ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Veikia tokiu būdu:
įjungus motorą - užsižiebia DRL-ai
įjungus gabaritus (taip pat ir su trumpom) užgesta dienos šv.
Poto bevažiuojant reiktų įsijungti priešrūkines, pasukus rankenėlę užsidega "priešrūkinės"

arunaskeras

Ar cia jus norit kad DRL degtu kartu su priesrukinem. As tai pasidares kad DRL atsijungtu kai ijungi trumpas.Tai tada gaunasi daug visokiu varijantu. Nes kai dar nera tamsu koki pusvalandi gali vazineti su DRL ir gabaritais del saugumo is galo.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Robiskapeika

As irgi galvoju apie DRL tik nežinau iš kur paimti + degimini kad užvedus šviestu ir mastau apie paprastesni pajungimo varijanta paimti dar viena + nuo gabaritu ir pastatyti reliuke kai ijungi gabaritus kad ta rele atjungtu DRL +ar - nelabai svarbu manau o ka jus manot kokie patarimai

berarturas

Klausymas:
Pas mane yra Avensis Verso 2005m. Šviesos  trumpos įsijungia automatiškai  užvedus variklį (skandinaviškas variantas) nieko jungti nereikia.  Kas galit pasakyti,  patarti kurioje vietoje tai atsijungia. Kad užsivedus užsidegtų tik DRL.

ketvirtasis

Šiandien susimečiau "DRL" nu tipo dienos šviesos. Su kitaiskais pardavinėjamais žibintais jie panašūs tik tuom jog ten ir čia LED. Viename standartiniame žibinte keturi - penki mažiukai ledukai po 1W bendroje sumoje 8-10W, čia vienas žibintas - vienas LEDAS bendra galingumo suma 16,8W.

Veikia paprastai kaip ir priklauso, bet kas svarbiausia jungiasi priešrūkinės šviesos.

nOnAmE

Zhiuriu veiksmas vyko netoli mano boso garazho  :)

Naujokas

Sveiki,
nusiziurejau ir uzsimaniau isigyti drl i savo Avensis.
va tokius
http://www.osram.com/osram_com/products/lamps/vehicle-and-bicycle-lighting/cars/led-exterior-lighting/ledriving-fog/index.jsp
Gal kas turit isideja tokius ir galit nuomone pasidalinti?
Seip kiek demejaus daiktas geras, tik kaina truputi aukstoka ir priedo dar reik papildomo montavimo komplektuko, nes i T25 avensi be jo neidesi, dar plius 100lt.

Aivis

Citata iš: berarturas Įrašytas Spalis 26, 2014, 11:09:47 AM
Klausymas:
Pas mane yra Avensis Verso 2005m. Šviesos  trumpos įsijungia automatiškai  užvedus variklį (skandinaviškas variantas) nieko jungti nereikia.  Kas galit pasakyti,  patarti kurioje vietoje tai atsijungia. Kad užsivedus užsidegtų tik DRL.

Nežinau kaip toyotai yra,bet mersui prie mano akių,servise prisijungė kompa , ten nuėmė varnele programoj ir šviesos nebeužsidegė automatiškai.
Gazas dugnas .......

ketvirtasis

Citata iš: Aivis Įrašytas Kovas 05, 2015, 20:53:29 PM
  Nežinau kaip toyotai yra,bet mersui prie mano akių,servise prisijungė kompa , ten nuėmė varnele programoj ir šviesos nebeužsidegė automatiškai.
Pas T27 yra ten visokių varnelių, kurias uždėti-nuimti gali, bet Avensis Verso '05 čia klausimas. Rek žiūrėt.

rolikas

O kaip pas yarį ?  Galima ka nors pakaitaliot, " paturbint" :)

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: Aivis Įrašytas Kovas 05, 2015, 20:53:29 PM

Kur deti varnele, jei Toyotos iki 2008 sviesu shema: JUNGIKLIS-> RELE->LEMPUTE :D

Naujokas

Nesulaukiau jusu nuomones del Osram drl i priesrukines. Galbut nieks neturi isidejas tokiu, tad vakar susimontavau jas i savaji avensi. Atrodo gerai, sviecia puikiai ir  seip patiko, kad nemazai funkciju jos turi.  Veliau imesiu foto kaip atrodo su jom.