ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

o dar paprasčiau- imi lemputę, minusą kažkur, pliusui imi adatėlę-nereikia nei fyškių nuimt, nei laidų karpyt-tiesiog duri į laidą ir surandi.
ne po kapotu ieškočiau, o prie skynelės-ten ir lempų laidus rasi ir + ir -. tik dangtelį nusuki ir nors lyjant mašinoj kuitiesi (+)

Bamperis

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 07, 2016, 18:16:21 PM
Jami paprastą testerį (arba 12V lemputę) vienas laidukas į masę kitas į saugiklinę (po kapotu) užvedus motorą ieškai kai užsidega ten ir reikiamas pliusas...
Tas tai taip. Bet imdamas iš saugiklinės, aš turiu žinot nuo ko imu. Kitaip galiu paimt nuo ten iš kur nederėtų.
Gal kas galite įmesti saugiklių schemą su jų saugomų grandinių aprašymu. AVENSIS 2008. 2,2, 110 kW
Ačiū.

ketvirtasis

Citata iš: Bamperis Įrašytas Liepa 07, 2016, 20:52:47 PM
Tas tai taip. Bet imdamas iš saugiklinės, aš turiu žinot nuo ko imu. Kitaip galiu paimt nuo ten iš kur nederėtų.
Gal kas galite įmesti saugiklių schemą su jų saugomų grandinių aprašymu. AVENSIS 2008. 2,2, 110 kW
Ačiū.
Nu tu ir duodi, jei tokių dalykų negali pats pasieškoti tai nafik - vežk meistrams. Juk pilnas internetas seno avensio schemų, net per daug stengtis nereikia.

Bamperis

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 08, 2016, 13:04:36 PM
Nu tu ir duodi, jei tokių dalykų negali pats pasieškoti tai nafik - vežk meistrams. Juk pilnas internetas seno avensio schemų, net per daug stengtis nereikia.
Gal ir duodu, bet ir tu ne mažiau. Vietoj to, kad  burnotumei, įmesk čia vieną schemutę kur būtų nurodyti saugiklių Nr. ir jų reikšmės.
Sorry, naujokui sunkoka be draugų pagalbos. Apšilsiu kojas, gal ir aš ką nors Jums padėsiu.  (h)

ketvirtasis

Citata iš: Bamperis Įrašytas Liepa 08, 2016, 13:37:21 PM
Gal ir duodu, bet ir tu ne mažiau. Vietoj to, kad  burnotumei, įmesk čia vieną schemutę kur būtų nurodyti saugiklių Nr. ir jų reikšmės.
Sorry, naujokui sunkoka be draugų pagalbos. Apšilsiu kojas, gal ir aš ką nors Jums padėsiu.  (h)
2 Sekundės
https://www.google.lt/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8+%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D1%81+2005&biw=1600&bih=808&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiez6zI2-PNAhUhSJoKHbrtAboQ_AUIBigB

MindaugasB

Tema išvalyta nuo verkšlenimų. Geros diskusijos :) (y)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

adrenaLinas

Sveiki.
turiu klausima. Avensis2 su xenon zibintais. Lempos isijungia automatiskai uzkurus auto.
Imanoma be Rimtos diagnostikos sita funkcija isjungti? noreciau isidet LED DRL, nes tingiu kas pora metu vis vezt reflektorius taisyt.
catch me

eceris

Citata iš: adrenaLinas Įrašytas Liepa 17, 2016, 16:02:33 PM
Sveiki.
turiu klausima. Avensis2 su xenon zibintais. Lempos isijungia automatiskai uzkurus auto.
Imanoma be Rimtos diagnostikos sita funkcija isjungti? noreciau isidet LED DRL, nes tingiu kas pora metu vis vezt reflektorius taisyt.
jeigu galima padaryti, vadinas galima ir išungti. žiūrint kas kur ir kaip priburta. jei tai savadarbis reikaliukas, vadinas ieškojimai galimi, jei gamykiška-gal ir kompe galima atjungti. žinančiam kur atungti, kaip kolega "ketvirtasis" aukščiau sakė - 2 sekundės :) . reikia arba pačiam ieškot, arba varyt pas tą kas išmano

Edgardas

Gal kas montavote Osram DLR (http://autoreka.lt/led-dienos-zibintai/13-osram-ledriving-fog-drl-ledfog101.html) ant toyota avensio t27?

Taipogi, jeigu nebuvo ant avensio priekinių rūko žibintų, bet ar gamykliškai jie montuoja pajungimus? Nes kažkas man minėjo, kad reikia pakelinėti mašiną ir žiūrėti ar gamykliškai yra jungtys, kuriomis būtų galima pasinaudoti, nes jei jų nėra, tai daug vargo.

Edgardas

Zaroliz

Citata iš: Edgardas Įrašytas Liepa 21, 2016, 20:20:15 PM
Čia atsakymas man? Ir jeigu taip, tai į kurį klausimą? :) Dėkoju.
Manau, kad į pagrindinį :-D

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

ketvirtasis

Citata iš: Edgardas Įrašytas Liepa 21, 2016, 20:20:15 PM
Čia atsakymas man? Ir jeigu taip, tai į kurį klausimą? :) Dėkoju.
Čia atsakymas į labai sunkiai suformuluotą klausimą, kurio ir antrą kartą lėtai skaitant nesupratau.

Zaroliz

Nuo kokio prietaiso geriau jungti drl¿ Dabar atsivedęs laidą nuo ventiliatoriaus, bet įjungus AC, labai pritemsta :-)

mind

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 21, 2016, 21:17:57 PM
Čia atsakymas į labai sunkiai suformuluotą klausimą, kurio ir antrą kartą lėtai skaitant nesupratau.
(y)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D