ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

As jau ne viena esu sutikes,kur DRL akina dienos metu  :E .Kokia prasme?Cia kaip BMW be halogenu negali vazinet?Gal man lazerius susidet,butu ryskiau uz kitus  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

Citata iš: vitiok Įrašytas Gegužė 26, 2014, 22:37:22 PM
originalume ir paprastume visas grozis yra bet tiuningas ant liubitelio kaip sakant  :D
Aš pritariu. Nesu iš tų,kurie tiuninguoja. Langų tamsinimo tiuningu nelaikau.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

tojo

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 27, 2014, 00:10:59 AM
As jau ne viena esu sutikes,kur DRL akina dienos metu  :E .Kokia prasme?Cia kaip BMW be halogenu negali vazinet?Gal man lazerius susidet,butu ryskiau uz kitus  :D
+1
Visiskai pritariu, kam to reikia, jeigu ziurima is praktines puses, kur ir 5w puikiai uztenka, tai kokia prasme kisti tuos 32W?

Gmc

Normaliu 5w tikrai per akis, turejau ir zinau :)

MindaugasB

Venza  - esi zmogu sutikes kuri DRL akina ar masina, kurios DRL akina kitus?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tojo

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 26, 2014, 19:38:05 PM
Prisipazink, nusipirkai kitaiska gavno is gariunu uz simta pem litu, isistatei ir dziaugiesi. Kai parode kitas zmogus, kad kitaiskas gavno sviecia kaip gavno, abydna pasidare? Ir bandai pasakyti, kad vistiek viskas gerai :) primeni man cia dar viena musu toki nari, nesakysiu koki.

Tojo, gal kaip nors nusileisk ir sutik, kad 32W plieskia zymiai geriau ir aiskiau matosi, a? :)

P. S. Ketvirtas - kiek kainavo? Neatsimenu jeigu kazkur sakei jau  :V

apgailetinas komentaras :D
zinau kad kitaiskas,
gavno ne gavno bet sviecia pukiai jau 2 metai, sviesos intensyvumo daugiau negu pakanka,
tarnauja pagal paskirti, ko daugiau reikia?

ketvirtasis

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 26, 2014, 21:15:44 PM
Kazkada,kai ivede privaloma vazinejima ijungus trumpasias sviesas istisus metus,visi piktinomes  :bedantis: .Dabar kaip BMW pacukai kisat kuo intensyvesnes sviesos ledus,kad kitus diena akint.Nacheram to reikia?
Tie DRL buvo padaryti dėl smagumo  bet gavosi be galo brangiai ir jokiame auto jie nebuvo dedami. Ir vargai ar bus panaudojmi kaip dienos šviesos, kaista kaip velnias, teko galvoti dimerį (šviesos srauto reguliatorių). Projiektas nevykęs užtat pastumėjo kitiems dalykams, kurie jau integruoti kitose srityse.

Venza

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 27, 2014, 08:53:43 AM
Venza  - esi zmogu sutikes kuri DRL akina ar masina, kurios DRL akina kitus?
Jau rasiau,kad ne viena esu sutikes  :E .Nukreipti aukstyn ir spigina labai intensyvia balta sviesa.Tikrai nemalonu  (-)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MindaugasB

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 27, 2014, 09:48:49 AM
Jau rasiau,kad ne viena esu sutikes  :E .Nukreipti aukstyn ir spigina labai intensyvia balta sviesa.Tikrai nemalonu  (-)

Nei vienas DRL manes neakina dienos metu :) Jus gal labai ziurit i juos ar ka...
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

vitiok

Citata iš: tojo Įrašytas Gegužė 27, 2014, 08:56:51 AM
zinau kad kitaiskas,
gavno ne gavno bet sviecia pukiai jau 2 metai, sviesos intensyvumo daugiau negu pakanka,
tech apziura uz pinigus praleido su nesertifikuotais drl?

MindaugasB

Citata iš: tojo Įrašytas Gegužė 27, 2014, 08:56:51 AM
zinau kad kitaiskas,

Imesk foto dienos metu savo tuos kitaicus pajunges is kokiu 7-10 metru. Palyginsim kaip ten paskirti atlieka :)

arytis

Ir aš prieš 2 metus pirkau kitaiskus po 5W už šimtą pem pinigų (tik ne iš gariūnų) ir iki šiol labai puikiai ryškiai šviečia. Beje, TA praėjau be jokių problemų, nes turi visus reikiamus žymėjimus.

tojo

Citata iš: tojo Įrašytas Gegužė 26, 2014, 16:59:11 PM
matau skirtuma tik spalvoje,
tokiu principu lyginti sviesos intensyvuma manau daugiau negu kvaila, plius su tokios kokybes foto tik "CSI" galetu pasakyti skirtuma, pats naudoju philips DRL sviesas galia kiek prisimenu 5W, to daugiau negu uztenka dienos metu ;)

nmeras

vakar sumontavau kitaiskus drl ;)

Gmc