Toyota Auris sanaudos

Pradėjo maryyjus, Sausis 10, 2012, 13:37:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

6,2 visai normalios sanaudos
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

maryyjus

Mano mazos masinos apetito nesumazino net Tokvilos meistrai, atliko variklio diagnostika, patikrino purkstuku parametrus ir viskas gerai, isvale EGR voztuva ir oro srauto matuokle.Is po diagnostikos nuvaziavau pripyliau pilna baka kuro ir po to nuvaziaves 100km vel pripyliau pilna ,bake truko 10.6 litro dyzeliuko, taigi si auriukas mieste pasiema 10.6l /100km vazinejant ramiu rezimu.
Po to paskambinau i tokvila ir pasakiau, tai jie pasake tai turbut sitos masinos ir yra tokios sanaudos, nes jie jokiu gedimu nerado.
Tai kas turetu dar ka pridurti del tokiu sanaudu?
vienintele iseitis manyciau -pardavimas.

S_Kulikauskas

Siulinciau palaukti iki orai susils. Paziureti kiek ji vartos vasara.

Tokios sanaudos tikrai ziaurios, as lygiai su tokia pat vazineju siuo metu rodo 6,5 , cia grynai miesto su Chuliganisku vazinejimu :), Na tegusl bus 7, nes kompas apie 0,5L pas mane grybauja.

Su tokiom sanaudom CO turetu buti nesveikas. Arba tikrai kaskur leidzia.

AVENSIS D4D CHIP

normalios tos sanaudos,pas mane irgi vazinejant tik mieste 10ltr gaunasi,isvaziuoji i uzmesti ir sumazeja iki 7ltr vidutines,dar vasara ateis dar sumazes;)

S_Kulikauskas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
normalios tos sanaudos,pas mane irgi vazinejant tik mieste 10ltr gaunasi,isvaziuoji i uzmesti ir sumazeja iki 7ltr vidutines,dar vasara ateis dar sumazes;)

Tu cia apie 2.0 Auri kalbi?

AVENSIS D4D CHIP

CitataS_Kulikauskas parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:

Tu cia apie 2.0 Auri kalbi?
na ne apie LAND CRUISERI tai tikrai;)zinoma apie AURI:)na nedaug skirtumas buna tarp 2,2 ir 2,0 sanaudu 0.5-1ltr,taip kad manau panasios turetu buti sanaudos kaip ir avensio,beje sanaudos nuo tapkes sunkumo priklauso daug ir ant kiek ta masina suesta:)

S_Kulikauskas

Nu gal.
 Siuo metu galima beda versti Salciui, pasildymams nuolatiniams, keliams slidesniems, gal dar DPF retkarciais suvalgo kaskiek. Nu bet jai ir vasara rezultatas bus toks pats tai net nezinau ka jam ir patarti.

mega

kolegos, aš jums seniai sakiau, kad ieškot sliekų ten, kur toli gražu ne sliekai veisiasi. Kiek kainavo tai išsiaiškinti Tokviloje?

AVENSIS D4D CHIP

CitataS_Kulikauskas parašė:
 Nu gal.
 Siuo metu galima beda versti Salciui, pasildymams nuolatiniams, keliams slidesniems, gal dar DPF retkarciais suvalgo kaskiek. Nu bet jai ir vasara rezultatas bus toks pats tai net nezinau ka jam ir patarti.

beje kai dpf stipriai uzsikimses tai daznas jo pradeginimas irgi dadeda koki litra;)

maryyjus

Citatamega parašė:
kolegos, aš jums seniai sakiau, kad ieškot sliekų ten, kur toli gražu ne sliekai veisiasi. Kiek kainavo tai išsiaiškinti Tokviloje?

Palikau 200 uz ta malonuma, bet naudos jokios, tik islaidos, abejotina man jo kvalifikacija nieko nepatare, tik pasake kad tokios ir turetu buti sanaudos, nors pats gamintojas deklaruoja visai kitokius skaicius. tai idomu kuriam gale tie sliekai slepias.

kalava

Citatamaryyjus parašė:
Mano mazos masinos apetito nesumazino net Tokvilos meistrai, atliko variklio diagnostika, patikrino purkstuku parametrus ir viskas gerai, isvale EGR voztuva ir oro srauto matuokle.Is po diagnostikos nuvaziavau pripyliau pilna baka kuro ir po to nuvaziaves 100km vel pripyliau pilna ,bake truko 10.6 litro dyzeliuko, taigi si auriukas mieste pasiema 10.6l /100km vazinejant ramiu rezimu.
Po to paskambinau i tokvila ir pasakiau, tai jie pasake tai turbut sitos masinos ir yra tokios sanaudos, nes jie jokiu gedimu nerado.

Keista vienok. Kitas Auris sunaudoja 6.3 l/100 km keliais postais auksciau, panasiai mano avensius.
Trasoj vaziuojant toliau nei 100 km, vid sanaudos nenukrenta iki 5.5?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

kalava

Citatakalava parašė:
Citatamaryyjus parašė:

Keista vienok. Kitas Auris sunaudoja 6.3 l/100 km keliais postais auksciau, panasiai mano avensius.

vuo, su ilgesniais pasildymais ryte ir smarkiau spaudziant tapke sugebejau su 60 L nuvaziuot tik 600 km, t.y. 10 l/ imtui kilu.
tai gal maryyjus visada "sunkiai" gaza spaudi? :)

S_Kulikauskas

Katik vel uzsipyliau tai 7-i litrai gavosi, nors kompas rode 6,2L, vidutinis greitis 39kh ir 16val vairavimo. Bet vaziavimo stiliaus tai geriau nepasakosiu, nors tiesa vienas Mersas aplenke :) .

kalava

Citatakalava parašė:
Citatakalava parašė:
Citatamaryyjus parašė:

vuo, su ilgesniais pasildymais ryte ir smarkiau spaudziant tapke sugebejau su 60 L nuvaziuot tik 600 km, t.y. 10 l/ imtui kilu.
tai gal maryyjus visada "sunkiai" gaza spaudi? :)

paskaiciavau tiksliau - 590 km su 52 l kuro, tai gaunasi 8.81 l / 100 km. Is akies buvau daugiau uzmetes. nu bet su ilgesniais pasildymais ir sportiskesniu vaziavimu miesto salygom manau normalu

dainilandija

Pries matuojant nunulinkit kompus ir rodys normaliai.