Avensis posukiu problema*

Pradėjo Gedajus, Sausis 07, 2012, 12:49:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gedajus

sveiki,
gal kas buvot susidure:
jungiant posuki i desne pradeda degti abieju pusiu posukiai (tik kaires silpnesne sviesa), kai i kaire, tada normaliai, rodo tik kairi posuki. Rankenele buvau ir kita uzdejas, tai tas pats.

Ignas888

Sveiki,
pas mane tai isvis prapuola posukai, kai jungi nera nei kaires nei desnes puses. Pakeiciau visa rankenele, bet vistiek neveikia, avarinis veikia. Koks galetu buti problemos sprendimas?

Aivis

Pradžiai pabandykit paduoti gera mase tiesei į posūkį,jei nepadės, nors 1 priežastis atkris.
Gazas dugnas .......

RolisJ

Panasi situacija buvo, veike tik desine puse, kaltininkas - sukepes diodas, esantis signalizacijos grandinej.

Andriusa321

Sveiki tas kuris blankiai sviecia vadinasi trumpija kazkur o greiciausiai galinese farose viskas ant vieno bloko daznai sujungta tai normalu jei dregmes papuola i lempas siulyciau garaziuke issiardyti ir paziureti kaip ten su kontaktais kur lempos tvirtinasi pas mane pasarmoje buvo tai nuvaliau su svitriniu ir issisprende visos problemos nes ispradziu tik posukiai kvailiavo o veliau net ir stabdy nuspaudus prasidedavo diskanas :)

egijus

Turejau ir as sita beda. Nuvariau pas elektrika, tai iskart pasake kur problemos. Prie galines lempos nebuvo kontakto. Ten, kur laidai sueina i viena "fiske" oksiduojasi ir viskas pradeda mirkseti. Pajunge tiesiogiai ir baigesi vargai.
egijus

Ignas888

Nu va siandien jau ir avarinis streikuot pradejo. Tai mirksi tai nemirksi. Sakau gal visgi rele uzsilenke?

Gedajus

Problema isspresta, avensis nukeliavo pas elektrika, pakeisti du diaodai nuardzius panele. Kainavo 70 lt :)