Nešyla Avensiui pusė salono

Pradėjo JM, Sausis 23, 2012, 13:41:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

LG

gal ir mano bėdos dėl to paties? :D variklis šiltas ir pučia šiltą, sustojus minutei sankryžoje  - dažnai po to pučia visą laiką vien šaltą orą :(
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

JM

Cia su Naujokas  man padare diagnostika (aciu Jam ) - klimas meta 21 ir 24 klaidas. Varikliukas veikia normaliai...  Gal kas esat susidures su saules sensoriaus gedimu? B)

Naujokas

JM
cia tau ne beda del tu saules sensoriu, ir nemanau, kad sitame forume del ju tau kas pades. Jei anglu moki googlink po forumus uzsienio.
Pas mane ir meta tas pacias klaidas bet viskas syla.

Naujokas

LG
ziurek cirkuliacija pas save, ar pompa vandens ar oro sistemoi yra. Auksciausiam taske bandyk nuorint, dapylt skyscio

aidisa

JM
nekreipk dėmesio į tas klaidas. Jei darant diagnostiką buvo nepakankamas apšvietimas tai ir metas tas klaidas.
Man irgi ta pati problema ir nežinau ko griebtis - vairuotojo pusėje pučia vos šiltą orą o keleivio pusėje šaltą.
1 Man labai ilgai kaista variklis, nors ir pakeičiau termostatą.
2 Patikrinau visas sklendes - viskas darinėjasi.
3 Nuėmiau žarnas(jos šaltos) kuriomis ateina aušinimo skystis į pečiuką ir prapučiau jas. pečiukas prasipučia tai cirkuliacija tūrėtų būti.
4 Pastačiau permatomą žarną ant aušinimo skysčio padavimo į pečiuką - NËRA CIRKULIACIJOS.
Kažkokia mistika - jei nedirbtų vandens pompa variklis staigiai prikaistų, o variklis prikaista kol per visą Klaipėda pervažiuoji. Pečiukas prasipučia, visa aušinimo sistema švarut švarutėlė, pernai žiemą mašinoje buvo Taškentas, NEBESUPRANTU.
Dar bandysiu uždėti permatomą žarną atjungus pečiuką, kad įsitikinti ar pečiukas praleidžia skystį ir ar cirkuliuoja skystis. Jei ir tada necirkuliuos tada keliu rankas.
GAL DAR KAS BUVO SUSIDÛRÆS SU TOKIA PROBLEMA - PARAŠYKITE KAIP SUTVARKËTE.
Remontuoju PATS

MindeJ

Citataaidisa parašė:
JM
nekreipk dėmesio į tas klaidas. Jei darant diagnostiką buvo nepakankamas apšvietimas tai ir metas tas klaidas.
Man irgi ta pati problema ir nežinau ko griebtis - vairuotojo pusėje pučia vos šiltą orą o keleivio pusėje šaltą.
3 Nuėmiau žarnas(jos šaltos) kuriomis ateina aušinimo skystis į pečiuką ir prapučiau jas. pečiukas prasipučia tai cirkuliacija tūrėtų būti.
4 Pastačiau permatomą žarną ant aušinimo skysčio padavimo į pečiuką - NËRA CIRKULIACIJOS.
Kažkokia mistika - jei nedirbtų vandens pompa variklis staigiai prikaistų, o variklis prikaista kol per visą Klaipėda pervažiuoji. Pečiukas prasipučia, visa aušinimo sistema švarut švarutėlė, pernai žiemą mašinoje buvo Taškentas, NEBESUPRANTU.
Dar bandysiu uždėti permatomą žarną atjungus pečiuką, kad įsitikinti ar pečiukas praleidžia skystį ir ar cirkuliuoja skystis. Jei ir tada necirkuliuos tada keliu rankas.

Gal pradziai pabandyk nusiorint ausinimo sistema...

kaktusas

CitataRSi parašė:
Citatacontinuity parašė:
CitataHomer parašė:
Prie to pacio. Masina avensis 2001m.
jei padarai kad pustu silta ora i langa arba i kojas, is viduriniu groteliu tarp vairuotojo ir keleivio visada pucia salta ora, (nors turbut is ju visai neturetu pusti). Jei padarau kad pustu tiesiai is ju tada pucia silta kaip ir priklauso. Kaip pas Jus?
Pas visus tas pats.
Tai nori pasakyt kad čia gamyklos išmyslas? Aš buvau isitikines, kad pas mane sklendė kokia pastrigus :D
O kur logika? kam taip padaryta?
Tai tikrai pas visus tas pats pirmuose avensiuose..kažkur skaičiau kad čia japonas sugalvojo kad galva neperkaistų o gautų gaivaus oro :) bet aš tai užsidarau tą vidurinį, nes žiemą naudoju padėtį stiklas-kojos.

kaktusas

O per kiek jums sušyla salonas pirmuose avensiuose d4d? Nes žinau kad lėtai visada šildavo, bet dabar dar tik -12-15 buvo, pervažiuoji per Vilnių po 10km pajuda rodyklė nuo dugno, po 20km pakyla 2/3 normos ir viskas. Toliau važiuot neturėjau kur, pastovėjau, nieko daugiau nekyla ir viskas.

aidisa

CitataMindeJ parašė:
Citataaidisa parašė:
JM

Gal pradziai pabandyk nusiorint ausinimo sistema...
Bandžiau nuorinti ant išsiplėtimo bakelio esančiu nuorinimo tašku. Nepadėjo
Gal dar kur nors yra nuorinimo taškai. Aš neradau.
Remontuoju PATS

kalava

Citatakaktusas parašė:
CitataRSi parašė:
Citatacontinuity parašė:
CitataHomer parašė:
Prie to pacio. Masina avensis 2001m.
jei padarai kad pustu silta ora i langa arba i kojas, is viduriniu groteliu tarp vairuotojo ir keleivio visada pucia salta ora, (nors turbut is ju visai neturetu pusti). Jei padarau kad pustu tiesiai is ju tada pucia silta kaip ir priklauso. Kaip pas Jus?
Pas visus tas pats.
Tai nori pasakyt kad čia gamyklos išmyslas? Aš buvau isitikines, kad pas mane sklendė kokia pastrigus :D
O kur logika? kam taip padaryta?
Tai tikrai pas visus tas pats pirmuose avensiuose..kažkur skaičiau kad čia japonas sugalvojo kad galva neperkaistų o gautų gaivaus oro :) bet aš tai užsidarau tą vidurinį, nes žiemą naudoju padėtį stiklas-kojos.

ne tik pirmam avensy, jau Carinoj II sitas "bajeris" buvo :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

JM

problem solved :)  nuveziau pas meistrus, pravale sistema, rado daug "siuksliu" - ir vuolia :) vel silta :) ir vel grizo meile automobiliui :)
Meistras sako - speju masina is Italijos parvaryta? ne tu pirmas ir ne paskutinis kuriam nesildo.. o italai vietoj antifryzo megsta paprasta H2O uzpilti, uztat ir uzkimsa visa sistema... taip pat perspejo, kad problema gali kartotis... :|

sauliniz

as gel nelabai i tema, bet norejau paklaust, kaip jus sildotes automobylyje per siuos salcius, pas avensi taip durnai padaryta, jei ijungi kad pustu ant langu, tai jau i salona nebepus, yra tik funkcija: langai kojos, o jei ijungiu kad pustu tik i salona, tada langai rasoja :( pas jus irgi tas pats?

JM

Citatasauliniz parašė:
as gel nelabai i tema, bet norejau paklaust, kaip jus sildotes automobylyje per siuos salcius, pas avensi taip durnai padaryta, jei ijungi kad pustu ant langu, tai jau i salona nebepus, yra tik funkcija: langai kojos, o jei ijungiu kad pustu tik i salona, tada langai rasoja :( pas jus irgi tas pats?
Aš tai žiemą - vasarą važinėju ant AUTO režimo ;)

sauliniz

CitataJM parašė:
Citatasauliniz parašė:
ir nerasoja langai? ten ant to AUTO jis pats reguliuoja kiek pusti ir kur pusti, ane? ar visada ir pucia vos ne an max?

JM

Citatasauliniz parašė:
CitataJM parašė:
Citatasauliniz parašė:
ir nerasoja langai? ten ant to AUTO jis pats reguliuoja kiek pusti ir kur pusti, ane? ar visada ir pucia vos ne an max?
Langai  niekad nerasoja - visada blaivus vazinėju ;) :D AUTO pas mane pučia tik užkūrus ant langu, o paskui kai variklis pašyla- pučia į kojas, intensyvumas putimo irgi kažkaip pasireguliuoja pats- tai daugiau, tai mažiau :)