Vairas ar stiprintuvas

Pradėjo zilvinas929, Gegužė 10, 2011, 20:28:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Citatamind parašė:
kryžmė
Ale aš čia kaip egzpertas pavariau. B)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

AVENSIS D4D CHIP

Citatamind parašė:
Citatamind parašė:
kryžmė
Ale aš čia kaip egzpertas pavariau. B)
ale matai kap būna:D

zilvinas929

Supurskus vairo kryzma WD40, po to sutepus paprasta variklio alyva.Pravaziavau jau apie 5tuk.km. ir jokiu bedu.Tai kam keisti kryzma nauja Taivanio ar dar kokia pagaminta sklepe kuri tikrai nelaikys? Pas kurios yra si beda, sunkiai sukinejasi vairas ar girdisi pasaliniai garsai vaira sukinejant tikrai siulyciau, pirmoj vietoj sie veiksmai...
1.Paziureti ar pakankamai itemtas vairo stiprintuvo dirzas (ar necypia uzvedus jei reikia patemti).
2.Pasikeisti vairo stiprintuvo skysti.
3.Sutepti kryzma ir vairo strypo salnikus,nes jei salnikai yra sausi mes girdime nemalonu garsa.
4.Jei tai nepadeda tada jau galima vaziuoti pas aukstos kvalifikacijos "MEISTRUS" kurie nulupa devinta kaili, nors to nepatarciau/////

Pauliuz

Sveik, kaip supratau ir man ta pati problema. Kai pirkau automobili, viskas buvo gerai, po keliu savaiciu pradejo vairas sunkiau sukiotis. Vairas sukasi intervalais, tai sunkiau, tai lengviau.. Is pradziu galvojau gal skyscio truksta, nes buvo ties min. Pripyliau iki max, bet nepasikeite. Dirzelis necypia, tikrinau, itemptas pakankamai. Siandien padandziau pasikelt masina ir pasukiot vaira ratams nesiekiant zemes, intervalais jauciamas tas pats pasipriesinimas. Tai manau, kad bus jusu minetos kryzmes. Tik nelabai supratau kas per dalykas tos kryzmes? :D Gal galit papasakot kur jos yra ir kaip prie ju prieit?

FUX

O kaip jus preinat prie tos kryzmes, labai nepatogioj vietoj ji yra
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

sivra

CitataFUX parašė:
O kaip jus preinat prie tos kryzmes, labai nepatogioj vietoj ji yra
Va tik del to meistrai ir lupa devynis kailius. kryzme matosi sunkiai, o mums ja nuimti ir po to teisingai ideti ja reikia.
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Pauliuz

Tai pasakysit kur ja rast ar ne? :D

NNZ

CitataPauliuz parašė:
Tai pasakysit kur ja rast ar ne? :D

nusiimk oro filtrą ir ten gerai matosi...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Pauliuz

Supurškiau WD40, "kaip ranka nuėmė" :) tik įdomu ar ilgam, nes ta jungtis jau parūdijus, tai manau ilgai netruks kol vėl išplaus tą WD40 ir apsineš naujomis rūdimis. Labai keista, kad ta jungtis niekuo neuždengta, ten taip ir turi būti, ar pas mane kažko trūksta? Bent jau ant mano senosios mašinos (Seat), buvo uždengta aklinai, todėl tokių problemų nekilo.

NNZ

jo jinai tokia ir yra niekuom neuždengta. WD40tai gerai rūdis nuėmei, tik poto reikėjo sutept purškiamu tepalu, kur naudoja motociklų/dviračių grandinėms tepti. Jis netoks kibus ir dėlto ilgiau užtenka laiko kol vėl pradeda strigti. Tik nuplovus purvą ir užpurškus WD tempė metus. Viską vėl padarius+sutepus tuo tepalu jau tuoj 2 metai bus, jokių blogėjimo pojučių. Arba nesiknisti ir nuvaryt į servisą, kad pakeistų kaina 150-300 su viskuom.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Venza

Jeigu abi rankos ne kaires,pasikeist tas kryzmes galima.Aisku laiko atims.Jeigu pas ka noras toks atsirastu,galiu parupint gan svieziu kryzmiu :D ( nebrangiai :D ) Manau,kad visoms Toyotoms jos vienodos, nes nemazai i metalo lauza iseina nuo Yaris ir Matrix.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...