Pavaru dezes remontas, kur?*

Pradėjo Saulius_, Gruodis 27, 2011, 13:28:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

Minde9999

Su pavaru deze ir man teko susidurti avensis t25 ismesdavo penkta pavara. Apziurejo mechanikai tai reikia krumpliaracio, movos,guolio, atbulines eigos krumpliaracio ir dar zieduko .. tai vien detaliu kaina 525 eu plius darbas tai isviso 600euru .. pasitariau ,kad geriau keisti kita deze is anglisko varianto dezes kaina 150euru plius darbas 90 euru. Aisku irgi laimes dalykas ar pataikei gera deze ziuresim,kaip laikys.

Viktoras777

Raseiniuose gerai tvarko dezes, 220eu su darbu 5 begio problema isspredzia T25 avensiui... jei meta tik 5 begi, uztenka nuemus dangteli dezes pakeisti 5 begio krumpliarati, jo guoli ir tepalus (dezes imti nereikia). O seip jei norit kad nebutu problemu su 5 begiu, nevaziuokite maziau 80km/h greiciu  5 begiu. Nes mazesniu greiciu gaunasi didele apkrova krumpliui ir poto prasideda bedos.

Artūras Alytus

Nekuriant naujos temos. Gal zinote kiek alyvos reikia 2001 d4d  avensis pavaru dezei? Kokia alyva rinktis. Kokia rekomenduoja gamintojas?

robertas1993

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 21:50:50 PM
Raseiniuose gerai tvarko dezes, 220eu su darbu 5 begio problema isspredzia T25 avensiui... jei meta tik 5 begi, uztenka nuemus dangteli dezes pakeisti 5 begio krumpliarati, jo guoli ir tepalus (dezes imti nereikia). O seip jei norit kad nebutu problemu su 5 begiu, nevaziuokite maziau 80km/h greiciu  5 begiu. Nes mazesniu greiciu gaunasi didele apkrova krumpliui ir poto prasideda bedos.

Pas mane rav4 5 begiu 80km per h nevaziuoja, kratosi variklis reik butinqi pasiekti daugiau nei 110 km per h tada normaliai, maniau cia kazkokia problema atsirado, o pasirodo kad ne :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Awriuxx

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2016, 00:39:48 AM
Pas mane rav4 5 begiu 80km per h nevaziuoja, kratosi variklis reik butinqi pasiekti daugiau nei 110 km per h tada normaliai, maniau cia kazkokia problema atsirado, o pasirodo kad ne :D

Nesupratau, tu čia juokais ar rimtai?  Jei rimtai, tai tikrai ieškok problemos. Aš prie 60 km/h kartais užsigalvojęs įkišu 5 bėgį. Sunkiai įsibėgi, bet nieks nesikrato

robertas1993

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Rugpjūtis 10, 2016, 19:55:16 PM
Nesupratau, tu čia juokais ar rimtai?  Jei rimtai, tai tikrai ieškok problemos. Aš prie 60 km/h kartais užsigalvojęs įkišu 5 bėgį. Sunkiai įsibėgi, bet nieks nesikrato

manau kad ten viskas gerai, nes 4 varomi ratai pas ta rav4 tai reikia prie aukstesniu apsuku jungt begius, kiek pastebejau 2 begi galima jungt prie 20km/h, 3-40km/h, 4-70km/h, 5-110km/h :) tik priprast sunkoka prie tokios dezes, kartais buna per zemas greitis norint perjungt begi, kartais per didelis greitis :D o pavyzdziui yariui visai kitaip, 5 begi galima jungt ir prie 50 km/h, o dar isvis is vietos galima pajudeti ir su antra pavara (visi stebejosi kaip taip imanoma :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

bladas

ir kas čia stebėjosi, kad įmanoma pajudėti antru bėgiu? Kai labai slidu, aš tik taip ir pradedu važiuoti, ir nesvarbu, kokios markės mašina, visokių jų savų ir valdiškų esu valdęs

Donis7

Dažniausiai stebisi tie, kurie važinėja su benzais...jie antru bėgiu normaliai nepajuda. Turbūt su visais dyzeliais gali iš vietos 2 pavara pajudėti be didesnių problemų.

Awriuxx

Citata iš: bladas Įrašytas Rugpjūtis 10, 2016, 21:54:05 PM
ir kas čia stebėjosi, kad įmanoma pajudėti antru bėgiu? Kai labai slidu, aš tik taip ir pradedu važiuoti, ir nesvarbu, kokios markės mašina, visokių jų savų ir valdiškų esu valdęs
Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2016, 21:50:36 PM
manau kad ten viskas gerai, nes 4 varomi ratai pas ta rav4 tai reikia prie aukstesniu apsuku jungt begius, kiek pastebejau 2 begi galima jungt prie 20km/h, 3-40km/h, 4-70km/h, 5-110km/h :) tik priprast sunkoka prie tokios dezes, kartais buna per zemas greitis norint perjungt begi, kartais per didelis greitis :D o pavyzdziui yariui visai kitaip, 5 begi galima jungt ir prie 50 km/h, o dar isvis is vietos galima pajudeti ir su antra pavara (visi stebejosi kaip taip imanoma :D

Nemokėčiau su tokia mašina važiuoti, užsipurtyčiau nuo žemų sūkių.

augisz

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2016, 22:00:52 PM
Dažniausiai stebisi tie, kurie važinėja su benzais...jie antru bėgiu normaliai nepajuda. Turbūt su visais dyzeliais gali iš vietos 2 pavara pajudėti be didesnių problemų.

O man atvirksciai su dyzeliu uzsipurtau, o su benzu gerai iseidavo. Tiesa buvo mazda 6 2.3 122kw 5 begiu, kurie laaabai trumpi buvo.

aleks

Dezes Vilniuje gerai tvarko Mindaugas. Tikrai patariu.
8 686 73796

toredo

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2016, 00:39:48 AM
Dyzelis 5 pavara 80kmh turi vaziuoti tvarkingai. Nesvarbu 2 ar 4wd. Kiek teko vazinet su dzipais dyzeliniais, visi 5 pavara begejasi labai svelniai ir nuo 70kmh

Rolkis72

robertas1993

tai manot, kaltas smagratis? siaip prie 140 km/h irgi jauciasi silpna vibracija... :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

toredo

Patikrink pagalves is pradziu. As irgi galvojau, kad smagrati reikia keist kai kratesi masina. Buvo plysusi priekine pagalve.