Pasunkeja sankaba

Pradėjo arunaskeras, Sausis 29, 2012, 11:23:00 AM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Sveiki noreciau paklausti kas vazineja su verso D4D kaip per salcius sankabos pedalas. Pas mane jis truputi sunkiau spaudziasi. Lygiai taip pat buvo kai turejau 2004 corolla verso. O dabar 2008 irgi tas pats kai lauke atsalo truputi pasunkeja. Vazineti galima nera problemos, bet kitom turetom masinom taip nera buve.Gal man cia su toyota tik taip pasitaiko. Gal  Verso seimininkai pasakytumet kaip pas jus. Aciu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

vytska

Na pas mane Avensis, bet irgi per salcius sankaba kazkokia lyg klampi pasidaro (sunkiau spaudziasi), bet pavazinejus dingsta tas sunkumas. Per nakti pastovejus masinai per salcius, is ryto vel sunkesne pasidaro kol nepravazineju.
vytska

Renis

Is ryto sankaba tokia labai leta ir klampi tampa tikrai. Ar cia sankabos skystis zele pavirsta ar kas nu bet nieko, kai susyla vel normaliai. Buvo atrodo rasyta kazkas del sankabos skyscio kazkurioj temoj..
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

kepure

jai kada reiks kam turiu 2.2d4d sankaba ledine pardavimui:)

Labaniukas

Rytais nieko keisto nepastebejau su sankaba. Man ji tokia pati.:)

Renis

CitataLabaniukas parašė:
Rytais nieko keisto nepastebejau su sankaba. Man ji tokia pati.:)

Tokai pati prie 0 C ir prie -18 C ?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Labaniukas

Gal kiek ir skiriasi, bet kad butu zymus skirtumas tai nelabai pastebejau.

xaudrius

Nu maniskei pasunkeja.Manau tai normalu.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

kalava

Mano irgi pasunkeja. avensiui dyzeliui. tss pats buvo dyzeliui corollai verso ir carinai II.
O vat specialiai paziurejau opel insignia benzinui - na, lygtais tokua pat minksta kaip ir buvo.

Idomu, kame kampas? sankabos skystis standartinis dot4 berods, keistas neseniai. kaip ir nelabai matau skirtumu nuo kitu gamintoju, o skirtumas - akivaizdus, atrodo kaip minksta plastilina sspaustum :-) atitinkamai atsoka ilgiau
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Henris

Pas mane sudeta nauja sankba, bet po ilgesnio pastovejimo sankaba tampa ne tai kad sunki, bet kaip ir kazkas minejau, tokia klampi, atsoka pedalas letokai, bet pravaziuoji kelis km ir viskas normaliai. Gal is tikro skystis biski pakeicia savybes, kol neprasivaiksto siek tiek....
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

gal skysti butu laikas keisti;)

kalava

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
gal skysti butu laikas keisti;)
o jei pakeistas, bet vis tiek tas pats? :-)

AVENSIS D4D CHIP

Citatakalava parašė:
Mano irgi pasunkeja. avensiui dyzeliui. tss pats buvo dyzeliui corollai verso ir carinai II.
O vat specialiai paziurejau opel insignia benzinui - na, lygtais tokua pat minksta kaip ir buvo.

Idomu, kame kampas? sankabos skystis standartinis dot4 berods, keistas neseniai. kaip ir nelabai matau skirtumu nuo kitu gamintoju, o skirtumas - akivaizdus, atrodo kaip minksta plastilina sspaustum :-) atitinkamai atsoka ilgiau
pats keitei skysti?benzo ir dyzelio sankabos pedalo eiga skiriasi,o toyotose visuose sankaba kitokia,kitaip spaudziasi lyginant su kitom auto:)

kalava

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatakalava parašė:

pats keitei skysti?benzo ir dyzelio sankabos pedalo eiga skiriasi,o toyotose visuose sankaba kitokia,kitaip spaudziasi lyginant su kitom auto:)

jo, pats keiciau. t.y. keite meistras serviziuke, bet jis tikrai pakeistas. dabar jau gautusi keitimas pries metus, praeita ziema. bet ir po keitimo iskart buvo tas pats - lauke minusas, sankab klampi, varikliui reikia susilt, kad suminkstetu.

nu bet sakykit man, kas tose toyotos sankabose gali but kitaip? gi cia klasikinis sankabos principas turetu but, nieko labai naujo gi cia neprigalvosi...

RSi

Na už manojo Avensio vairo pravaževęs kitas vairuotojas visada stebisi kokia kieta sankaba, bet kai pripranti tai lyg ir normaliai, tik persėdęs į kitą auto pajunti, kad kažkaip žymiai sunkiau pas patį minkosi.
Bet mano pedalo sunkumas pastovus (pasivažinėjus nepraeina).