Sio ryto staigmena ... starteris

Pradėjo tadynis, Sausis 27, 2012, 09:01:52 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadynis

Siryt atsisedes i savo AVENSIS 1999, 2TD, noredamas uzvesti varikli, pasukau rakteli, starteris suveike, pradejo sukti varikli, bet po kokiu 3 sukimu (~2 sekundziu) isgirdau, kad varilio velenas nesukamas, o tik kazkoks svelnus kazkieno sukimas, speju starterio. Pabadnziau dar karta vel pakaitines zvakes, viskas ok. Kur ieskot problemos, jos sprendimo ? Ko tiketis ?
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

Angelinio

saltukui paspaudus panasiu temu forume turetu padaugeti, o seip manau jei uzsivede tai nesuk galvos, tiesiog viska suversk saltam orui ir tiek ;)

dzonas

Bendiksas prarado sukabinima ir starteris pradejo suktis be apkrovos (greitai ir tyliai)
15 metu su dyzeliu

arunaskeras

Starterio pritraukejas (bendiksas) Nepritraukia starterio krumpliaracio prie smagracio. Ir girdisi tik starterio sukimas. Reikia perziureti laidu kontaktus ant akumuliatoriaus ir starterio. Jei bus tas pats keisti pritraukeja, bet dazniausiai yra keiciamas visas starteris. Dar galima bandyti isvalyti jeigu yra isardomas pritraukejas, bet kiek esu vales tai tik laikinai padeda
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Raiforas

Bendiksas,teko susidurti su tuo dalyku ne vienoje masinoje, keiciasi bendiksas atskirai kaina apie 150lt.

Minde9999

man taip pat si problema buvo carinoj 2 td ir picnike ..tai tik pritraukeja pakeite ir viskas ,laiko jau trys metai

Modis

pas mane ir panasi problemele, pajungus starteri, jis sunkiai suka, atrodytu kad akumuliatorius jau ant ribos, bet jau metai ir dar veikia tas akumas, vasara ir ziema tas pats, kas galetu buti? gal starteriui jau vakaras ateina?

Bemsas

CitataModis parašė:
pas mane ir panasi problemele, pajungus starteri, jis sunkiai suka, atrodytu kad akumuliatorius jau ant ribos, bet jau metai ir dar veikia tas akumas, vasara ir ziema tas pats, kas galetu buti? gal starteriui jau vakaras ateina?

O kaip tepalai? Dyzeli ir taip yra sunkiau prasukti, o jei dar tepalai kokie mineraliniai .....

Modis

tepalai pusiau sinteniniai, esme ta, kad ir vasara ir ziema panasus prasukimas

rimvisz

mano avensiukas ryte tik stvere ir tartum prasvilpe kiaurai starteris. poto jau neprasuka tarsi akumas mirsta.po kiek laiko bandziau tai prasvilpia ir viskas. tepalai sintetika. iki -5 nebuvo bedos.
pries pora ziemu prie -30 is pirmo sukimo uzsikurdavo kaip laikrodis
jau ieskau bendekso, manau cia jo beda. jei kitokios nuomones pasufleruokit :)
aciu

Bemsas

arunaskeras

Atsalo oras pradejo bendiksai streikuoti
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

kaktusas

Aš ir praeitą žiemą gavau bendiksą remontuot, ta pati bėda buvo...

kepure

starteriu turiu 2.0d4d ir 2.2d4d pardavimui

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----