Kokią alyvą (tepalus) pilti į Toyota Corolla variklį

Pradėjo rubilnikas, Sausis 10, 2009, 12:27:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

virmas

Megos senukuose  KAUNE  40% nuolaida tepalams

pinokis

gal ir supyks ant manes kolegos bet man atrodo kad akciine preke nieko neverta tik zmoniu apgaule. vengiu prekiu su akcijomis bet cia tik mano nuomone.

Aurimas

Jo, gal ir man gali kas pasakyti koks tepalas priklauso pilti i carina? Vienur raso 5w 30, kitur 5w 40, kitur 10w 40, siaip pilu 10w 40, bet zinau, jog per tirsti jie yra, kita karta galvoju susipilti 5w 40, ar  geriau 5w 30? Kazkur skaiciau, jog i visas toyotas nuo 94 metu beroc rekomenduojama pilti tik 5w 30, taip kaip ir i volvo visas tik 0w 30. Gal gali pasakyti kas su carinomis vazineja kokius tepalus pila ir kokie priklauso?
Kaip dirba variklis tiek su vienais, tiek su kitais tepalais!?

pinokis

man aiskino kad i toyotas 5w30 tad tokius ir pilu

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

pauliusul

o as pilu 10w 40 ir vargo nematau ir pigiau ir skirtumo nera svarbiausia laiku keist tepalus butinai pries ziema pasikeist  o del tirstumo tai tas tirstumas jaucias kol saltas o paskui tai jis suskysteja ir skirtumo mazai yra

Modis

Citatacorolla verso parašė:
gal ir supyks ant manes kolegos bet man atrodo kad akciine preke nieko neverta tik zmoniu apgaule. vengiu prekiu su akcijomis bet cia tik mano nuomone.
nera cia ko pykt, teisybe sneki, nuvaziavau vakar i maxima akcijiniu tepalu nusipirkti, tai sudeta dvieju markiu, viena neaiski, kita mobil, ir tai neparasyta, dyzeliniam ar benzininiam, reiks pirmadieni i rimta parduotuve lekt tepaliuko, nes nieko aiskaus cia su akcijom, galima prisizaist

pauliusul

tepalas tas pats tik kitokiose bankese supilstyta ar ten shel at mobil ar dar ten koks jai sintetinis tai sintetinis jai pusiau tai pusiau sintetinis tepala visi vienoda gamina

audrius

kai nueini i prduotuve ar perki pigiausia snapsa ir desra, jei ne tai nezudyk ir automobilio;)
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

horn

Citataaudrius parašė:
kai nueini i prduotuve ar perki pigiausia snapsa ir desra, jei ne tai nezudyk ir automobilio;)
o kuo šnapsas pigus skiriasi nuo brangaus?-kaina ;) o va su dešra, ar su daugiau mėsos ar su daugiau pakaitalų-čia jau skirtumas nemažas :D

pinokis

o snapsas tikrai skiriasi akciinis ir neakciinis. o ypac absoliutas skiriasi akciinis

audrius

Horn -turbut mazai turi patirties testuojant alkoholi:D
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

horn

Citataaudrius parašė:
Horn -turbut mazai turi patirties testuojant alkoholi:D
Audriau, kai jaunas buvau atsigėriau, nors niekada nesupratau, kodėl žmonės geria šnapsą, "atrava" neeilinė :p

pauliusul

snapsa geria tam kad nesusirgtu ateraskleroze  praplecia kraujegysles, ir kad durnas pabutum :D:D:D:D:D

iPauL

Sveiki,
domina ar nuo prastu tepalu keiciasi variklio garsas?
nes vokietuke 05' 2l d4d pakeisti tepalai, palei meistriukus tokie, kokie turi but ir tt.. bet pagal mane, voztuvai girdisi zymiai garsiau?!

ar cia gali but del tepalu ar gali but del LT dyzelio taip pat? nes kaip visi zinom su anu saliu kuras smagiau deginasi..