuscia padetis ;)  o uz tai manau nebus problemu tegu irodo kad taip neturi but :D

4x4

Na matai aš noriu kad ir orignalūs priešrūkiniai liktų (papildomas apšvietimas kai lyja ir tamsu, užmiestyje tikrai nemaišo), nes vietoj rūko žibintų sumontavus DRL, rūko žibintų f-jos priekyje jau neliks ;/
Tad noriu palikti originalius rūko žibintus ir įsidėti DRL papildomai (čia iš serijos ir vilkas sotus ir avis sveika) tik kad nelabai sumastau kaip čia tą DLR papildomą sumontuoti...

Pridedu foto  kaip dabar yra, tad nelabai yra vietų montuoti tuos DRL.

4x4

na noriu maks į tai investuoti 100Eur, nes čia pasiūlytas 254 Eur dar įdėjimas kokia 40 viso gausis 300Eur..

Galvoju apie šį variantą

http://www.autokraitis.lt/led-drl-dienos-sviesos-zibintai/nssc/dienos-sviesos-zibintai-nssc-502-hp

ir turėtų atrodytį maždaug taip

Venza

Atrodo nekaip  (-) .Kazkas is forumieciu isidejo prie priesrukiniu.Netingek pavartyt sita tema arba pasinaudok paieska.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

4x4

Gal kartais šita foto?

Vat toks variantas man būtų idealus tik kad šiam facelift modeliui nėra vietos papildomam žibintui  (-)

Venza

Taip,cia visi pripazinom,kad graziai padaryta,bet temoje yra ir daugiau pasiulymu ir nuorodu i ivairius DRL.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Gmc

Cia mano Corolla Verso taip buvo ideta :) Tada kaip tu sakai ir vilkas sotus ir avis sveika.
Del tu DRL sudejimo kaip foto rodei man irgi negrazu, bet spresti tau.
Pirmi pas mane buvo taip ideti, bet realiai tai buvo baisu :D Visu pirma vizualiai, visu antra DRL atrodo ilgi, lempuciu daug, bet realiai jie labai neryskus. Nera ko lygint su tais apvaliais.