ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: 4x4 Įrašytas Gruodis 07, 2015, 23:20:01 PM
Na matai aš noriu kad ir orignalūs priešrūkiniai liktų (papildomas apšvietimas kai lyja ir tamsu, užmiestyje tikrai nemaišo), nes vietoj rūko žibintų sumontavus DRL, rūko žibintų f-jos priekyje jau neliks ;/
Tad noriu palikti originalius rūko žibintus ir įsidėti DRL papildomai (čia iš serijos ir vilkas sotus ir avis sveika) tik kad nelabai sumastau kaip čia tą DLR papildomą sumontuoti...
Tavo vietoje sunkoka su įdėjimu, manyčiau reiktų išimti priešrūkinių apdailas tas juodas. Ir į jas kažkaip įkomponuoti
bamperį negadinus.

4x4

Na salia priesrukinių vietos labai mažai toje apdailoje, bijau kad visi 5 ledai nesutilps kaip papaišei.
Įdomu kas nors dar į face lift yra susimontavęs? nes nesu kažkaip matęs..
Nes DLR + Priešrūkinės viename butų idealu tik galvoju ar verta investuoti 300 Eur ;/
Na dar tokį variantą galvoju - atrodo +/- pusė bėdos, tik kaip suprantu jie turi būti nemažiau kaip 25cm nuo žemės, reikės pasimatuoti

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

4x4

Šitas vertas dėmesio, gal kas montavosi šį modelį? domina ar pats DLR įsistato į priešrūkinių vietą be jokių papildomų adapterių?

Bemsas

Man atrodo jis silpnokas nes tik po 1 led stovi. Adapteriu reikes, nes originaliu priesrukiniu kitokia forma.

Originalu stiklas stovi kampu :

O kinisku dazniausia tiesiai:

ketvirtasis

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 08, 2015, 13:55:33 PM
http://www.geroskainos.lt/dienos-sviesos-zibintai-led-drl-7v-5w.html
Pasinaudok google ir paieskok,gal galima ir pigiau rast.
Kaina tai biski ramesnė, nei anksčiau buvo. Kažin kaip žiba, pačiupinėt, kaip šviečia pažiūrėti norėtusi.

4x4

Atsiliepkite kas šį pigesnį modelį usina (http://www.geroskainos.lt/dienos-sviesos-zibintai-led-drl-7v-5w.html) , įdomu kokie atsiliepimai..

MindaugasB

Citata iš: 4x4 Įrašytas Gruodis 08, 2015, 21:50:01 PM
Atsiliepkite kas šį pigesnį modelį usina (http://www.geroskainos.lt/dienos-sviesos-zibintai-led-drl-7v-5w.html) , įdomu kokie atsiliepimai..

Kiek atmintis traukia, forume niekas tokiu nepirko (arba nepasake, kad pirko). Ir tie 3 ir 5 vatai tai silpnai svies.
Man asmeniskai nieko nera blogiau uz passatus su kitaiskais LED is gariunu uz 20litu. Geriau jokio LED DRL nei belenkoks papigiai, kurio nei matosi nei ka.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 08, 2015, 22:42:46 PM
Kiek atmintis traukia, forume niekas tokiu nepirko (arba nepasake, kad pirko). Ir tie 3 ir 5 vatai tai silpnai svies.
Man asmeniskai nieko nera blogiau uz passatus su kitaiskais LED is gariunu uz 20litu. Geriau jokio LED DRL nei belenkoks papigiai, kurio nei matosi nei ka.
Aha važiuoja grabavozas vos, vos priekyje kažkas žiba tik įsižiūrėjus supranti kas tai. Gerai jei abi žiba, dažniausiai viena.

4x4

Tai čia reikia suprasti kad be Osram DRL+FOG nieko geriau nėra?
Man tai kažkaip jų kaina nelabai patinka...

ketvirtasis

Citata iš: 4x4 Įrašytas Gruodis 09, 2015, 11:41:39 AM
Tai čia reikia suprasti kad be Osram DRL+FOG nieko geriau nėra?
Man tai kažkaip jų kaina nelabai patinka...
O kuom šios blogos? Važinėjau ilgai su tokiomis, dar dukrai į Jariuką tokias pat įdėjau. Toji važinėja galvos nesuka

http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=139881

4x4

Na jei išlupsiu priešrūkines ir idėsiu minėtus iš Lemonos DRL, neliks prišrūkinių o aš nenorių jų prarasti nes užmiestyje kai tamsu, rūkas, ir pan jos tikrai praverčia.
Tad ieškau DRL+FOG arba kaip kitus įkomponuoti į facelifta papildomus DRL

Bemsas

O kitu variantu nera. Arba pigus be priesrukiniu arba brangus su priesrukiniais. Na jei pastatyti tuos brangius, tai turetu ilgam uztekti, nes jie tiks i dauguma masinu. Pries pardavima galima isimti juos ir sudeti originalius priesrukinius.

ketvirtasis

Šviesos srautas toks pat ar tų pigiujų ar brangiujų - liumenų skaičius tai vienodas. Tai koks tikslas mokėti 800 lietuviškais, jei abiejuose atvejuose lieki be priešrūkinių. Tik sumokėjęs 800 ir įjungęs priešrūkines jos užsižiebs, o toliau realiai bus nulis.

Bemsas

As Avensiui daryciau taip: ismesti priesrukinius, nupirkti naujus dangtelius nuo plikiausios komplektacijos ir i tuos dangtelius imontuoti pailgus LED. Man pailgi led atrodo graziau, nei apvalus. Dangteliai butu tokie:

Panasiai mastau padaryti ir savo Corolla Verso.