Bluetooth

Pradėjo velnys, Sausis 13, 2012, 20:15:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

velnys

Sveiki visiems, susiduriau su problema/klausimu - bandau isiaiskinti ar mano automobilyje (Toyota Avensis 2007) yra bluetooth iranga. Paklausiau tokviloi - sako yra, matau, kad lubose prie salono apsvietimo yra daiktas panasus i mikrofona; bandau ieskoti bluetooth su telefonu - neranda, maigau navigacija TNS700(B9010) - niekaip negaliu rasti kur ir kaip galeciau ijungti; bandau rast internete - bet randu tik tai, kad paspaudus INFO migtuka turi buti telefono ikona, kuria paspaudus - gali pierinti telefona, bet beda ta, kad man tos telefono ikonos nerodo, zodziu taip ir nebesuprantu ar automobilyje yra bluetooth irnga prie kurios galeciau prijungti savo telefa ar ne:(

Jei kam teko su tuo susidurit gal galit pasidalinti savo patirtimi?

dtinas

ant vairo yra telefono mygtukai?

Angelinio

kai pirkau masina irgi sake kad yra blutufas, bet kai pameginau ji surast tai tel nepagavo. na ir xuisnim galvoju, apgavo ir tiek. tik pavazinejus 10men forume netycia kazkas parase kad paspaudus MODE mygtuka ant vairo ir palaikius ji ilgeliau pradeda kalbeti kazkokia ponia. Tada forumo pagalba ir isisaiskinau kad pas mane tikrai yra blutufas. Tiesiog palaikyk ta mygtuka ir toliau vykdyk nurodymus ka sako toji ponia. magnetola ir blutufas neturi nieko bendra. nerealus dalykas, daug funkciju valdomu balsu ir t.t., galetu dar ir sms perskaityt :) nepalyginsi su ausine.;)

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

velnys

Dekui visiems uz ataskyma - isbandziau ir viskas veikia B). Masina beveik pilnai suklektuota belieka pamastyti tik apie ksenonus:p Manau, kad moderatorius gali uzdaryti sia tema.