Nešyla Avensiui pusė salono

Pradėjo JM, Sausis 23, 2012, 13:41:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

JM

Sveiki Tojotistai :),
pastebėjau tokį dalyką-  per keleivio pusės ortakius pučia tik vos šiltą orą . Pūtimo intensyvumas reguliuojasi normaliai, tačiau nustačius ant aukščiausios temperatūros  labai silpnai pašildo..
 Gal kas susidūrėte su panašia problema, gal remontavot ? :)
iškart dėkoju už atsakymus.

Naujokas

Taip man buvo, tik pas mane su vairuotojo puse. Yra varikliukai 2 atsakyngi uz temperatura, jie sklendes darineja. vienas po vairuotojo kojom kitas po keleivio kairej.
Tau bus pastriges arba sugedes tas varikliukas, arba alkune per kuria sklende darineja. Prieik prie to varikliuko ir pamaigyk knopkes.
Beje cia su klima taip yra, o ant paprasto nzn.

Dariusno

kaip suprasti po kojom tai po kilimeliu grindyse ar kur?

JM

Naujokas, tu pats remontavaisi ar servise? kiek kainavo tas malonumas?
ten daug darbo yra?

Naujokas

Pats tvarkiausi.
Tie varikliukai yra ten kur peciukas, jam is sonu. Daiktadieze issiimk ir po kaire ieskok.
As niekur negavau europinio tai teko imt angla ir visa perdaryti, nes anglas netinka.
Seip jei turit autodata ten yra aprasyta kaip pasidaryti diagnostika klimos. Ismeta koda a poto ziuri ka jis reiskia, man iskart rase, kad tas varikliukas neveikia.

JM

Gal kas zinot kur Kaune nebrangiai tokius dalykus taiso?  pats  nesugebesiu :)

Homer

Prie to pacio. Masina avensis 2001m.
jei padarai kad pustu silta ora i langa arba i kojas, is viduriniu groteliu tarp vairuotojo ir keleivio visada pucia salta ora, (nors turbut is ju visai neturetu pusti). Jei padarau kad pustu tiesiai is ju tada pucia silta kaip ir priklauso. Kaip pas Jus?

continuity

CitataHomer parašė:
jei padarai kad pustu silta ora i langa arba i kojas, is viduriniu groteliu tarp vairuotojo ir keleivio visada pucia salta ora, (nors turbut is ju visai neturetu pusti). Jei padarau kad pustu tiesiai is ju tada pucia silta kaip ir priklauso. Kaip pas Jus?
Pas visus tas pats.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Naujokas

JM
tu pirma paziurek ar varikliukas nusproges, jei taip pradzioj gali padaryt ziemai, kad tik karsta pustu. Uzlenka varikliuko alkune, kuri darineja salto-karsto sklende, i karsto puse.

JM

Naujokas

Seip is forumo kas turi autodata ar seip manuala koki galetu imesti foto ar chema avensio klimos
Vadinasi kazkaip panasiai i sitai: airmix damper servo sub-assy

cia gali parsisiust paziuret yra jie tik keleivio puses nesimato kur pritvirtintas jis
https://rs227tl4.rapidshare.com/#!download|227tl5|133295761|Avensis_2002_T0_2007__Manual.rar

RSi

Citatacontinuity parašė:
CitataHomer parašė:
Pas visus tas pats.
Tai nori pasakyt kad čia gamyklos išmyslas? Aš buvau isitikines, kad pas mane sklendė kokia pastrigus :D
O kur logika? kam taip padaryta?

lioska

zinai misle: "sonas syla, sonas sala"? Tai va tau ir atsakymas :D Pas mane irgi ta pati nesamone, tai centrini pridarau ar isvis uzdarau kai susalu :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

JM

Citatalioska parašė:
zinai misle: "sonas syla, sonas sala"? Tai va tau ir atsakymas :D Pas mane irgi ta pati nesamone, tai centrini pridarau ar isvis uzdarau kai susalu :)

Dazniausiai tai pats vairuoju, tai man nesalta :) Tik vat zmona skundziasi, as jai sakau, kad senatve jau :D
Nu siaip pranesa iki -24 C , tai sakau nejauku bus vazinet :) reik tvarkyt :)
Gal zinot kaune kas normalu elektrika, kad nenuluptu devyniu kailiu? :(:(

Naujokas

kam tau tas alektrikas, kol ziema pasidaryk laikinai, kad karsta pustu ir ramu bus. O gal tik pastrige pas tave ir uzteks sujudint, kad vel veiktu.