D-CAT kuro sanaudos ir traskanti granata

Pradėjo LTUaudrius, Spalis 20, 2011, 13:24:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

LTUaudrius

na neraunu is vietos tik zaliai isijungus, bet vilktis irgi nesivelku paskui...
9l mieste tai cia normalu sakyciau, bet kad vaziuoju puse mieste puse uzmiestyje ir tiek gaunasi... na bet nezinau, gal maziau ir nebus, vis delto 130kw....

Ausryna

Norejua paklausti tu kurie vairuoja d-catus, ar pas jus kol isyla variklis taip pat meta stipriai duma? man kartais net gaila pasidaro stovinciu uz manes :) Kol salta ir ypatingai ant laisvu arba duodant atbulini, apsipila dumais, sakyciau tokiais pilkais, galvojau gal garai, bet kvapas kuro jauciasi, o kai isyla, praktiskai elektrinis automobilis patampa :) jokio dumelio.gal kas susidurete su tuo? as siandien ja net i servisa nuvariau, man atrodo nera normalu toks duminimas,juolab kad ir anksciau turejau dyzelines masinas ir nieko panasaus nebuvo.

Liutukas

CitataAusryna parašė:
Norejua paklausti tu kurie vairuoja d-catus, ar pas jus kol isyla variklis taip pat meta stipriai duma? man kartais net gaila pasidaro stovinciu uz manes :) Kol salta ir ypatingai ant laisvu arba duodant atbulini, apsipila dumais, sakyciau tokiais pilkais, galvojau gal garai, bet kvapas kuro jauciasi, o kai isyla, praktiskai elektrinis automobilis patampa :) jokio dumelio.gal kas susidurete su tuo? as siandien ja net i servisa nuvariau, man atrodo nera normalu toks duminimas,juolab kad ir anksciau turejau dyzelines masinas ir nieko panasaus nebuvo.
Pas mane D-Cat, bet jokio duminimo nera. Dirba svariai graziai. Cia neseniai girdejau, kad atsalus orams buna taip, bet kas ten zino, kaip yra is tikruju.

dtinas

Raidas77

CitataKestutis777 parašė:
CitataHenris parašė:
siaip su 55l nuvaziavus 600km, gaunais ne 11, o 9l/100km :)

Ups :) Ne taip paskaiciavau :) Tai 9 ltr/100km nera daug ;) Ypac, jei megsti paspuscioti ;)

As 9 l/100 km irgi paimciau:) bo pas mane d-cat mieste rodo 10,3 :( ir tikrai nelakstau
Is vis as neisivaizduoju kaip galima su d-cat lekti iki 2000 apsuku kol nepakyla, nes gi sie modeliai lagina iki turbina suveikia:)

Kestutis777

Dekit sita po kapotu ir soks tas jusu catinas is vietos jau prie 1600 apsuku ;)
http://www.chipexpress.com/products/2177/
Sanaudos sumazes... Bet va jei ikalsist i kazka ir draudimas suzinos apie ta dezute, tai gali tekti apmoketi remonto islaidas is savo kisenes...
Kai vazinejau su D-CATu, mano kuro sanaudos buvo 8,2 ir auksciau nekilo.

Raidas77

Dekit sita po kapotu ir soks tas jusu catinas is vietos jau prie 1600 apsuku ;) Sanaudos sumazes... Bet va jei ikalsist i kazka ir draudimas suzinos apie ta dezute, tai gali tekti apmoketi remonto islaidas is savo kisenes...

Kiek tikrino servise, tai vis aiskina kad kuro sanaudas tiesiogiai reguliuoja kompas, oro ir kuro misini maisydamas. Tai tipo kokios jau sanaudos yra - tokios ir turi buti:) Bet man vis tiek nelenda i galva 10,3 litro:) Na dar suprasciau jei nelagintu, ir 10 litru imtu. bet kai lagina iki turbinos ir vis tiek 10 litru ima..tai..daugiau gink dieve d-cat ir toyotos neturesiu:)
O beje, idomu is kur tas 9 ar 10 litru susidaro, jei variklis tik 2,2?

Kestutis777

CitataRaidas77 parašė:
Dekit sita po kapotu ir soks tas jusu catinas is vietos jau prie 1600 apsuku ;) Sanaudos sumazes... Bet va jei ikalsist i kazka ir draudimas suzinos apie ta dezute, tai gali tekti apmoketi remonto islaidas is savo kisenes...

Kiek tikrino servise, tai vis aiskina kad kuro sanaudas tiesiogiai reguliuoja kompas, oro ir kuro misini maisydamas. Tai tipo kokios jau sanaudos yra - tokios ir turi buti:) Bet man vis tiek nelenda i galva 10,3 litro:) Na dar suprasciau jei nelagintu, ir 10 litru imtu. bet kai lagina iki turbinos ir vis tiek 10 litru ima..tai..daugiau gink dieve d-cat ir toyotos neturesiu:)

Susidaro vien mieste vaziuojant ir stipriai spaudziant ;) Kai is Norvegijos vakarines pakrantes parlekiau cruiziniu greiciu i Vilniu, tai po 1300km kuro sanaudos buvo 6,3ltr/100km ;)
Idomu, kad zmones nori tureti 170 kumeliu, bet nenori duoti joms edalo :D

http://www.chipexpress.com/products/2177/ ir turesi savo laga ;)

AVENSIS D4D CHIP

CitataRaidas77 parašė:

Susidaro vien mieste vaziuojant ir stipriai spaudziant ;) Kai is Norvegijos vakarines pakrantes parlekiau cruiziniu greiciu i Vilniu, tai po 1300km kuro sanaudos buvo 6,3ltr/100km ;)

http://www.chipexpress.com/products/2177/ ir turesi savo laga ;)
nu jo lagas sumazeja;)

Raidas77

http://www.chipexpress.com/products/2177/ ir turesi savo laga ;)[/quote]

Na as sutikciau ir 15 litru edalo duot, kad tik nebutu lago ir trauktu. Ne kuro kiekyje esme - o naudoje kuria gauni uz toki kuro kieki. O nauda iki 1800 apsuku - nuline. Virs 1800 taip, nauda yra - bet tikrai ne uz 11 litru:)
Iki siol turejau 2 litruu B6 pasatta berods 105 kw jei neklystu). Galiu 1000 % pasakyt - kad be jokiu 170 kumeliu trauke geriau nei issigimes d-cat, kuris vaziuoja tik kazkodel nuo 1800 apsuku
Ir edalo tas B6 eme 7 - 8 litrus:)
Beje, Kaune vyksta kokie meet'ai - atvaryciau kad klubieciai ivertintu ta mano nesamone d-cat'a, gal tikrai koks gedimas yra, nors autotoja jau koki 6 kart laiko ir nieko neranda:(
reziume - masina iki turbinos nevaziuoja, o kuro 11 dyzelio ima:(

dtinas

manasis corola verso dcat ima kuro 7-8 litrus miestas ne miestas vaziuojant ir netaupant per daug. Vaziavau praeita savaite i kelione su stogo bagazine didele, 6 keleiviai. Kruizinis greitis 120-130 km/h. Pripylus pilna baka gavosi lygiai 7,5l/100km sanaudos. Manau normaliai.:)

Kestutis777

Mano Corolla Verso ilgose distancijose, puspilne jama apie 5,4ltr/100km jama, bet ji ne D-CATas..... Tad manau, taviskis tikrai teisingai vartoja kura ;)

Ausryna

CitataRaidas77 parašė:

mano lygiai tiek pat mieste eda 10,3l, o jei nervingiau pavairuoju tai ir visus 10,5l. Japonam  sitoj vietoj dar yra kur tobuleti :)Liepa buvom i Slovakija  isvyke , vidurkis 7,4 l,

marinskas

Iš pradžių ir aš išsigandęs buvau dėl tokių kuro sąnaudų kiekių. Pajungiau prie kompo - visi parametrai idealūs, nėra prie ko prisikabinti. Pabandžiau važinėti įvairiai ir štai rezultatai.
Labai priklauso kaip važiuoji. Jei palengva (85-100 km/h 5-6 bėgiu) - 100km = 5 l dyzelio (faktinis kiekis, o ne pagal kompa).
Jei 110-130 ir koja sunkesnė ant pedalo - apie 8 l valgo.
Mieste dažniausiai tenka važinėti trumpus atstumus ir šaltu varikliu tai siurbia kaip pasiutusi - apie 11.

Kai ieškojau galų, kodėl tiek daug servise pasakė - jei nusipirkai 180 arklium tai ir girdyk visus :D