ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Liepa 29, 2016, 22:20:24 PM
Nuo kokio prietaiso geriau jungti drl¿ Dabar atsivedęs laidą nuo ventiliatoriaus, bet įjungus AC, labai pritemsta :-)

O kodel paemei nuo ventiliatoriaus, o ne nuo sedyniu sildymo arba radijos ?  :think:

Zaroliz

Po kapotų ieškojau, ką ten radau, tai nuo to ir pajungiau, bet matau, kad teks pasikeisti

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Bemsas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Liepa 30, 2016, 11:39:54 AM
Po kapotų ieškojau, ką ten radau, tai nuo to ir pajungiau, bet matau, kad teks pasikeisti

Reikia jungti nuo degimo. Ijungi degima - dega LED.

Zaroliz

Tai taip ir yra, tik prigęsta AC ijungus

Vaidas281

Sveiki
Reikia pagalbos. Gal kas galit lietuviškai paaiškint kas kur jungiasi šitoj pajungimo schemoj. Schema truputį neatitinka kas yra natūroj. Vietoj laido "WIDTH LAMP" yra du laidai : DIM ir Lights out (pripiešiau). Daugiau ar mažiau kaip ir aišku tik kur šituos laidus jungt. Čia turėtų būt pritemdymas ir visiško išjungimo užlaikymas 30 sek. tik kur juos jungt.

Zaroliz

Lights out, tai prie gabaritų, o dim nebent prie posūkio, daugiau minčių neturiu :-)

Eddie8664

Arba DIM laidas pritemdo Led, Lights out juos išjungia, galbūt yra pasirinkimas kaip pasidaryti pagal save.

slashas

DIM junk prie pagrindinių šviesų, nes pagal įstatymą įjungus trumpąsias DLR arba išsijungia arba pritemsta.

Sent from my iPlyta using Tapatalk

Inteligentas

Sveiki, forumiečiai,
kur galėčiau jungti pliusinį laidą LED žibintų, kad įsijungtų padavus degimą ar užvedus variklį? Bandžiau prie pypinės relės naglai kontakto jungti, bet ši pradeda baubti / zirsti. Patarkit protingiausia ką galimą padaryti.
Jeigu pražioplinau šioje temoje tokį klausimą, atsiprašau už pasikartojimą.
P.S. reikia, kad degtų tik LED , be artimųjų.

Zaroliz

Aš pasijungiau nuo ventiliatoriaus relės, bet įjungus AC, pradeda silpniau šviesti. Kažkas minėjo, kad nuo panelės apšvietimo galima.

Inteligentas

Ačiū už greitą atsakymą, reiks bandyti pakonstruot.

Zaroliz

Kažkodėl man neatjungia drl įjungus šviesas,  tai dabar užsisakiau tokį daiktą, tai jungsiu tiesiai nuo akumuliatoriaus.

Inteligentas

Reiktų ir man tokio moduliatoriaus. Mano su pulteliu išsijungia tos drl arba prisitamsina, bet irgi užknis taip junginėt pastoviai arba užsimirš.

vincass

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Spalis 30, 2016, 11:42:07 AM
Kažkodėl man neatjungia drl įjungus šviesas,  tai dabar užsisakiau tokį daiktą, tai jungsiu tiesiai nuo akumuliatoriaus.

Tai ir šitas visiškai neišjungs DRL, o tik pusiau pritamsins.

Inteligentas

O žiūrėkit gal žinot tikslų atsakymą, skaitynėju internete dabar, bet tikslios info neradau dar.
1. CCFL žibintus galima naudoti kaip DRL ar būtina jungti ir artimas kartu? Kad ponai pareigūnai nesikabintų.
2. Ar galima važinėt ir būt nenubaustam už spalvotus LED žibintus, pvz raudonos spalvos? FOTO žemiau.