Kuro kokybė

Pradėjo DSD, Gruodis 10, 2011, 19:20:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

Homer

Pasirinkimas visada yra. Galesi pilt rusiska :)

arunaskeras

CitataEdgaras parašė:
Kaip manot ar nekenks naujas dyzelis na kur prieme istatyma kad bioruko butu jame jei pilsiu i d-cat ????
Variklis kolkas ledinis pas mane bet zinau kad kaprizingas tai ir klausiu labiau nusimananciu.
Idomu kaip cia bus su tuo naujovisku dyzeliniu kuru. Ar nekenks musu sauniosiom toyotom. Bet ka tada pilti nes pasirinkimo nebera. Visos koloneles prekiauja tokiu pat.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

arunaskeras

Jau pradejau pilti vasarini dyzelina. Purkstuku garsas pasikeite. Ziema vazinejau variklis dirbo grazesniu balsu kapsakant murke kaip kaciukas. O ipylus vasarinio kuro, pergazuojant girdisi purkstuku kalenimas. Bet yra sansu kad situacija pageres, nes zadama keisti istatymus
http://www.lrytas.lt/-13322502291331196972-a-sekmokas-reikalavimas-%C4%AF-dyzelin%C4%85-mai%C5%A1yti-7-proc-biokuro-bus-pakeistas.htm
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Renis

Kazkaip man irgi pasirode kad purkstukai pradejo garsiau kalent isipylus vasarinio :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Ralfas

va va ir man lyg pasirode,kad su vasariniu kuru kazkaip variklis garsiau dirbti pradejo...

pinokis

pilt pradejau rusiska, ir nustojo kalent purkstukai. gal prades kalt varikli, pavaziuosim pamatysim :D

kalava

Hmmm, vakar pirmakart uzsipyliau vasarinio kuro, statoil diesel plius(melynas).

Gali but labai subjektyvu ir poveikis kitu postu, bet dabar tikrai purkstukai tarska net varikliui susilus. Gera zinia - bent negesta, kaip budavo pernai su Nestes kuru.
Kazkaip cis vien erzina, kai tas tarskejimas mieste vaziuojant istisai girdisi. su zieminiu tiap tokrai nebuvo.
Reiks pratintis radija isijungus vazinet :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Renis

Butent, radija gerai padeda nuo to ;]

Kalapiziukaz

As savaitgali Nestej uzsilpyliau, tai kita ryta net ishsigandau, kad variklis parejo, nes tarskejimas purkstuku ziaurus buvo (tiesa pas mane jis ir ziema buvo, bet ne taip garsiai). Bet trauka nedingus, tai tegul tarska sau :)

Angelinio

o kaip tas tarskejimas pasireiskia? garsiai tarska? nes as koki kura bepilu man vienodas atrodo tas garsas. Jau daugiau nei metus vazineju pagrinde su zaliu dyzeliu.

Kalapiziukaz

Na maniskis tai kalena ties 1.8-3k apsuku. Garsiausias kalenimas buna ties 2k ir spaudziant gaza. Jei neuzspaudi tai kalenimo beveik nesigirdi.

Renis

Man kazkaip kaip tik atrodo kad nuo 1.8 maziau kalena (bent jau darbines temp variklis), pradeda taip graziai murkt ;] Arba cia turbut kaip kas supranta tuos garsus :D

Kalapiziukaz

Nu gal pas tave kitaip :)

kalava

Man kalenimas labiausiai girdisi auto tolygiai riedant (arba po gazo davimo nustojus greiteti) esant siltam varikliui. Esant saltam varikliui ir greitejant girdisi tarskejimas.
Greitejant ir ant aukstu apsuku tarskejimo nesigirdi
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

bemze

is patirties, statoile kuras brangesnis, bet geriausias. pries 7 metus, i mazda (1.3 varykliukas) pildavau benzina iš lukoil arba is statoil, rezultatas su 5litrais lukoilo nuvaziuodavau 80km, statoil -100-110km. Veliau turejau saab 2.2 tdi...pradejau piltis nestei. Su 40l nulekdavau 450-500km, statoil - 550-600km. Dabar pilu i ravuka, kolkas rezultatu tiksliu negaliu pasakyt kaip su statoilu, bet is nestes su 50l nulekiau 650km. o del tarskejimu, nieko nepastebejau pildamas lietuviskose degalinese. is rusu buvau senam fordui 25l supiles e92...po savaites nuvariau i srota. Baltarusiska dyzeli is labai patikimo draugo pazistamas pirkdavo, tiesiai is furos bako, per puse metu bulkai 2 kuro siurblius pakeite...tai tokia mano patirtis su kuru...skupus moka 2 kartus...