Avensis užvedimo raktas.

Pradėjo Ralfas, Gruodis 18, 2011, 09:34:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

50 raktas is sroto su cipu, 25lt gelezte ir 30 litu isdrozimas pas raktininka, priprogramino nemokamai.

S_Kulikauskas

Na as sumokejau uz rakta su pulteliu apie 50Lt uz geleste gal apie 10Lt uz isdrozima 6Lt. Tik problema kad chipas netiko tai nusisviecia dar koki 50Lt prarasti.

O suprogramuoti tai manau pats sugebesiu.
 Distancinis susiprogramuoja su durelem ir uzvedimu zaidziant, o imobilaizeris per kompa arba pedalus maigant.

O sitoje nuorodoje: http://www.dealextreme.com/c/replacement-keys-remotes-714  , kaip suprantu, tik korpusai, o ju ir Lietuvoje gali gauti.

Klausimas kur chipa paimti? Is Ebay gautusi apie 40Lt., bet kaip zinoti kokio man reikia? kad visu is eiles nepirkti.

Geriausia butu Lietuvoje, pabandei prisiriso imu neprisiriso neimu.

Ralfas

AS NUSIPIRKAU SENO AVENSIO RAKTA SROTE ANT KURIO BUVO TOKS PATS KODAS KAIP IR ANT MANO RAKTO.

S_Kulikauskas

Pas mane ant raktu jokiu kodu nera, o uzrasas kad jie abu Valeo nepadejo :) .

Siaip taip pavyko perskaityti uzrasus ant cipu, tai jie tarpusavy nieko bendro neturi, o registruojant per kompa atsiranda B2793 klaida

O stai cia aprasymas jos http://share.qclt.com/%E4%B8%B0%E7%94%B0Toyota%20RAV4%20Repair%20Manual/Engine%20Immobiliser/Engine%20Immobiliser%20System/045006.pdf

As jau pats suprantu, kad man kito cipuko reikia , bet kaip issirinkti tinkama?

http://www.keymam.com/products.asp?Channel=4

Jai net i tu paciu metu ir su tokiu pat varikliu sugebedavo skirtingus ikisti.

Ralfas

yra gi kotij pusej ant tos dalies kur knopkes parasyta valeo ir skaiciu kodas su raide gale, pas mane ant abieju raktu viskas sutapo ir veikia tas cipas. o jeigu pas tave nera tai gal ir pirmas raktas jau neoriginalus.

S_Kulikauskas

Isoreje nera jukoi kodu, yra tik vidui ant pultelio, bet kas kesciausia pultelis man tiko ir puikiai veikia.

http://www.ebay.com/itm/230725894576?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Nezinau ar veiks nuoroda

S_Kulikauskas

Beje kompas pirmaji rakta prijima kaip masteri, ar kaip cia ji pavadinti, nes be jo net i raktu priprogramavima neileidzia.

Ralfas

pas mane kitoks raktas ir ant nugarines puses yra visi duomenys.

S_Kulikauskas

Tai nieko nuostabaus, jai tas pats modelis gali buti su skirtingais raktais tai kad skirtinguose modeliuose jie skiriasi atrodo kaip ir normalu.

Gal forume atsiras zmogus uzsiimantis imobilaizeriu chipu nuskaitymu, ar gal siaip kas turi parduoti koki suluzusi rakta.

Uz man tinkanti rakta(tiksliau jo dali "chipa") galeciau sumoketi kad ir 50Lt.

S_Kulikauskas

Rezultatas toks:

1: Gelezte 5$ (ebay)
2. Raktas su pulteliu ir netinkanciu chipu 25$ (ebay)
3. Chipas 80Lt (B. Radvilaites g. 7)
4. Isdrozimas 6Lt. (Zirmunu senukai)

Viso: apie 150Lt.

Turiu atlikusi Chipa kuris turetu tikti Toyotai pradedant nuo 2011m ir naujesnei, jai kam reiks 30Lt.

Aurimas

Nepaprasciau butu buve nuvaziuot i tokvila ir is ju nusipirkti originalu rakta uz 200lt. Db cia parasei 150lt, o kur dar kuro sanaudos vazinejant vien ir laiko gaisimas..

Ralfas

toyotai raktas 150lt??? Jie neparduoda atskirai tik chipo arba geleztes ir plius perkant pas juos privalai ir prisirisinti pas juos, as domejausi, man sumoj butu gavesi apie 580lt pas juos raktas, kai dabar pasidariau uz 100lt.

S_Kulikauskas

Tai salia rakto gavau dar viena labai vertinga dalyka.

ZINIAS  ;)

Dabar zinau koks cipas pas mane stovi, kaip prisirisa, kiek kas kainuoja ir t.t.

Manau dar viena rakta pasidaryciau uz kokius 60-80 Lt. Tik be pulto butu.

Djonis

CitataAurimas parašė:
Nepaprasciau butu buve nuvaziuot i tokvila ir is ju nusipirkti originalu rakta uz 200lt. Db cia parasei 150lt, o kur dar kuro sanaudos vazinejant vien ir laiko gaisimas..

as tau duosiu 250 lt atvesk is tokvilos nauja rakta su cipu. kai skambinau pasake 510lt + pririsimas, tai kad jei nezinai kartais apsimoka patylet ;)

Djonis

CitataS_Kulikauskas parašė:
 Tai salia rakto gavau dar viena labai vertinga dalyka.

ZINIAS  ;)

Dabar zinau koks cipas pas mane stovi, kaip prisirisa, kiek kas kainuoja ir t.t.

Manau dar viena rakta pasidaryciau uz kokius 60-80 Lt. Tik be pulto butu.

kokiu budu pririsai? raktu pasukimais ir duru atidarymu?