ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bamperis

Vietoj priešrūkinių varijantas man netinka. O kam ta laiko relė?  :think:

augisz

O ka tie isvis DRL padeda? Ekonomija? Matomumas? Tave mato geriau?  (H-) 

eceris

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 07, 2016, 13:42:31 PM
Yra sansas likti be TA per rimtesni reida.
klausimas-kokiu būdu ir kodėl ? jos pas mane negali būti naudojamos kaip priešrūkinės kartu su trumpomis-atsijungia. prieš TA, kad nekiltų nesusipratimų- 5 minutės ir įdėta HB4. su jomis kaip day light iš vis nekils  iekam klausimų.

Zaroliz

O E4 ir Rl žymėjimai yra?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

eceris

Citata iš: Bamperis Įrašytas Liepa 07, 2016, 13:12:01 PM
Vietoj priešrūkinių varijantas man netinka. O kam ta laiko relė?  :think:
ijungus degimą, kad iš karto neįsijungtų, galima laiko rėlyte reguliuoti užlaikyma. tarkim užvedus variklį, įsijungs po 10 ar 20 sec. 10 sec rėlyte ebay tik 1,5 usd :)

eceris

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Liepa 07, 2016, 14:22:29 PM
O E4 ir Rl žymėjimai yra?
o jei dėdei policininkui atsakymas bus TAIP ? su savim gi nereikia dokumento vežiotis :) tegul išsiima ir pasižiūri ;) lygiai kaip kažkada kartą dėl tamsintų šoninių langų jiems kilo klausimas. matuot neturėjo kuo , bet paklausė-ar ne per daug tamsinta, nulupsiu. sakau-tokią pirkau, TA praėjo, vadinas tinka. tuo ir baigėsi klausimai....
   nors kai pasižiūri-kokių kiniečių tik neprisidėję važinėja. o čia tvarkinga, nesugadinta gamykliškai niekas, neakina kitų dieną, naktį nepanaudosi. galų gale kad ir normalias HB4 susidėjus važinėt-skydelis nedega, gabaritai nedega-generatoriui lengviau suktis :)

Zaroliz

Tai jis gi ant stiklo turi būti

Bemsas

Zymejimas turi buti ant pacio stiklo, nieko isimineti nereikia. Ant pacio zibinto yra uzrasas, kad stovi halogenas.

eceris

jei aš originaliems toytiniams priešrūkiniam pakeičiau tik lemputę-stiklas išliko originalus? o lemputė duoda kelvinus-arba spektrą. tai yra ar nėra reikalavimuose įrašyta kiek kelvinų lemputė turi būt ? halogenas 2700k, ledai įdėti 6000k - dėl to kabintis gali ? į trumpas ar ilgas dedami visokie osramai night break'ai ar kai ten vadinasi-tikrai jie ne 2700k

bladas

Nesuprantu vieno dalyko  - kiek žinau, DRL turi automatiškai išsijungti, įjungus trumpas šviesas, tačiau dažnai sutinku naujus automobilius - MB, BMW, PORSCHE - kurie važiuoja su degančiais ir  DRL , ir  trumpomis / ilgomis šviesomis. DRL pas juos įdėti gamykliškai,  naujai mašinai žmonės paprastai neprichimičina jokių  papildomų navarotų... Tai išeitų, kad auto gamintojas neįdeda tos funkcijos - automatinio DRL atsijungimo įjungus trumpas šviesas ?

Bamperis

Citata iš: augisz Įrašytas Liepa 07, 2016, 14:04:40 PM
O ka tie isvis DRL padeda? Ekonomija? Matomumas? Tave mato geriau?  (H-)
Matau, kad supratimą apie tai turi, tik be reikalo klausinėji.
Man asmeniškai jie reikalingi tam, kad
1) nereikėtų dieną junginėt šviesų, kad užmiršęs neužsidirbčiau baudos ir
2) ksenonai be reikalo degdami brangiai kainuoja.  (h)

Bemsas

Citata iš: eceris Įrašytas Liepa 07, 2016, 15:08:39 PM
jei aš originaliems toytiniams priešrūkiniam pakeičiau tik lemputę-stiklas išliko originalus? o lemputė duoda kelvinus-arba spektrą. tai yra ar nėra reikalavimuose įrašyta kiek kelvinų lemputė turi būt ? halogenas 2700k, ledai įdėti 6000k - dėl to kabintis gali ? į trumpas ar ilgas dedami visokie osramai night break'ai ar kai ten vadinasi-tikrai jie ne 2700k

Reikalavimos aiskiai nurodyta, kad DRAUDZIAMA keisti lemputes tipa. Jei ant zibinto yra Halogeno zymejimas - LED lemputes statyti negalima. Prie ko cia kelvinai?

Bamperis

Citata iš: Bamperis Įrašytas Liepa 06, 2016, 23:16:05 PM
Sveiki,  (h)
AVENSIS '98, noriu pajungt dviejų laidų LED. Man reikia sužinot kur ant kokio prietaiso tik jungus degimą atsiranda +12V? Gal paimt pliusą nuo kokio saugiklio? Gal tada galite įmest schemą kur koks saugiklis ką valdo. Jungčiau per reliukę, kad įsijungus pažibinčiams ar žibintams LED'ai užgestų.   :think:
Ačiū.
Tai gi. Nuo kurios vietos patogiausia paimti tuos +12V, kurie būna tik įjungus degimą.  :think:

ketvirtasis

Citata iš: Bamperis Įrašytas Liepa 07, 2016, 17:46:20 PM
Tai gi. Nuo kurios vietos patogiausia paimti tuos +12V, kurie būna tik įjungus degimą.  :think:
Jami paprastą testerį (arba 12V lemputę) vienas laidukas į masę kitas į saugiklinę (po kapotu) užvedus motorą ieškai kai užsidega ten ir reikiamas pliusas. Bet išjungus degimą žiūrėk, kad prapultų įtampa.