Grybauja odometras

Pradėjo RSi, Gruodis 13, 2011, 12:45:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Per 3 metus nesusitvarkei problemos ?:D

egariukas1

Maniskio irgi puliuoja tas spidometras,kai pasuki degima dreba greicio rodykle,kai uzgesini irgi padreba kokias 5 sekundes.Taip nuo pirkimo,bus 5 metai.Atsukinejo rida ir sudirbo skydeli.Rodo greiti minimum 10 km/h didesni,nei yra istikro.Viena kart vaziavau is darbo,paprastai ten apie 60 vaziuoju.Paziurejau i spida-beveik 100.Parvazeves uzgesinau,uzkuriau ir viskas atsistate.Manau skydelio keitimas padetu issprest problema

RSi

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 14, 2015, 09:12:11 AM
Per 3 metus nesusitvarkei problemos ? :D
Nesugebėjau. Deficitiniai kažkokie tie skydeliai neradau už normalią kainą. Ebay išvis po 200 EUR pardavinėja pzdc!

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Birželis 14, 2015, 09:14:24 AM
Manau skydelio keitimas padetu issprest problema

Aš irgi manau, kad keitimas išgydytų problemą.

robertas1993

Gali buti kad daviklis kaltas jei grybauja ir greitis ir odometras, nes pavyzdziui pas mane kai sugedo daviklis tai greicio nerodo  ir odometras nustojo suktis is pradziu rodo kazkokias nesamones ir paskui galutinai numire :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

RDeEsser

Citata iš: RSi Įrašytas Birželis 14, 2015, 09:26:11 AM
Nesugebėjau. Deficitiniai kažkokie tie skydeliai neradau už normalią kainą. Ebay išvis po 200 EUR pardavinėja pzdc!

Aš irgi manau, kad keitimas išgydytų problemą.
Mano galva tau to skydelio net nereikia ieškot,tau reikia ieškot meistro kuris žino kaip patikrint ABS daviklius.
E

RSi

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Birželis 14, 2015, 15:49:58 PM
patikrint ABS daviklius.
Nori pasakyt, kad greičio nuskaitymas vyksta ne nuo kažkokio daviklio greičių dėžėj, o nuo ABS?
Ir juk turbūt būtų užsidegęs ABS indikatorius panelėj, jei kas nors su ta sistema negerai būtų buve..

Egis_

beda pas tave bus skydelyje. T22 avensio turiu du skydelius tik tiek kad jie nuo angliskos masinos, bet km rodyma bei rodykles atsilenkima galiu padaryti nuo europinio avensio perprogramuojant ji, taciau ciferblata gautai savo uzsidet ;) keista, kad tokiam avensiui nerandi skydelio arba matyt prastai ieskai :) cia tikrai ne tokia detale,kuri daznai genda :)

egariukas1

Abs ne i tema,ir tu davikliu nera ka tikrint,gali pamatuot varza ir kaip ji kinta sukant rata.Uz greicio ir kilometrazo rodyma atsakingas daviklis dezej

robertas1993

Edgariukas1, sutinku su tavim 100%. Pradziai nusipirkit is sroto grazinimui ta davikli kur statosi i greiciu deze ir ziurekit ar kas pasikeis, jei viskas atsistate ir rodo normaliai tai bus kaltas daviklis. :-) tas daviklis atsakingas ir uz greiti ir uz odometra
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Artūras Alytus

Citata iš: RSi Įrašytas Gruodis 13, 2011, 18:44:45 PM
Na rida tai aišku iš fantastikos srities kaip 2001 metų automobiliui - apie 200 tūkstančių km.
Tačiau kiek suprantu spidometras ne mechaninis, na bent jau duomenys rodomi LCD ekranėlyje, tai greičiausiai ir gaunami jie yra elektronikos pagalba...

Þemiau prisegu iliustraciją kaip atrodo mano prietaisų skydelis (kad parodyt LCD ekranelį):

Nieko nematau fantastiško . Mano 2001m auto rida artėja prie jubiliejaus 200000. Per 3 metus nuvažiavome tik 24000

Bemsas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Birželis 16, 2015, 11:22:49 AM
Nieko nematau fantastiško . Mano 2001m auto rida artėja prie jubiliejaus 200000. Per 3 metus nuvažiavome tik 24000

Bet paemei tai su normalia standartine rida 175000km :D

Artūras Alytus

Rida kaip rida. Svarbiausia kur pirkta ir iš ko. Aš esu tame 1 proc kur nebuvo sukta  (be)

robertas1993

Man tai pavyzdziui dzin ta rida, svarbu stovis to auto, ar visi mazgai veikia :-) jei kokie mazi nesklandumai tai juos pats pasalinu, taip labiau pazinsiu auto  :-) rida gali 5rata suktis :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Venza

Visiskai neturi patirties,kad tau rida dzin  :goodboy:  Su rida devisi visos judancios automobilio dalys,o su laiku net ir pasyvios dalys (pavargsta metalas,guma,plastikas) ir tenka keisti viska is eiles.Jeigu tu skaitai,kad traukiu,sarnyru,guoliu,amortiku ir t.t detaliu keitimas yra eksplotacines islaidos,tada sutinku,kad rida tau dzin  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robertas1993

Nu pas mane auto suka virs 300tukst( speju nes daviklis sugedo kur i greicio deze statosi ir nemazai kilometru nuvaziuota su sugedusiu davikliu, siaip rodo apie 270tukst) ir reikejo pakeist tik amortikus ir viskas daugiau nieko... :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211