ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 29, 2014, 22:13:22 PM
tvirtint tai nebus sunku sumastyt tik plota aplink kazkaip apipavidalint reiks, as del ta nebijau jau buvau kitam auto idejes pries 5metus tai praejau be problemu, junginejo tik ilgai tyre kaip isiujungineja ir ziurejo zymejima kad atitiktu drl reikalavimus. Kol kas nezinau kaip ten tvitinasi tie priesrukiniai, reiks gal dangtelius surast ir i juos statyt.
Aš tai vietoje tavęs tikrai nieko nekeisčiau ir nedaryčiau, nes atrodo liuks, gal ir jiems, TA darbuotojams, niekas "neužklius"  ;)

Bemsas

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 29, 2014, 22:35:35 PM
Aš tai vietoje tavęs tikrai nieko nekeisčiau ir nedaryčiau, nes atrodo liuks, gal ir jiems, TA darbuotojams, niekas "neužklius"  ;)

Jo, TA nepastebes, kad netinkamai sumontuota :D. Jiems visada viskas uzkliuna. Jie net ziuri ar yra RL uzrasai ant zibintu. Dabar jau net gesintuvo reikalauja 2kg, nors pas mane ORIGINALUS 1kg sumontuotas.

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 29, 2014, 22:42:33 PM
Jo, TA nepastebes, kad netinkamai sumontuota :D. Jiems visada viskas uzkliuna. Jie net ziuri ar yra RL uzrasai ant zibintu. Dabar jau net gesintuvo reikalauja 2kg, nors pas mane ORIGINALUS 1kg sumontuotas.
Žiūrint ant kokio papulsi,- o gal irgi "toyotistas", gal jam patiks toks DRL sprendimo būdas ir praleis  ;) Dėl papildomų 15 Lt. surizikuočiau  (j)

mega

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 29, 2014, 22:42:33 PM
yra reikalavimai TA, jiems dzin originalus ar ne, reikalaujama dabar 2 kg ff

Gmc

Mano DRL neapziurinejo per TA ant Toyotos. Tik paziurejo, kad dega kaip reikia ir tiek.  Tiesa sumontuota viskas buvo pagal TA reikalavimus

arytis

Jei kils itarimas, kad nelabai savo vietoj sumontuota, tai labai realu, kad ir rulete issitrauks.

MindaugasB

Citata iš: mega Įrašytas Gegužė 30, 2014, 00:22:25 AM
yra reikalavimai TA, jiems dzin originalus ar ne, reikalaujama dabar 2 kg ff

O jeigu 1 kg turi, tai nedideli trukuma ipaiso? (tingiu tvarkos ieskotis ir skaityti, tai klausiu :D)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 30, 2014, 09:40:19 AM
O jeigu 1 kg turi, tai nedideli trukuma ipaiso? (tingiu tvarkos ieskotis ir skaityti, tai klausiu :D )

Jo, nedideli trukumai. Pries puse metu variau, net neziurejo ar yra gesintuvas, avarinis. Tik paklause ar turiu :)

virmas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 30, 2014, 09:43:23 AM
Jo, nedideli trukumai. Pries puse metu variau, net neziurejo ar yra gesintuvas, avarinis. Tik paklause ar turiu :)
Pas mus net reikalavo gesintuvo patikros lipduko

MindaugasB

Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Pask tech kaip variau, tai net prisikabino kad akumuliatoriaus laikimo asele per laisva. Vien del to nepraleido tech.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 30, 2014, 10:58:45 AM
Pask tech kaip variau, tai net prisikabino kad akumuliatoriaus laikimo asele per laisva. Vien del to nepraleido tech.

Tai kad cia common dalykas. Jau seniai taip buvo ir bus.

ToyotaClub

Bet del tokio nieko. Su kniedim prisaudziau, padares pora skyluciu, kad ta paduka pritvirtinti geriau. Po to net neziuriejo.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

Kai Lietuvoj kazkada variauTA dèl dusios ramybes is zmonos darbo isimeciau i bagazine 5 ar 6 kg gesintuva. Tai tik paziurejo,kad yra patikra ir nieko net nepaklause...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai