Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: zexel Įrašytas Sausis 09, 2017, 11:27:36 AM
Servise, kuris tik žvakėmis užsiima, rekomendavo Beru. atseit šiuo metu yra geriausios, bet reikia žiūrėti, kad būtų pagamintos Vokietijoje (ne Made in EU ar kažkaip kitaip). Aš pirkau Denso, prie -22 užkurdavau iš pirmo pakaitinimo, starteriu pasukus gal 2 sekundes.
OEM irgi denso, kaip ir paprastos žvakės ;)

Aichi

Jeigu OEM Denso, tai reiks jas imti, nes gamyklinės atlaikė beveik 8 metus, tik šią žiemą jau prie -14 pradėjo sunkokai kurtis.

sityR

Chebryte, keičiau žvakes Avensiui D4D 85 kw. Vien žvakė - pats žvakės galiukas tepaluotas, ar ten salerka susimaišius su suodžiais, sunku pasakyt. Kitos trys sausos. Pernai buvo keistos visos 4 žvakės - buvo sausa... Man labiau panašu, kad ten tepalas... Ar gali ten kaip nors papult tepalas?

Šiaip turiu tokią problemą, kad nuo vasaros smirda degintu tepalu, kai variklis gaunasi apkrovos - parkuojantis. Bet mėlyno dūmo nėra. Suryja ant 4000km - 300ml. Tokios sąnaudos daug maž visada būdavo. Trauka, kūrimasis, sąnaudos, be pokyčių. Čia gali būti susiję? :)))

sityR

Kokia gali būti priežastis, kad pakaitinimo žvakė tepaluota ?

slashas

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 04, 2017, 19:10:31 PM
Kokia gali būti priežastis, kad pakaitinimo žvakė tepaluota ?
Vožtuvų gumytės, tepaliniai žiedai,tepalų nevalgo? Paskaičiau viršuje, tai kažkiek valgo...

sityR

Šiek tiek degina. Važiavo draugas iš galo, o aš spaudžiau visais bėgiais. Tai sakė vos vos mėlyno išmeta kaip nuo sankryžos pirmu bėgių paspaudžiu. O kitais bėgiais melsvo nemeta, tik juodo šiek tiek. Tai man ir jaučiasi kvapas kai aikštelėj parkuojuosi...
Katik grįžau iš kelionės, nu tai per 2,5 tkst km sudeginta apie 200-300g.
Kažkaip kyla minčių, o ir dar vienas dėdė sakė, kad dėl deginimo gali būt vožtuvų gumelės.

Jas pakeist jaučiu nemažai reikalų - pinigų.

slashas

Nežinau šio variklio sandaros, bet kitiems pasikeičia dangtelį velenėlių nusiėmus gan nesunkiai.