Duru spineles*

Pradėjo trolyno, Vasaris 01, 2009, 21:01:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

trolyno

B)Ar kas susidure su tuom, kad durų spinele pašala, ir negali uždaryt poto durų, kai jas atidarai. Tačiau, kai liežuvėlį pajudini koki 20 kartų, atsileidžiasi, kaip gelbetis nuo šalčio?
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

trolyno

turiu uomeny, vidines spineles

Gytyto

artimiausia parduotuve ir yra spec priemones ;) kad spineleuzsala nepastaike, bet dabar va gumos prie dureliu prilimpa, tai norfa - 3lt priemone gumoms ir viskas liuks daba :)

trolyno

Gytyto

kaktusas

Na su Toyota taip nebuvo, bet jei užšala pats užraktas reiškia vanduo pakliūna, tai gali būt sunkoka ką padaryt...

trolyno

matai, pries kelis dienas, masinke ploviau, gal ir tai.

kaktusas

Tai jei pirmą kart taip, tai taip ir yra kad kai plovei pateko, su mazda man tai nuolat budavo taip tik net plaut nereikėjo-pašalo ir lipk geriausiu atveju per bagažinę :)

trolyno

na man aciu dievui, vienos dureles galines keleiviu puses

Artūras Alytus

Pas mane kazkas panasaus . Pastebejau kad nerakina-neuzrakina centrinis kairiniu galiniu duru. Gal tai susije su padidejusiu salciu ? Gal kam taip buvo, ka dare ? Jauciu ardyti duris ir ziureti ?

AVENSIS D4D CHIP

Citataarturas1980 parašė:
Pas mane kazkas panasaus . Pastebejau kad nerakina-neuzrakina centrinis kairiniu galiniu duru. Gal tai susije su padidejusiu salciu ? Gal kam taip buvo, ka dare ? Jauciu ardyti duris ir ziureti ?
buvo pastatai siltai atsyla ir psio;)

Andzejka

Man tas pats buvo prieš savaitę. Nieko nedariau, savaime pasitaisė.

vytska

Pas mane irgi galines kaires dureles centrinis uzraktas neatidaro, praeitais metais per salcius tai kurios nors galines dureles vis neatidarydavo , kai ilgiau pavazineji atsyla ir veikia, po nakties ziurek vel kurios nors neatidaro.
vytska