Nusivyliau aš avensiu

Pradėjo ketvirtasis, Sausis 10, 2009, 18:27:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Kas sakė, kad toyota avensis yra gera mašina - ŠUDAS paskutinys. Įsivaizduokit turėjau 4 mašinas, tik šita 2004 D4D 2,0 pareikalavo tiek daug invęsticijų. Kur tai matyta, "nauja' mašina o gali važiuoti tik apie 15000 km. Poto keisk detales, kurių kaina viršyja kitą prastesnę mašiną. Tai yra už tuos pinigus gali nupirkti kitą auto. Nesakau, kad neturiu pinigų, bet kai sužinojau, kad mašinos resursas toks mažas nusiminiau. Ką tie siauraakiai gaminti nemoka, o gal tai tik gera reklama šudinam daiktui. Tai mieli forumiečiai džiaugities kiek norit, bet toyota "Š" paskutinys.

Sulinys

Itariu kad tau spidometras masinai buvo atsuktas ar nieks nevuvo tvarkyta.

unholy

jeigu nemoki pirkt masinu tai ne gamintojo beda, o tavo.bet kokia gera masina galima davaryt iki lauzo labai greit. beje idomu suzinot kokios ankstesnes tavo masinos buvo.

ketvirtasis

Pirkti, cha cha tai tikrai sugebu. Bet kur tai matyta, kad mašinos resursas apie 15000. Negali pati mašina taip gesti, nesvarbu užvaryta ar ne (tai juk toyota). Anos (ankstesnės mano mašinos) buvo žymiai senesnės, bet net nežinojau kas yra tas smagratis. O čia še tau apynaujis BROKAS, ir kiek domėjausi beveik visoms toyotoms ta pati bėda. Teko bendrauti su keletos šio apynaujo broko (kitaip nepavadinsi) savininkais. Tai vienas sumokėjo 4.100, kitas panašiai. Ar ne per daug sutapimų tokiai mašinai. O gal ir jie "nemoka" pirkti, manau kad jie apsiriko - ne tos firmos mašiną nusipirko. Va bendradarbis turi FOKUSĄ (paskutinė mašina kurią pirkčiau), bet jis nežino kas tas smagratis.
Mano ankstesnės: Opel astra'92
                            Delfinas'94
                            Mitsubish Space Runer'95
                            Toyota Picnic'99

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Minde9999

na idomiai cia... ,o kaip su picniku ..kiek pravaziavai is viso km.. ,kai nuspirkai.. na ir ar buwo problemu.. ir kdl iskeitei i avensi?:)

mind

nuo vilko ant meškos.
Kas dėl garso izoliacijos, tai pas mane magė labai garsiai groja. :):):)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Sulinys

Cia yra nesamone 15000 ir masinai viskas^^

Smac

Man atrodo biski skaiciukus sumaise, gal tikrai 150, o ne 15Kkm? Nes, jei kiekvienam Avensiui po 15 reiktu keisti sia detale, tai niekas nevazinetu Avensiais... O kas zino, kiek laiko atlaiko tas smagratis kai ji pakeicia? Ar vel tas pats intervalas ir keisk? Ir taip kas 150Kkm????? :o
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kaktusas

Koks kosmaras, lauzas pakliuvo :)
Bet kurios markes auto perkant gali taip nepasisekt, tai jei nori kad butu ciki imi is salono ir pirmyn :) O kad ir apynaujes, bet nenaujos pirkimas, kaip ir daug kur rasosi, yra loterija :)
Is keturiu viena prastesne, ne taip ir blogai :)

O cia dabar rekaut apie sudus...
Ir taip gaunas kad kiek itartinai nuskambejo fraze "Pirkti, cha cha tai tikrai sugebu."

NNZ

na to smagracio intervalas yra 150k -190k km. tai cia taip toyota ant sito sutaupe, baige garantinis ir keisk. Is patirties zinau ko naujesne tuo blogesne, as asmeniskai neujesni avenis kazin ar pirkciau. Prie kiekvienos masinos galima prisknist, kad ir prie to mineto focus jei pas ji variklis tdci tai jis dar nezino kas reiskia purkstuku pakeitimas... ir tokiu galiu minet begalo daug.. nes aplinkui daug zmoniu kurie nukenteje nuo visokiu masinu..., kad VW/Audi zymieji TDi varikliai pas kuriuos oro srauto matuokliai taip pat greit iseina kaip avensiu D4D smagraciai, o dar vokisku varikliu drebejimas tai nevienas sh... taip baisiai nedreba... krc tema neissemiama.. Kaip yra su visom prekem kuo mazesni zinoma daikta perki tuo didesne tikimybe, kad nusipirkis bloga, cia kaip pasakiu visi gali pagaminti gera daikta tik didesnis sansa pas prastesniu gamintojas, kad tarp geru daiktu dazniau pasitaikys blogu, nei pas geresni gamintoja. Nu blin ir pats ciut suprantu ka parasiau.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Jordan

Citataketvirtasis parašė:
Kas sakė, kad toyota avensis yra gera mašina - ŠUDAS paskutinys. Įsivaizduokit turėjau 4 mašinas, tik šita 2004 D4D 2,0 pareikalavo tiek daug invęsticijų. Kur tai matyta, "nauja' mašina o gali važiuoti tik apie 15000 km. Poto keisk detales, kurių kaina viršyja kitą prastesnę mašiną. Tai yra už tuos pinigus gali nupirkti kitą auto. Nesakau, kad neturiu pinigų, bet kai sužinojau, kad mašinos resursas toks mažas nusiminiau. Ką tie siauraakiai gaminti nemoka, o gal tai tik gera reklama šudinam daiktui. Tai mieli forumiečiai džiaugities kiek norit, bet toyota "Š" paskutinys.

Biski jaunuoli uzvalgyk kokiu vitaminu nuo streso, ir kita karta eidamas i turgu pasiik koki dede, kad padetu tau issirinkti, nes matau esi naivuolis geras, jei 2004m masina gali buti su 15ooo rida...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

wisper

Pries perkant masina reiktu pasidomet apie ja, net Toyota gamintojai pripazino, kad sio modelio pirmi du metai yra nenusiseke, kas ir yra `03 ir `04. nuo `05 jau ejo pataisyti modeliai. `04 metu gale buvo atsaukta nemazai modeliu del broko, bet nevisi ir stai tu turi isskirtini Toyota modeli kuris genda. Ant kiemo stovi `05 galo D4D 2,0 l ir kiek man zinoma jokiu problemu neturejo ;)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

unholy

siulau uzdaryt sita tema, nes cia bereikalingos diskusijos, sukeltos vieno neismanelio.