B9010 CD MP3 Sat Nav TouchScreen Player

Pradėjo hugg666, Gruodis 14, 2011, 13:06:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

hugg666

Ten tam manuale tiek prirasyta, kad turbut teks skaityt metus :D Bet visumoj supratau, paspausiu mod mygtuka ivesiu koda jei paprasys ir prisijungs. Ta iranga kokia nors sasaja su magu turi, tarkim kai man skambins gal uzsidegs navi ekrane koks zalias ragelis ar panasiai? Ar reikia su telefonu rankoj atsiliepti, telefonu knyga viskas bsu tik telefone? :)

Bemsas

Na pas mane tai Navi rodo varda, visa knygute gali sumesti ten, ir gali atsiliepti per navi. bet pas mane B9008 navi.

B9010 paprastesnis variantas, tad ten nzn.

waldosius

kai skambina kas pasidaro mute ir geroji moteriske sako "incoming call" berots. tai pat moteriske gali isiminti  keleta numeriu, tada paspaudus MODE tereik pasakyt is anksto irasyta varda. bet perspeju, diktuojant skaicius isjunk varikli ir ventiliatoriu kitaip moteriske isgirs kitokius skaicius . atsiliepti ir padeti rageli gali mygtukais ant vairo: rodykle aukstyn, rodykle zemyn . tai pat nepamirsk telefone ijungti bluetooth'o.
 o mikrafas tai taip idomiai atrodo ivertinant kad montuotas siame amziuje :D

hugg666

waldosius

todel kad primontuotas o ne imontuotas :)

hugg666

waldosius

kadangi maniske is olandijos tai manau kad apsiruke buvo :D

hugg666

waldosius

hugg666

Paziurejus cia kad ja pratempt, reikia puse vidaus isardyti :D Brt daigtas ziauriai geras jei veiks

turbo

taip. daiktas (tiksliau mergina) geras..... poruojasi ten net 4 telefai.... Sunku tik suprogramuoti kontaktus, nes su ta "motera" kuri AVENSIUJE gyvena reikia dar susidraugauti ir jai patikti: ji gana sunkiai skiria komandas, pvz  Store( issaugoti) star (zvaigzdute).... Sedejau kokia valanda kol su ja susitariau....:):)

Del pasalinio garso prijungus prie blt sistemos matyt kad patogiau naudotis telefo uzrasu knygute,  nei balso komandom

dtinas

yra ir pas mane moterike "instaliuota". Privalumas, kuris naudingiausias pamandravot pries draugus :D, nes balso komandas turi labai aiskiai tarti, kitaip lieki nesuprastas.

zally

to hug666 B9010 bluetooth sasajos deja neturi ir ekrane tikrai nematysi atatinkamu uzrasu.:(
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

hugg666

Viska paidariau, tik va deja rimtai nerodo ant ekrano nieko kai skambina ar panasiai.. :(