ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Pati lempų mintis ir dizainas man patinka, tik kad labai jau tų parudyjusių bmw nuvalkiota.  (n)

Bemsas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugpjūtis 19, 2014, 23:52:21 PM
Pati lempų mintis ir dizainas man patinka, tik kad labai jau tų parudyjusių bmw nuvalkiota.  (n)

Bet cia BMW sugalvojo dar 2001m. State standartiskai vietoj gabaritu i savo modelius, o veliau jau padidino ryskuma ir padare kaip DRL. O jau poto paziurejo kiti, ir jau kiso tuos "angel eye" visur, kur reikia ir nereikia.

Donis7

Labai taikliai pasakei "kiso tuos "angel eye" visur, kur reikia ir nereikia"......va dėl to ir nuvalkiojo.

barzda

Jau buvau nutaręs, kad man reikia dienos LED, bet ... altas(pnvz) įdėtų kokius nori, bet nenori lysti prie šviesų bloko ir nelabai žino kaip atjungti dabar naudojamas automatines trumpas šviesas. Autotoja taip pat atsisake atjungti automatines dienos šviesas, neva tai uždaras blokas ir jei nori ji reikia keisti.
Kokie pamastymai?

ketvirtasis

Citata iš: barzda Įrašytas Rugsėjis 29, 2014, 16:38:23 PM
Jau buvau nutaręs, kad man reikia dienos LED, bet ... altas(pnvz) įdėtų kokius nori, bet nenori lysti prie šviesų bloko ir nelabai žino kaip atjungti dabar naudojamas automatines trumpas šviesas. Autotoja taip pat atsisake atjungti automatines dienos šviesas, neva tai uždaras blokas ir jei nori ji reikia keisti.
Kokie pamastymai?
Nelysk prie to bloko, statyk DRL. Sutemus įsijungs trumposios užges DRL-ai. Pas T27 yra ta funkcija "AUTO" bet jau labai anksti įsijungia trumpos. Įvažiuoji į kokį šešėlį tik žiū ir persijungia. Per kompiuterį nustačiau ant
{DARK 2} tamsiausios ale vistiek tas pats.

Toshis

barzda

atsiprasau...kažką netaip paaiškinau...nėra auto funkcijos ant rankenėlės...tiesiog užkūrus motorą jos įsijungia ant off jungiklio padėties.Įsijungia ir galinės gabaritinės.
(2003, 2.0, benzinas)

ketvirtasis

Citata iš: barzda Įrašytas Rugsėjis 30, 2014, 09:43:22 AM
atsiprasau...kažką netaip paaiškinau...nėra auto funkcijos ant rankenėlės...tiesiog užkūrus motorą jos įsijungia ant off jungiklio padėties.Įsijungia ir galinės gabaritinės.
(2003, 2.0, benzinas)
Mažu pas tavę skandinaviškas variantas

Bemsas

Citata iš: barzda Įrašytas Rugsėjis 30, 2014, 09:43:22 AM
(2003, 2.0, benzinas)

Tai kam tu suki galva? Vazinek kaip yra. Kuro su LED vistiek nesutaupysi. Kai noresi LED - nusipirksi masina su gamykliniais DRL.

barzda

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 30, 2014, 11:03:11 AM
Tai kam tu suki galva? Vazinek kaip yra. Kuro su LED vistiek nesutaupysi. Kai noresi LED - nusipirksi masina su gamykliniais DRL.
Na matyt ir nebesinervinsiu...:)

ketvirtasis

Pas II Avensį išdega žibintai, manyčiau jau vien dėl to verta dėtis. Pas Yarį 1,4 D4D įjungus trumpasias šviesas net jaučiasi kaip "motorui ateina apkrova" nežymiai vos, vos ale vistiek irgi verta.

ToyotaClub

Tas tiesa pas mane ir jauciasi ijungus trumpas apkrova.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

barzda

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugsėjis 30, 2014, 15:13:13 PM
Pas II Avensį išdega žibintai, manyčiau jau vien dėl to verta dėtis. Pas Yarį 1,4 D4D įjungus trumpasias šviesas net jaučiasi kaip "motorui ateina apkrova" nežymiai vos, vos ale vistiek irgi verta.
:) verta... tik niekas neužsiima...:)

ketvirtasis

(h)

ketvirtasis

Čia neperseniausiai esu apkalbėjęs tokį vat dalyką: Kaip pajungti DRL-us, kad turėtų priešrūkinių funkciją.
Biski pagalvojau vat kas gavosi, ką manot.
Išbandyta, veikia - valdo