Darbine temperatura

Pradėjo Audriakas, Sausis 20, 2013, 20:33:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

saulens nepyk taip smarkiai, pas tave viskas gerai nes pas visus dyzeliai tai pat kaista, jai nejungciau webastos tai pas mane ir tai pat kaistu prie tokiu salciu. :)

Bemsas

Pas mane nera jokiu pasildymu. Siandien vat silta ora jau pradejo pusti po 5km. O jei uzkuri ir stovi vietoje, tai silta ora pradeda pusti gal po 15min tik. Gal klimatronikas cia stabdo. Nes anoj masinoj su rankena pasuki i karsta ora ir viskas. po 5km jau ausys svyla :D

arunaskeras

Citatabemsas parašė:
Pas mane nera jokiu pasildymu. Siandien vat silta ora jau pradejo pusti po 5km. O jei uzkuri ir stovi vietoje, tai silta ora pradeda pusti gal po 15min tik. Gal klimatronikas cia stabdo. Nes anoj masinoj su rankena pasuki i karsta ora ir viskas. po 5km jau ausys svyla :D
Na tada nezinau, nes as nesu ten labai isigilines ,kas ten padeda pasildyti tik suprantu kad kazkas dar sildo nes kai tas pasildymas atsijungia tai nukremta variklio apsukos ir kuro parodymai sumazeja. Sildo tol kol pasiekia nustatyta salono temperatura. Nes pvz jei stovint palieki atidarytas duris uzvestam varikliui tai vel isijungia.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Arturas

Toks klausimas idomus, ar kas esat uzdenge dali radiatoriaus kad greiciau uzsiltu ir netaip greitai atvestu vaziuojant per didelius salcius?
Foto bus veliau :)

Bemsas

Pernai buvau visa radiatoriu uzkimses su kartonke, tai geriau buvo. Greiciau isildavo.

Bemsas

Citataarunaskeras parašė:
 Na tada nezinau, nes as nesu ten labai isigilines ,kas ten padeda pasildyti tik suprantu kad kazkas dar sildo nes kai tas pasildymas atsijungia tai nukremta variklio apsukos ir kuro parodymai sumazeja. Sildo tol kol pasiekia nustatyta salono temperatura. Nes pvz jei stovint palieki atidarytas duris uzvestam varikliui tai vel isijungia.

Na apsukos ir pas mane sokineja. Irgi kazkas isijungia ir issijungia. O salia veidrodeliu reguliavimo nera jokio mygtuko?
Kaip variantas reikes pasikeisti gal salono filtra, nors pries 2 metus buvo geras :D

arunaskeras

CitataNa apsukos ir pas mane sokineja. Irgi kazkas isijungia ir issijungia. O salia veidrodeliu reguliavimo nera jokio mygtuko?
Kaip variantas reikes pasikeisti gal salono filtra, nors pries 2 metus buvo geras :D
Prie veidrodeliu reguliavimo nera jokio mygtuko. As tik nustatau ventiliatoriaus greiti ir temperatura. Filtras manau cia neprieko. Nes tada nepustu visai arba silpnai pustu ora.:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI