2 din DVD, bei garso aparatura Avensyje

Pradėjo hugg666, Sausis 13, 2012, 16:29:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Savo Navi pardaviau su mielu noru, to priežastis "greitas" lazerio ir mechanizmo susidevėjimas. Navigacija veikia tik nuo kompakto, :o:o:o be šio originalaus DVD mago vertė nuliui. Kiniečiai jau spėjo "perspjauti" japonus - tuos magiukus leidžia su SD kortelėmis ar su kietais diskais. Dar viena priežastis kodėl nepatiko šis "magas" - mašinos langų bei apdailos gaila. Juk nepaaiškinsi kokiam narkomanui kad šio mago išimti beveik neįmanoma (varžtai pakeisti). Kiniečiai vėl pralenkė japonus yra keletas Kenwood modelių, kurių snukelis nusiima. Gaila Avensiams jie netinka (nesivaldo nuo vairo). Ir dar tas navi (pradedant nuo B900.... ) nieko mandro, nei filmą pažiūrėsi nei dar ko nors, o pati navigacija rodoma tik iš viršaus, bent tame B9002.

Bemsas

Na pas mane stovi B9008 tai labai patenkintas juo. Groja Mp3, yra blutufas, valdymas telefono ant vairo, valdymas balsu, priekine - galines kameros, zemelapiai, ko dar reikia?

Angelinio

sveiki, gal zinote kur paprastai avensyje buna CD changer (cd keitiklis), pas mane  B9010 i cd changer porta ikista fiske, vadinasi kazkur turi buti ir kitas laido galas. Dekoju.

MindeJ

CitataAngelinio parašė:
sveiki, gal zinote kur paprastai avensyje buna CD changer (cd keitiklis), pas mane  B9010 i cd changer porta ikista fiske, vadinasi kazkur turi buti ir kitas laido galas. Dekoju.

Daiktadezeje (bardacioke).

ketvirtasis

Na bardačioke tai ne taip pasakyta, tiksliau už bardačioko. O bardačioko galinė sienelė išpjauta atatinkamo matmens kiaurymė ir matosi tik keitiklio priekis. Tai tik tuo atveju jei tas keitiklis ne skaitmeninis (pvz Yatour), bet jei tas mažiukas (cigarečių pakelio dydžio) bus sunkoka, eik pagal laidą.
http://img2.oplius.lt/beta.plius.lt/images/anns/plius/4/4678/30/kita-ford-mp3-cd-changer-priedelis-cd-mp3-grotuva_6130850_normal.jpg

ketvirtasis

Citatabemsas parašė:
Na pas mane stovi B9008 tai labai patenkintas juo. Groja Mp3, yra blutufas, valdymas telefono ant vairo, valdymas balsu, priekine - galines kameros, zemelapiai, ko dar reikia?
O tu išimk DVD kompaktą na tarkim sugedo ar nusilpo tavojo grotuvo "lazeris".
:(Tada magnetola = "0":(

Angelinio

Pasidalinsiu savo problema, gal dar kam kils kokiu ideju, nes jau visai priejau akligatvi.
PROBLEMA:
magnetola B9010 (ta lieciamu ekranu) vaziuojant ir kalusant CD desineje puseje kalonelese dindineja garsas. krestelint i kokia duobele jis tai atsiranda tai dingsta. Automobiliui stovint vietoje (tiek uzvestas tiek ne) cd groja graziai ir tolygiai. Buvau isemes maga ir  nuneses pas meistreli, ten pagrojo tas magas kelias valandas patranke ji pakrate ir pan, groja puikiai. pameginau pajunges jam grojant judint visas fiskes - viskas groja puikiai. Radija visa laika groja gerai. Na tikrai nebezinau kur ieskot problemos. Bijau kad pakeitus maga ta problema gali likti, nes lieka neaisku ar beda magnetoloje ar kur kitur, taip pat bijau pirkti ta xcar link nes neaisku ar jis pades ispresti problema. gal kam dar kils kokia ideja. gal kartais kokiu elektronsciku cia uzsuka...:(

MindeJ

CitataAngelinio parašė:
Pasidalinsiu savo problema, gal dar kam kils kokiu ideju, nes jau visai priejau akligatvi.
PROBLEMA:
magnetola B9010 (ta lieciamu ekranu) vaziuojant ir kalusant CD desineje puseje kalonelese dindineja garsas. krestelint i kokia duobele jis tai atsiranda tai dingsta. Automobiliui stovint vietoje (tiek uzvestas tiek ne) cd groja graziai ir tolygiai. Buvau isemes maga ir  nuneses pas meistreli, ten pagrojo tas magas kelias valandas patranke ji pakrate ir pan, groja puikiai. pameginau pajunges jam grojant judint visas fiskes - viskas groja puikiai. Radija visa laika groja gerai. Na tikrai nebezinau kur ieskot problemos. Bijau kad pakeitus maga ta problema gali likti, nes lieka neaisku ar beda magnetoloje ar kur kitur, taip pat bijau pirkti ta xcar link nes neaisku ar jis pades ispresti problema. gal kam dar kils kokia ideja. gal kartais kokiu elektronsciku cia uzsuka...:(

Gal pabandyk patikrint fyskes, kurios jungiasi i koloneles.

Bemsas

Jei radijas visa laika groja normaliai, o ant CD dingineja - tai problema tikrai mage. Jei dingineja ir radijas - ieskok slieku garsiaklabyje dureliu.

Angelinio

su radija tikrai viskas gerai, be to, negi vusiose trijuose garsiakalbiuose dingtu garsas. manau dingtu tik viename kuriame nors. Bet jei problema mage tai kodel jis isimtas trankomas groja gerai, o vaziuojant jau blogai :) krc...

ketvirtasis

Pasiskaityk kapitalistiniuose forumuose, ten rašoinėja laiudis kad CD durniuoja. Ir toji liga labiau pasireiškia B9002....05 modeliuose bet va ir B9010 tai atsitiko. Kas liečia meistrelio jei jisai neėmė pinigų už tą paklausymą tai gerai. Ir šiaip geras meistrelis tik "paklausė".

sauliniz

prie to pacio, isimu is savo avensio originalu maga ir noriu ikisti koki kita dvd maga, bet ten lieka didele skyle. kur gauti ta plastmase kad butu galima istatyti kita maga?

ketvirtasis

Citatasauliniz parašė:
prie to pacio, isimu is savo avensio originalu maga ir noriu ikisti koki kita dvd maga, bet ten lieka didele skyle. kur gauti ta plastmase kad butu galima istatyti kita maga?
Ta pati dilema ir man nedavė ramybės, teko darytis. Rėmelis originalus su didesne skyle ir kitas 2 DIN magas netinka.
Tai seniuose užsisakiau iš juodo 4mm storio plastiko išpjovė stačiakampį, teliko tik vidų išsipjauti. Bet turint įrankius (siaurapjūkls ir karšti klijai) ir tiesias rankas, gan neblogai gavosi.

sauliniz

Citataketvirtasis parašė:
Citatasauliniz parašė:
Ta pati dilema ir man nedavė ramybės, teko darytis. Rėmelis originalus su didesne skyle ir kitas 2 DIN magas netinka.
Tai seniuose užsisakiau iš juodo 4mm storio plastiko išpjovė stačiakampį, teliko tik vidų išsipjauti. Bet turint įrankius (siaurapjūkls ir karšti klijai) ir tiesias rankas, gan neblogai gavosi.
tai jei as nusipirkciau toki remeli: https://www.google.lt/search?q=T25+2+din&hl=lt&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VTb_T9fmCsr04QSbkLiEBw&sqi=2&ved=0CDUQ_AUoAQ&biw=1440&bih=755 tai man 2 din magas i ji netiktu? :o