Nusivyliau aš avensiu

Pradėjo ketvirtasis, Sausis 10, 2009, 18:27:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Buvau ir aš kažkada tame forume. Tai ten gyvenimas tikrai verda. ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

unholy

espeisa turim jau kokie 4 metai.beveik 2 metus prastovejo garaze, prireike masinos tai brolis vazineja.siaip stovis geras, bet vis kokia nesamone islenda.bet su rimtesniais masinos agregatais jokiu bedu.beje alfa 156, vazinejau 2 savaites su 1.9jtd,puiki masina, tik pavazinejus ta supratau.o su toyota jau trecia vazineju.pirmoji corolla buvo 1986 metu berots.dyzelis.virinta galva buvo.beveik 4 metus atvazinejom be jokiu bedu.tada atsirado espeisas,ir carina 2, kuriai langai labai rasojo,itarimas didelis buvo, kad biski skendus.bet visa kita ledas.gaila kad teko parduot susikloscius aplinkybems.na ir dabar be jokiu problemu bruzinu avensis:) sekanti masina bus toyota/lexus arba antram plane subaru.tad sekmes man eksplotuojant toyotas ir kitiems:)

Jordan

jo, man alfa 2.4 JTD irgi atrode ziauriai gera masina, su neralia isvaizda, ir visas toks geris uz tokia tik kaina;) , kol neapturejau jos. Tada prasidejo forumas, skaiciau bedas zmoniu (daugybes) ir pradejau viska is eiles jai keisti ta pati ka jie... Turbina,oro srauto matuokle,vaziuokle (uz 800lt, o barskejo vos ne taip pat) guoliai variklio (nes uzsikirto), sankaba ir t.t.
 Visos sitos bedos kone kiekvienoj 156 tik islenda anksciau ar veliau... Reziume 10 000 km - 1700E remontui. Trukus kantrybiai parduota, su dar begalia laukianciu investiciju. Tuomet pasakiau kad issirinksiu tokia marke automobilio, kuri yra placiai zinoma kaip gero automobilio (ko nepasakysi apie alfa, ar renault, fiat ir t.t.) dabar esu patenkintas be galo... tie patys 12 000 km o REMONTO darbam nei vieno lito neisleista pthu pthu pthu !!! (neskaitant, padangu, tepalu, pagr. dirzo)  Liux automobilis !B)
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

mind

CitataJordan parašė:
dabar esu patenkintas be galo... tie patys 12 000 km o REMONTO darbam nei vieno lito neisleista pthu pthu pthu !!! (neskaitant, padangu, tepalu, pagr. dirzo)  Liux automobilis !B)
Ir aš patenkintas be galo ir su galu :)pas mane ~20 000 km o REMONTO darbam 160 litų išleista pthu pthu pthu !!! (neskaitant, padangu, tepalu, pagr. dirzo) . Paspjaudau į kompaniją ir aš. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Gytyto

Pas man tai buvo su Liutuku nenusiseke. Mergaitei pirkau 306   1.4benzinukas. atrode niu pasaka :) o paskeitus tepalus preadejo variklis durnavot, 3,5 begiai dingynet tai nevelnio. gryzau prie japonu :) Nes turejas Mazda 626, Mitsubishi Lancer ir tada nutariuau ka kitko isbandyt ir padriau kalida :(
Niu o daba avesnis tai liux, tikras lexusas :D Tik va reik duslika pastvarkyt, prakiuro....

kaktusas

CitataJordan parašė:
Alfa Romeo 156 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(   tuo viskas ir pasakyta...:@

Pritariu! Kai sako bože moi, juokas tikrai neimdavo kai teko vazinetis :@

unholy

o vat draugo tevui 156 nebyra tik buna kartais neuzsiveda siaip is lempos:) aisku vaziuokle tvarkyt vare i vilniu, nes kaune raktu tokiu neturi,tepala kai keite sako 20 litu, paskui pakeite sake kita kart bus 40 nes priejimas sunkus:) zodziu didesniu bedu kaip kitiems su ta alfa ner,bet manau bus :) na bet tema ne apie tai.

ketvirtasis

Na va mielieji kokia tema įdomi išsirutuliavo, o juk kažkas norėjo "rakinti".

valdasw

Taigi ,kad įdomi, tik  jau reikėtų ją į naują temą pervadinti pvz. Toyota prieš kitus (ar visus) B):)

ketvirtasis

Citatavaldasw parašė:
Taigi ,kad įdomi, tik  jau reikėtų ją į naują temą pervadinti pvz. Toyota prieš kitus (ar visus) B):)
Na ne taip temą reikėtų pavadinti, nebent "TOYOTA tikrai nėra gera mašina" kaip apie ją visi galvoja. Eilinis brangus mašiniukas, tik tiek galiu apie ją pasakyti. Bet kad gera tai ikrai nesutiksiu.

Memelis

O as nesutiksiu, kad ji negera. Nieko nera amzino ir jeigu pasiimi auto kuri pries tai jau daug ko gyvenime maciusi tai nera ko noret. Toyotas ir servisai giria, ir taip jos vertos geru ir patikimu auto vardo. B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Saulius SSS

kolkas as visai patenkintas savo senike ;):D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ketvirtasis

CitataSaulius SSS parašė:
kolkas as visai patenkintas savo senike ;):D
Va ta ir norėjau pasakyti, kad senesnės ilgiau laiko nei tos naujos.

OSU_FC

A kuo tai susiije su toyotos ypatingumu :? Cia galioja visom masinom?

Pretendent

Gal geriau konkreciau vardinam Toyotos trukumus, nei bendrai warom ant santykinai patvariu automobiliu vardo.   Kol kas as savaja Avensis patenkintas :)

Nesakau, kad nera trukumu: sankaba ir vairo sistema  kelia nerima :|