ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

izikas

Citata iš: vy10is Įrašytas Gruodis 12, 2018, 14:07:10 PM
Sveiki forumiečiai,
susidėjau ir aš vasarą DRL žibintus. Pirkau iš aliexpress. Iki šiol veikia be priekaštų.
Pajungęs esu per rėlę nuo akumuliatoriaus. Užvedus variklį įsijungia patys žibintai, išsijungia analogiškai, tik nesu pajungęs geltojo rėlės laido, tad įjungus trumpas šviesas dienos žibintai neužgęsta/neprigęsta. Ne už kalnų TA, įdomu praeisiu taip ar turi dienos žibintai būtinai prigęsti įjungus gabaritines arba artimąsias šviesas? :)
Praeinant TA reikalaus, kad įjungus gabaritus ir trumpas šviesas DRL pilnai užgestų.

deficky

Venza

O tai kokia prasme tu DRL?Kad kelia apsviestu ar kitus akintu?Bile ziba ir gerai,o jeigu net diena akina,tai sudas paskutinis.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Rolkis72

Normaliai šviečia,važinėju jau pusė metų,jokių problemų,šefas į valldiškas buvo už 150 eurų Philips sudėjas,tai po pirmo lietaus jau stikliukai aprasojo,o po pusmečio ir ledai perdeginėti pradėjo,su kinietiškais kolkas tfu...tfu...tfu... o jei ir perdegs,tai negaila ir kitus susidėti

MindaugasB

Kiniskiems pries idedant galima hermetizuoti su specialiu karsciui atspariu silikonu. As taip LED BAR hermetizavau pries statydamas, nes tarpai didziuliai, vanduo per pirma lietu ant LED'u patektu ir supus ten viskas.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rolkis72

Pas mane Led viskas kokybiškai padaryta,matomai jau ir kiniečiai pradėjo kokybiškiau gaminti,jokių silikonų netepiau,per visa vasarą ir rudenį atvažinėjau ir jokių rasojimo pažimių nematyti,ėmiau nepigiausius,mokėjau 18 EUR. Bet kokybė tikrai gera

bladas

Reikia žiūrėti, koks yra žibintų IP skaičius. IP66 ar IP67 turėtų būti nepralaidūs vandeniui. Aišku, kinai gali ant bet kokio sh parašyti gerą IP...

deficky

67 tai cia nardyt galima jau :D as osram nusipirkau kur 2in1 led su priesrukinem irgi patenkintas kolkas

maaz

ketvirtasis

Citata iš: deficky Įrašytas Gruodis 25, 2018, 09:27:26 AM
67 tai cia nardyt galima jau :D as osram nusipirkau kur 2in1 led su priesrukinem irgi patenkintas kolkas
O naudos kaip priešrūkinės iš jų yra? Kad dienos žibintai suprantu atlieka savo paskirtį, bet priešrūkinės - abejoju.

deficky

Reiktu kada palygint su paprastais halogenais, bet as kai jas mazia naudoju tai dideles reiksmes nedaro.svarbu tvarkingai atrodo ir atlieka paskirti. Mokejau 130baksu

barmenas1

man sumontavus led philips dienos žibintus pradėjo atsirasti fm bangų trukdžiai. ką reikia daryti ?

bladas

Normalūs žibintai nesukelia trukdžių. Niekam tikę tavo LED-ai. Grąžink pardavėjui

barmenas1

Rolkis72

Pas mane kinietiški už 18 eurų ir jokių trukdžių nėra,o ir perdegus,negaila bus kitais pakeisti