Signalizacija Avital

Pradėjo scorpioniz, Vasaris 05, 2012, 18:00:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

scorpioniz

Sveiki,

turiu bėda ir labai tikiuosi, jog kas nors šiame forume galėtų man padėti :) Taigi manojoj toyotoj corolloj yra įrengta signalizacija AVITAL, taigi vieną kartą nuėmęs akumuliatorių ir vėl pamėginęs jį prijungti manoji signalizacija kaukia ir negali nustoti :) meginau ir įkišti raktelį iki užvedimo ir palaikyti ant pultelio šone tokį mygtuką ir tada paprasta (bet kurį kitą) ir anksčiau man tai padėdavo... o dabar jau nebe.. dabar draugas man po vairu kažkokį mygtuką paspaudė, sakė čia maždaug kaip signalizacijos "nuresetinimas" ir kad man reiktų susirasti internete atitinkamą kodą, kad surišti vėl pultelį su mašina. Taigi radau kad reikia idėti raktelį ir įjungti degimą, bet neužvedinėti ir 13 kartų paspausti tą šoninį mygtuką (anot šaltinių turėtų ties kiekvienu paspaudimu pasigirsti garsas, bet jo taip pat nėra.). Paskui radau, kad galima vėl gi degimą įjungus paspausti tą patį šoninį mygtuką ir palaikyti 5s ir tada bet kurį kitą, bet tai irgi nepadėjo... :? Taigi galbūt Jūs turite dar kokių nors pasiūlymų?
ir dabar nuolat dega raudona (signalizacijos) lemputė, taip non-stop tiesiog
P.S.
Ant pultelio numeris yra: FCC ID: 15MTX31

S_Kulikauskas

http://www.avital.com/Products/Product.aspx?path=Security System&id=5003

Pats paskutinis punktas labai panasus i tavo aprasyta

Remote-controlled Valet:
¡ You can also enter or exit Valet Mode by using the remote. First, open
any vehicle door. Then press . Press . Press again. The LED
system status indicator will light solidly if you have entered Valet Mode
and will turn off if you have exited Valet Mode.

Magirus

Kaimynui su chrysler voyager buvo atsitikusi panasi situacija. Junginejo, kodavo ir dar ko tik nedare, signalizacija vistiek kaukia. Tik po dvieju dienu remonto susiskambinus su dar vienu is keturiu elektronsciku, padetis pasikeite - liepe pastikrinti ir pasikeisti pultelio baterija. Pakeitus pultelio baterija nauja signalizacija veikia be priekaistu,  ar sis problemos sprendimo budas tiktu jusu automobiliui  klausimas ?????

scorpioniz

baterija jau buvo keista iškart kai tik atsirado ši problema.. taigi tikrai ne tame problema :)

dėkui.. :) šitas bent kiek padėjo.. :) bet ne iki galo.. :? dabar jau bent dureles galiu atsirankint su pulteliu :) jau labai dėkingas.. :) galiu išjungt signalizacija jeigu jinai kaukia..:) ką tik netyčia taip įvyko :) bet ta signalizacijos lemputė vis dar dega nuolatos, o turėtų mirksėti.. o kai išjungi signalizacija ji iš vis turėtų išsijungti.. o dabar dar vis dega.. :) ir šiaip jeigu su "ale" įjungta signalizacija ir atidarius tarkim dureles.. anksčiau pradėdavo kaukti.. o dabar nieko :///
ir dar tarkim kai spaudžiu mygtuką kuris įjungia/išjungia signalizaciją su garsu, tai neskleidžia jokio garso.. :?

Magirus

Citatascorpioniz parašė:
 įjungta signalizacija ir atidarius tarkim dureles.. anksčiau pradėdavo kaukti.. o dabar nieko :///
ir dar tarkim kai spaudžiu mygtuką kuris įjungia/išjungia signalizaciją su garsu, tai neskleidžia jokio garso.. :?

Tuo atveju manau reiketu su paciu pulteliu atitinkamas kombinacijas atlikti (programuoti), luktelk atsilieps forumo specai tikrai pades. :)

scorpioniz

oj laukiu laukiu :)
na svarbiausia man kad bent jau atsirakina.. nes vairuotojo pusei spynele jau sudirbta yra.. tai tik keleivio pusej yra.. tai labai nervino.. :? o dabar jau geriau :)
bet vistiek norėtųsi, kad viskas veiktų kaip ir anksčiau.. :)
man atrodo aš tiesiog nesugebu išeiti iš to valet mode :?