Avensis priekinis stiklas

Pradėjo sauliniz, Sausis 03, 2012, 20:51:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kalapiziukaz

priklijuotas tas daviklis buna prie stiklo, keiciant manau tik perklijuoja ta pati

dainilandija

taip evelke pilkington, kuris ir yra kaip originalus tik nebus toyota zenkliuko, o del davikliu viska kuo puikiausiai perklijuoja. 660 kaina sildomo su davikliais. kiti pigesni.

sauliniz

CitataGincius parašė:
Pas mane Pilkington laminated, šildomas su lietaus sensoriais, Toyota užrašu ir ženkliukais. Ir stiklo gamybos metai sutampa su mašinos pagaminimo metais. O braižosi žiauriai, nors ir itin saugau. Gal čia tas laminated turi įtakos. Turėtų būti kažkuo dengtas.
pas mane irgi toks pats tik kad nesildomas, tai visiskai nesibraizo ir atrodo kai naujas, gaila net toki langa mesti lauk :(

Kalapiziukaz

Siulau palaukt pavasario, maniskis irgi skiles, tai sakiau iki pavasario nekeisiu, nes per ziema stiklai labiau braizosi, tai butu gaila nauja braizyt :)

bladas

CitataGincius parašė:
Pas mane Pilkington laminated, šildomas su lietaus sensoriais, Toyota užrašu ir ženkliukais. Ir stiklo gamybos metai sutampa su mašinos pagaminimo metais. O braižosi žiauriai, nors ir itin saugau. Gal čia tas laminated turi įtakos. Turėtų būti kažkuo dengtas.
"Laminated" reiškia laminuotas stiklas, arba tripleksas, - du stiklai suklijuoti tarp jų esančia skaidria plėvele, (tai ir yra trečias sluoknis, iš čia ir terminas "tripleksas") pats stiklas niekuo nėra padengtas

bladas

Citatabladas parašė:
CitataGincius parašė:
"Laminated" reiškia laminuotas stiklas, arba tripleksas, - du stiklai suklijuoti tarp jų esančia skaidria plėvele, (tai ir yra trečias sluoknis, iš čia ir terminas "tripleksas" ) pats stiklas niekuo nėra padengtas

Bemsas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatabemsas parašė:
Pas mane ant visu buvusiu Toyotu tik TOYOTA uzrasa buvo.
o ant corolos verso?

Tik uzrasas TOYOTA :p Ir kazkaip nelebai maciau originaliu stiklu su tamsinta juosta virsuje. Kai keiciau savo praeitai Corolai, tai pastate panevezio gamybos su juosta tamsinta.

Andriusa321

sveiki pas mane tapati problemike tik ne autostradoje pasigavau, maniske praktiskai 2009 metu tai jau su visais tais davikliais is evelko per pazystamus sake uz 450lt padarytu, pabijojau kad neskiltu tia nuvaziavau netoli namu i firmele kur vien tik masininiais stiklais uzsiima, tai jau su visais davikliais ir darbais paskaiciavo 375 Lt. bet vaikinai patare nekeisti kol orai nesusils tai nutariau pavasario palaukti kiap orai bus jau normalus, tai man tik igreze lauksiu pavasario skambinsiu i draudima ir reiks keisti. tik kad per visa gyvenima neturejau ivikiu su kasko maniau jau reiktu gal nebesidrausti :)

dtinas

jei jau tokia auto turi ir pabrezi, kad 2009 metu, tai gal napagailek dar keliu litu ir kaskui..

Andriusa321

ne del to kad gailiu... bet kazkaip neturejau draudiminio kasko ivykio ,zinai buta ir draudi bet kaip sakoma: - niekada negali zinoti, ar del vagystes ar kas tave apipils ar tu ka nors tai su maske ir tas pats, cia man ir su stiklu buvo civilines ir kasko skirtumas menuo, bet tik tikpo draudimo po keliu savaiciu sia tau ir dovanu i stikla :) turiu viena pazystama kuris pasiima is kasko viska dar ir su kaupu tai lempos tai stiklai tai kas nubrozdina ... turi superini kiema

Aivis

CitataAndriusa321 parašė:
sveiki pas mane tapati problemike tik ne autostradoje pasigavau, maniske praktiskai 2009 metu tai jau su visais tais davikliais is evelko per pazystamus sake uz 450lt padarytu, pabijojau kad neskiltu tia nuvaziavau netoli namu i firmele kur vien tik masininiais stiklais uzsiima, tai jau su visais davikliais ir darbais paskaiciavo 375 Lt. bet vaikinai patare nekeisti kol orai nesusils tai nutariau pavasario palaukti kiap orai bus jau normalus, tai man tik igreze lauksiu pavasario skambinsiu i draudima ir reiks keisti. tik kad per visa gyvenima neturejau ivikiu su kasko maniau jau reiktu gal nebesidrausti :)
Mašinai iki 5 metu,jei draudi be detalių nusidėvėjimo,kasko keičia orginaliom detalėm,tai tau stikla turi įdėti orginala ir jio kaina,tau beveik atstos visa kasko mokestį,kurį tu buvai sumokėjas ir nereikės po kažkokius garažiukus važinėti.
Gazas dugnas .......

Andriusa321

Dekui Aivi uz info pas mane kaip tik tas variantas be detaliu nusidevejimo ir yra ;)

sauliniz

na jo, uz 400lt galima rasti kas pakeistu stikla su tuo lietaus davikliu, bet jei davikli nuimtu nuo seno stiklo ir detu ant naujo, nes siaip daviklis kainuoja apie 500lt :) paskambinau i Tokvila, sakau uz kiek pakeistumet man stikla, tai jie paskaiciavo 2450lt :D stiklas+daviklis+darbas. Sakau kad ta davikli galima nuo seno stiko nuimti ir det ant naujo, o jie sako, kad tai daug kas daro bet pagal technologija reikalauja stikla keisti su nauju davikliu, todel kad paskuj tas daviklis gali "pjauti gryba".
Tai pas ka draudiminiai atvejai, tai is draudimo reikia reikalauti pilnai naujo stiklo su nauju davikliu :)

Modka

Citatasauliniz parašė:
na jo, uz 400lt galima rasti kas pakeistu stikla su tuo lietaus davikliu, bet jei davikli nuimtu nuo seno stiklo ir detu ant naujo, nes siaip daviklis kainuoja apie 500lt :) paskambinau i Tokvila, sakau uz kiek pakeistumet man stikla, tai jie paskaiciavo 2450lt :D stiklas+daviklis+darbas. Sakau kad ta davikli galima nuo seno stiko nuimti ir det ant naujo, o jie sako, kad tai daug kas daro bet pagal technologija reikalauja stikla keisti su nauju davikliu, todel kad paskuj tas daviklis gali "pjauti gryba".
Tai pas ka draudiminiai atvejai, tai is draudimo reikia reikalauti pilnai naujo stiklo su nauju davikliu :)
pilnai taip nes tikrai poto nebeveiks taip kaip veike, dazniausiai rasoja pakeitus prie daviklio todel jis prastai veikia
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

sauliniz

tai vat, technologija yra technologija, sioj vietoj draudimuj nepavyks sutaupyt :)