2 din DVD, bei garso aparatura Avensyje

Pradėjo hugg666, Sausis 13, 2012, 16:29:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

soundwawe

Citatahugg666 parašė:
P.S. Kuri fyske yra nuo vairo valdymas?

įtariu, kad ta su 3 laidais vienas raudonas su baltu ligu kitasp ilkas o kitas violetinis. jei nesumaišiau spalvų. Bet balts su raudonu tai tikrai turi buti.

ketvirtasis

Kai pirksi 2 DIN magikę pasiteirauk dėl lankelio. Tie savo ruožtu būna dvejopi, bent man taip buvo. Manau, kad vidinės skylės būna keletos standartų, su dviem jau esu susidūręs.;)

ketvirtasis

Citatasoundwawe parašė:
Citatahugg666 parašė:
P.S. Kuri fyske yra nuo vairo valdymas?

įtariu, kad ta su 3 laidais vienas raudonas su baltu ligu kitasp ilkas o kitas violetinis. jei nesumaišiau spalvų. Bet balts su raudonu tai tikrai turi buti.

Angelinio

sveiki, turiu B9010 magnetola Avensyje, bet itariu kad kazkas negerai su lazeriuku, nes pagrojus keleta minuciu pradeda per kaloneles sklist keistas cezejimas ir pan. Gal kas nutuokiate kur Panevezyje galetu man paziuret tamageli, gal uztektu tik pavalyt ta lazeriuka ar paremontuot?

jarkalt

nusipirkau china 2 din gps dvd is cia: http://www.autodvdgps.com/car-dvd-player-with-indash-gps-navigation-system-and-digital-touchscreen-ipod-bluetooth-vcdc-for-200307-toyota-avensis-p-1078.html
Su mokesciais isejo apie 1600lt. Tiko visos jungtys, vairo valdymas veikia. Seip daiktas visai nieko. Jis kaip ir padalintas i dvi dalis 1-dvd, radijas, bluetooth, Ipod itt. 2-Navigacijos dalis ir cia yra smagiausia dalis, nes ji veikia ant Windows CE operacines sistemos, ten galima irasyti ivairiausiu playeriu su ekvalaizeriais ir grazesniais skinais arba ivairiu programeliu, zaidimu itt. galima irasyti tokia programele WOLFNCU http://wolfncu.ru/blog gali i sd kortele irasyti daug ivairiu programeliu ir navigaciniu programu ir su WOLF NCU interfeisu jas valdyti. garso kokybes ivertinimas (10 balu sistemoje) dvd- nu cia viskas gerai 9, fm tuner - 7 (jautrumas geras, bet biski truksta aukstu dazniu) GPS - jis ant Win CE imeti gera playeri turinti ekvalaizeri ir gali suderinti kaip nori, taigi - 10. bluetooth - per integruota mikrofona blogai mane girdi, bet komplekte dar yra isorinis, dar nejungiau - tai nezinau kaip bus. Rytoj instaliuos man garsa, vibroizoliacija, garsiakalbiai, stiprintuvas - tai gal atsiliepimai apie garsa pageres.

jarkalt

dar apie viena dalyka papasakosiu. del originalios magnetolos. Cia neseip magnetola, jos procesorius atlieka dar kelias funkcijas. pas mane yra gamykline navigacija su isvziuojanciu monitoriumi, ant to pacio monitoriaus rodo kuro sanaudas itt. isemus originalia magnetola navigacija jau neveikia ir kuro sanaudu neberodo. O kai spaudziu prie to monitoriaus open - tai jis atsidarineja ir uzsidarineja kaip nori kol neisjungi degimo. vat taip vat.

tuotavensis

Vakar pastebejau tokia problema. Mano avensyje 2007 metu ,idejus groti kompakta (cd grotuvas kartu su didele navigacija-virs klimos) pravaziavus per duobes kaireje priekineje koloneleje atsiranda traskesys, kartais garsas toje koloneleje visai dingsta. Idomu tai, kad tuneris. t.y radija groja be problemu tad reiskia problema ne koloneleje. Jeigu problema CD grotuve tai kodel traskesys ir garsas dingsta tik toje-priekineje desineje koloneleje. Gal kas turit kokiu ideju, nes man tai atrodo pilna mistika.]
nera to blogo kas neiseitu i gera

Angelinio

Sveiki ponai, gal patartumete kaip paprasciau isimti magnetola B9010 (TNS 700)? niekur nerandu priejimo. Dekoju.

GALLANT

Citatatuotavensis parašė:
Vakar pastebejau tokia problema. Mano avensyje 2007 metu ,idejus groti kompakta (cd grotuvas kartu su didele navigacija-virs klimos) pravaziavus per duobes kaireje priekineje koloneleje atsiranda traskesys, kartais garsas toje koloneleje visai dingsta. Idomu tai, kad tuneris. t.y radija groja be problemu tad reiskia problema ne koloneleje. Jeigu problema CD grotuve tai kodel traskesys ir garsas dingsta tik toje-priekineje desineje koloneleje. Gal kas turit kokiu ideju, nes man tai atrodo pilna mistika.]

Vadinasi kazkur vidui yra "salta paike", reiktu ieskoti kazkur tarp SAK (skaitmeninis analoginis keitiklis) ir audio procesoriaus.

GALLANT

CitataAngelinio parašė:
Sveiki ponai, gal patartumete kaip paprasciau isimti magnetola B9010 (TNS 700)? niekur nerandu priejimo. Dekoju.

Manau kaip ir visiem T25, nuimi ta juosta kur eina virs mages ir bardacioko bei ta plastmase kur pelenine. Tada pamatysi 4 galvutes ant 10 rakto dvi apacioj dvi virsui.

Angelinio

Aciu GALLANT uz atsakyma, meginsiu krapstyt savaitgali

Angelinio

Citatatuotavensis parašė:

Man lygiai ta pati beda, zodis zodin, todel ir noriu islupti maga ir nunest parodyt meistram, gal galetum GALLANT placiau paaiskint kas tas "salta paike"?

ketvirtasis

CitataAngelinio parašė:
Man lygiai ta pati beda, zodis zodin, todel ir noriu islupti maga ir nunest parodyt meistram, gal galetum GALLANT placiau paaiskint kas tas "salta paike"?
Nepatarčiau meistram nešti, kainuos tiek pat kaip kitas - paimtas iš šroto. Pastebėjau tokį gan keistą dalyką - šrote Avensio originalus magas (apie 100lt) pigesnis už Yariuko. Bet koks rimtesnis meistras tikrai brangiau paims už darbą ir už detales. Dar toks dalykas Avensio magikė MP3 negroja, tai geriau įsidedi elektroninį "CD keitiklį" ir pamiršti tuos kompaktus. Kokybė tų keitiklių tikrai gera, valdymas nuo vairo pilnai funkcionuoja.
Šalta paikė tai elektronščikų žargone - nedalituota ar blogai prilituota detalės ar kokio kito elemento "kojelė".
Rasti ją galima pasiėmus "platą" į rankas ir prieš lempą akilai žiūrėti, jei matai kiaurymę tai kitoj pusėje prilituoji. Be abejo tam dalykui reikia ne mažai patirties ir
įgūdžių lituoklis geras irgi nepamaišytų.

Angelinio

Citataketvirtasis parašė:
CitataAngelinio parašė:
Nepatarčiau meistram nešti, kainuos tiek pat kaip kitas - paimtas iš šroto. Pastebėjau tokį gan keistą dalyką - šrote Avensio originalus magas (apie 100lt) pigesnis už Yariuko. Bet koks rimtesnis meistras tikrai brangiau paims už darbą ir už detales. Dar toks dalykas Avensio magikė MP3 negroja, tai geriau įsidedi elektroninį "CD keitiklį" ir pamiršti tuos kompaktus. Kokybė tų keitiklių tikrai gera, valdymas nuo vairo pilnai funkcionuoja.
Šalta paikė tai elektronščikų žargone - nedalituota ar blogai prilituota detalės ar kokio kito elemento "kojelė".
Rasti ją galima pasiėmus "platą" į rankas ir prieš lempą akilai žiūrėti, jei matai kiaurymę tai kitoj pusėje prilituoji. Be abejo tam dalykui reikia ne mažai patirties ir
įgūdžių lituoklis geras irgi nepamaišytų.

Pas mane modelis B9010 ir groja mp3, todel ir noriu susiremontuoti. Jei remontas daug kainuos tada pagalvosiu apie cd cheindzeri...